Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=paleturquoise]Kurna Aguś bo trza tak raz a porządnie ją opier***** i może wtedy da spokój. Inaczej chyba nie da rady i nic nie pomoże...[/COLOR]
[COLOR=paleturquoise]Ja tak zrobiłam i póki co jest OK.[/COLOR]
[COLOR=paleturquoise]Tomek w tych sprawach zawsze stoi po mojej stronie więc o tyle dobrze jeszcze mam.[/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ej, ja to pie****e, nie bede miec T.[/quote]

Piękne marzenie :loveu:

[COLOR=paleturquoise]Kasiu, wiem... u mnie wszystko się skomplikowało i sama na swoje nieszczęście się zakręciłam, teraz za to płacę[/COLOR]

Posted

[COLOR=paleturquoise]Już większego doła niż w ostatnie dni to nie złapię, więc chyba musi być lepiej, na dokładkę miałam dwa pogrzeby w ciągu tego tygodnia - wrażeń mi starczy na baaardzo długo.[/COLOR]

[COLOR=black]Wczoraj jak było we Wrocławiu?[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']
[COLOR=black]Wczoraj jak było we Wrocławiu?[/COLOR][/QUOTE]

Oj buuuuuuu.

Spoko bylo, dr nie mial zbytnio czasu wiec szybciutko sprawdzil moje zadanka.
Powiedzial, ze bedzie pamietal ze u niego bylam i w niedziele mam to zdac /:evil_lol:/ ale gdyby mimo wszystko mi sie nie powiodlo, no to bedziemy sie jeszcze umawiac, po czym mnie splawil, czego nie omieszkalam powiedziec na glos hi hi. A Pan dr przeprosil i powiedzial, ze niestety jest duzo ludzi i bedziemy rozmawiac w niedziele ;)
Bardzo sympatyczny czlowiek, chociaz na cwiczeniach sprawie wrazenie troszke niedostepnego ;)

Posted

Aaaaa sluchajta, dostalam moje allgrowe zakupy.
Kosula i kamizelka fajowe tylko jakis pasek musze do tego zakupic, a co do piknej spodniczki to uwielbiam zagraniczna rozmiarowke :loveu: M jest za duza hi hi i albo wymienie albo zwroce ;)

Posted

[quote name='Aga76']Heloł A&A. Żyję...

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Jestem z T na noże, próbuje rozbić mi małżeństwo, trochę się pozbierałam to i przyszłam, co by oddech złapać i zastanowić się nad życiem.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Aguś kochana, uwierz, że bardzo Cię rozumiem..
Sytuacja jest mi bardzo znana...
Trzymaj się i nie daj się! Najważniejsze, żeby wszystko z mężem wyjaśnić i trzymać się razem! :calus:

I co Anusia, jaki temat, jaki temat? Mów szybko!

Ej, seryjni mordercy są fajni :grins:
I dzieci też :grins:

Posted

[quote name='madziasto4']
I co Anusia, jaki temat, jaki temat? Mów szybko!

Ej, seryjni mordercy są fajni :grins:
I dzieci też :grins:[/QUOTE]

Profilowanie kryminalne /albo dam psychologiczne, bo to bardziej pod przedmiot nie?/ nieznanych sprawcow przetepstw. I se tu rzuce przykladzik psychologicznego profilu zabójcow o podlozu seksualnym. Jakos to ladnie wymiksuje zeby temacik sie czymal koopy :grins:

Faje fajne, ale wiesz, wszyscy beda o tym pisac, bo na te tematy sa materialy. I postaw sie w sytuacji takiego profesora, ktory to czyta [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]/taaa sranie w banie na tematy patrzy/[/SIZE][/COLOR] i ktory widzi trzydziesty referat o tym samym temacie /i tak rok w rok/, to przecie idzie, za przeproszeniem, [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:tpncrS3gEOVWMM:http://helios.et.put.poznan.pl/~jjagla/planeta/galery/galeria/paw.jpg[/IMG] puscic. No i moim zdaniem to za wysokiej oceny z tych tematow nie bedzie, a szkoda by bylo dostac z tego 3.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Profilowanie kryminalne /albo dam psychologiczne, bo to bardziej pod przedmiot nie?/ nieznanych sprawcow przetepstw. I se tu rzuce przykladzik psychologicznego profilu zabójcow o podlozu seksualnym. Jakos to ladnie wymiksuje zeby temacik sie czymal koopy :grins:

Faje fajne, ale wiesz, wszyscy beda o tym pisac, bo na te tematy sa materialy. I postaw sie w sytuacji takiego profesora, ktory to czyta [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]/taaa sranie w banie na tematy patrzy/[/SIZE][/COLOR] i ktory widzi trzydziesty referat o tym samym temacie /i tak rok w rok/, to przecie idzie, za przeproszeniem, [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:tpncrS3gEOVWMM:http://helios.et.put.poznan.pl/~jjagla/planeta/galery/galeria/paw.jpg[/IMG] puscic. No i moim zdaniem to za wysokiej oceny z tych tematow nie bedzie, a szkoda by bylo dostac z tego 3.[/QUOTE]
No fakt, rzeczywiście.
[COLOR="PaleTurquoise"]Nie pomyślałam :evil_lol:[/COLOR]
Żartuję, pomyślałam, ale dopiero teraz.

Ja to w ogóle lubię takie kryminalne sprawy :loveu:

Posted

wow, wow... ale ma piekna siersc!!! ja chcialam zeby Piksi miala taki kolorek, ale cos nie wyszlo hih. :) zaczely piksie cos siwiec od dawna, ale efektów zbyt nie widac :) pozdrawiamy i zapraszamy do nas, bo nowe foocie :* :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']No fakt, rzeczywiście.
[COLOR="PaleTurquoise"]Nie pomyślałam :evil_lol:[/COLOR]
Żartuję, pomyślałam, ale dopiero teraz.

Ja to w ogóle lubię takie kryminalne sprawy :loveu:[/QUOTE]

Tak se wlasnie myslalam, ze Ty nie ten... :evil_lol:

Te Madzka, to Ty moze na prawo se pojdziesz eee? :razz:

[quote name='anmi0']wow, wow... ale ma piekna siersc!!! ja chcialam zeby Piksi miala taki kolorek, ale cos nie wyszlo hih. :) zaczely piksie cos siwiec od dawna, ale efektów zbyt nie widac :) pozdrawiamy i zapraszamy do nas, bo nowe foocie :* :cool1:[/QUOTE]

Witamy w naszych skromnych progach hi hi.
Dziękujemy za komplemencik i pedzimy zobaczyc rowiesniczke :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tak se wlasnie myslalam, ze Ty nie ten... :evil_lol:

Te Madzka, to Ty moze na prawo se pojdziesz eee? :razz:
[/QUOTE]
Niee, bo to historyję i/albo wos trza umieć.
A ja ni w ząb:cool1:

Posted

Ja tez lubię te kryminalne sprawy:cool3: Jak byłam mała to bawiłam się w detektywa:evil_lol:

Może wplączesz w ten temat coś o zabójstwach T?:diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']Niee, bo to historyję i/albo wos trza umieć.
A ja ni w ząb:cool1:[/QUOTE]

Ja wlasnie historyji nie znoszem :shake:
Ale tera wymogi sa jakies insze, wiem ze w Poznaniu nie trza historii tylko przedmiot wybrany.

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja tez lubię te kryminalne sprawy:cool3: Jak byłam mała to bawiłam się w detektywa:evil_lol:
[/QUOTE]
Taaa, a nie w lekarza przypadkiem?:evil_lol:
Dzieci to się w lekarza bawią przecie.

[quote name='Anusia & Alutka']Ja wlasnie historyji nie znoszem :shake:
Ale tera wymogi sa jakies insze, wiem ze w Poznaniu nie trza historii tylko przedmiot wybrany.[/QUOTE]
Ja też nigdy nie lubiłam i nie lubię.
Ja to tylko historię, ale sztuki lubiem i to wyłącznie starożytnej Grecji, Rzymu, Egiptu.

Posted

[quote name='madziasto4']Taaa, a nie w lekarza przypadkiem?:evil_lol:
Dzieci to się w lekarza bawią przecie.
[/quote]

NIET! Ja lubiłam szukać rzeczy. Bawiłam się w Króla Lwa... doktora czasami (głównie w dentystę, bo miałam sprzęt):lol: