Kasia_zg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kłaniamy sie pieknie i witamy ciepło :loveu: U Nas też jescze nie pada ale niebo przybrało czarne barwy coś czuje że jak wkońcu lunie to bedzie nieciekawie Quote
Magda Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 My też przyszliśmy:p O pogodzie nie będę wspominać, bo nie ma o czym mówić:cool1: Moje kości nie widziały słońca chyba od tygodnia... a co dopiero lasek:lol: Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Widzisz Władka, widzisz! Przychodzą jak Ty i odchodzą jak Ty...Pewnie lasek dopilnować bo co innego?:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dobry. [SIZE="1"]ale koopa Jade do szkoly, ale wroce. Nie zostaje we wro. Quote
Kasia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Jade do szkoly, ale wroce. Nie zostaje we wro. Masz racje, nie zostawaj tylko wracaj :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Cześć Anusia :loveu: Zrobiłam zdjęcie, zrobiłam zdjęcie do dowodu :grins: Zostałam zmuszona- koniecznie nakazali przynieść zdjęcie do świadectwa szkolnego, więc za jednym zamachem zrobiłam i do dowodu :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Kasia']Masz racje, nie zostawaj tylko wracaj :loveu: Jednak zostalam. Znaczy wrocilam i pojechalam znowu, bo kolezanka z kolega mnie odwozili do domku i stwierdzili ze skoro i tak wracaja to zebym z nimi pojechala. [quote name='Kasia_zg']Cześć Anusiu Miłego weekendziku:lol: Cze Kasia :loveu: obrazek z gnata wklejany?? [quote name='madziasto4']Cześć Anusia :loveu: Zrobiłam zdjęcie, zrobiłam zdjęcie do dowodu :grins: Zostałam zmuszona- koniecznie nakazali przynieść zdjęcie do świadectwa szkolnego, więc za jednym zamachem zrobiłam i do dowodu :lol: Jestem z Ciebie taaaaka dumna :calus: Poka zdjecie poka!! [quote name='Kasia']Anuś wróciłaś już? Bylam ale mialam humor nie w ta strone... [quote name='Aga76']Bry Anusia poniedziałkowo. Bry wieczor Agus wtorkowo :loveu: Cze siskim :loveu: Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cze all potrzebuje wsparcia ale solidnego buu Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pegaza napisał(a): potrzebuje wsparcia ale solidnego buu Jeszcze lodówy nie wybrałaś? :cool1: Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 eh dzis oglądalam i dzis byl straszny dzien chyba wiecie o co chodzi nie? nie musze gadac... Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Pegaza']Cze all potrzebuje wsparcia ale solidnego buu Oj buuuu. Tulimy tulimy :calus: Wspieraaamy Cie :evil_lol: [quote name='Kasia']Jeszcze lodówy nie wybrałaś? :cool1: A jaka kcesz? [quote name='Pegaza']eh dzis oglądalam i dzis byl straszny dzien chyba wiecie o co chodzi nie? nie musze gadac... Chiba wiemy. Wiemy? Mam swietny pomysl. Napijmy sie :drink: Strona nr [SIZE="5"]600 Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja nie wiem ja bralam prochy:roll: moze ja wodą zwyklą to przypieczetuje Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Załapie sie jeszcze ?? :evil_lol: Chętnie sie napije bo coś mnie dziś suszy :chlup::drink1: D-E jakiej lodówy szukamy ?? Bo ja świeżo co nową kupilam - służę radą :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tu się zgina dziób pingwina, nie pokazę zdjęcia :eviltong: Ooo nareszcie gdzieś jakaś okazja do wzniesienia toastu :drink1: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 madziasto4 napisał(a): Ooo nareszcie gdzieś jakaś okazja do wzniesienia toastu :drink1: Madzka - Ty sie znowu obalasz :shake: Troche odpowiedzialności !! :shake: Ach ta młodzież :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie idź!!!!!! Łyknij se i więcej ale nie idź! Kiedy pierwszy egzamin? :cool1: Quote
Recommended Posts