madziasto4 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Czeeeee :grins: Coś taka padnięta?:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Co brwią rusza? Nic z tych rzeczy, na wyniki egzaminu czekalam w emocjach. 0,25 mi zabraklo do czworeczki, ale najwazniejsze ze zdane, bo duzo ludzi poleglo. Quote
madziasto4 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Co brwią rusza? Nic z tych rzeczy, na wyniki egzaminu czekalam w emocjach. 0,25 mi zabraklo do czworeczki, ale najwazniejsze ze zdane, bo duzo ludzi poleglo. A mam takie tiki ostatnio :razz: Ważne, że zdane :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobry :loveu: Mam kawusie i sernik z brzoskwiniami. I nie podziele sie gdyby ktos pytal :shake: Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Dobry :loveu: Mam kawusie i sernik z brzoskwiniami. I nie podziele sie gdyby ktos pytal :shake: Ale cwaniara.. ja przed chwilą bylam na magazynie moja droga i byś widziała ile tam serników to byś zrobiła o tak: :mdleje: Powiem Ci dobry , bo humorek dziś mam :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):Ale cwaniara.. ja przed chwilą bylam na magazynie moja droga i byś widziała ile tam serników to byś zrobiła o tak: :mdleje: Powiem Ci dobry , bo humorek dziś mam :loveu: Ja wole jakosc, nie ilosc :eviltong: Serniczek przez ciocie robiony mniam :loveu: A ja Ci odpowiem bry, bo humorek dzis mam. Quote
Pegaza Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A ja sem tak przyszła i chyba humora nie mam:shake: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a):Smak tego soku brzozowy jest? :roll: Pewnie tak skoro to sok z brzozy:evil_lol: Ale dobry jest, taki lekko słodkawy, ale nie mdły, raczej orzeźwiający :grins: A jaki zdrowy :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pegaza napisał(a):A ja sem tak przyszła i chyba humora nie mam:shake: Czesc :grins: madziasto4 napisał(a):Przyszłam z sokiem z brzozy :grins: Czesc :grins: Kasia napisał(a):Smak tego soku brzozowy jest? :roll: Czesc :grins: A ja humor dobry mam, wystarczy ze se poczytam wydzialowe forum :roflt: Quote
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja tyż ma humora bo jutro jedziemy do Ikei :lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ło Jezu, co tym razem na tym forum wydziałowym? Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasia napisał(a):Ja tyż ma humora bo jutro jedziemy do Ikei :lol: Jak jutro bu. madziasto4 napisał(a):Ło Jezu, co tym razem na tym forum wydziałowym? No se zobacz w ten temat. Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja wole jakosc, nie ilosc :eviltong: Serniczek przez ciocie robiony mniam :loveu: A ja Ci odpowiem bry, bo humorek dzis mam. A cp Ty myślisz, że nasz nie dobre ? Pewnie , że pycha!! Serniczki wyjątkowo ! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):A cp Ty myślisz, że nasz nie dobre ? Pewnie , że pycha!! Serniczki wyjątkowo ! :loveu: Sama chemia i spulchniacze. Moj lepsiejszy. Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Sama chemia i spulchniacze. Moj lepsiejszy. absolutnie! U nas na naturalnych surowcach się robi! :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tigrunia napisał(a):absolutnie! U nas na naturalnych surowcach się robi! :roll: Taaaa surowce moze i naturalne ale dodatki nie :cool1: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Taaaa surowce moze i naturalne ale dodatki nie :cool1: Do serników kochana to akurat nic nie dodajemy :shake: Dobry we wtorek :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tigrunia napisał(a):Do serników kochana to akurat nic nie dodajemy :shake: Dobry we wtorek :multi: Iiiii tak, nie wierze. Do sernikow najwiecej sie dodaje. Dobry :grins: Kasia napisał(a):Cześć. I czołem. Halo Kasiu :hand: Quote
Recommended Posts