Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 madziasto4 napisał(a): Doceniamy, nacisnąć spust migawki to nie lada wyczyn :loveu: Cwinia! Nigdy wiecej zadnych zdjec :obrazic: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Cwinia! Nigdy wiecej zadnych zdjec :obrazic: Oj nie rób nam tego :shake: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Przylizłam Anusia ja tutaj w tej galerii jestem 'czysta' :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='madziasto4']Oj nie rób nam tego :shake: TO TY mi tego nie rob :placz::placz::placz: [quote name='Zuza96']Przylizłam Anusia ja tutaj w tej galerii jestem 'czysta' :evil_lol: Czeeesc Zuzka Szogunie kropkowy :loveu: Masz troche do nadrabiania hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):TO TY mi tego nie rob :placz::placz::placz: Kto tu komu dzisiaj TO robi?? :shake: Na pewno nie JA Tobie :shake: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Czeeesc Zuzka Szogunie kropkowy :loveu: Masz troche do nadrabiania hi hi :evil_lol: No trochę tego jest :loveu: ale miło oglądać fotki cudniastej Alicji :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zuza96 napisał(a):No trochę tego jest :loveu: ale miło oglądać fotki cudniastej Alicji :cool3: Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol: aaaaha to tak to jest z galerią, a panna Ala o tym wie ? :mad: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak juz jakies znajdziesz :evil_lol: Wyjęłaś mi to z ust Anusia :evil_lol: Quote
koregra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witam :razz: Jam stawiała sobie dzis ze wejde tu a fotek zapewne nie będzie, a tu tak niespodzianka:multi: Alusia kochana wierióreczka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 koregra napisał(a):Witam :razz: Jam stawiała sobie dzis ze wejde tu a fotek zapewne nie będzie, a tu tak niespodzianka:multi: Alusia kochana wierióreczka:loveu: Ha ha Kamilko widzisz jaka niespodzianka? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='koregra']Wielka:multi: Więcej takich;) Oooooj hi hi [SIZE="1"]nierealne Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='madziasto4']Twa galeryjka dzisiaj niczym Uwielbiam :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Uwielbiam :loveu: Ja też, ale nie wypada kupować... Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja też, ale nie wypada kupować... Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1: Wcale ze nieeee! Ostatnio siostra kupila hi hi ile smiechu bylo! Quote
madziasto4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wcale ze nieeee! Ostatnio siostra kupila hi hi ile smiechu bylo! Se chiba kupię kiedy :loveu: Pamiętam ile ja miałam kiedyś tych dupereli z jajców niespodzianek:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzien dobry! A co tu cisza taka buuuuu. Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Ty pewnie kupujesz 2 jajca- jedno dla Oliwki, drugie dla się.:cool1: Ja tak kupuję - jedno dla Łukaszka, drugie dla mnie :grins: czasami trzecie dla tomka ale i tak je zjadam :loveu: Anuśka jestem zaskoczona w pozytywnym tego słowa znaczeniu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kasia napisał(a): Anuśka jestem zaskoczona w pozytywnym tego słowa znaczeniu :loveu: Tym ze nie zżeram Olwce niespodzianki? :eviltong: Jajco to nie kupuje ale czesto kinder czekolade. Tera kupilam Olwce takiego janioła co ma w srodku 16 sztuk czekoladek kinder :loveu: A jak Aga kupila nam jajca to plakalam ze smiechu. Wybralysmy sobie w sklepie, pozniej nam sie pomieszaly i nie wieadomo bylo ktora czyja, a pozniej sie okazalo ze ta co ona wziela to NAPEWNO byla moja, bo miala lepszy gadżet w srodku :megagrin: Czesc Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jajca są fajowe ale kinder czekoladki smaczniejsze :loveu: A z tych gadżetów to oczywiście bardziej ja sie cieszę niż Łukaszek, on to się nawet tym nie interesuje :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kasia napisał(a):Jajca są fajowe ale kinder czekoladki smaczniejsze :loveu: A z tych gadżetów to oczywiście bardziej ja sie cieszę niż Łukaszek, on to się nawet tym nie interesuje :evil_lol: Eeeee jajca sa lepsze! Quote
madziasto4 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cze Anusia :loveu: Przecie i jajca i czekoladki tak samo smakują chiba, nieee? :hmmmm: Quote
Recommended Posts