madziasto4 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 E tam, pie....olicie Hipolice, mi wcale nie muli :p Quote
Anusia & Alutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 madziasto4 napisał(a):E tam, pie....olicie Hipolice, mi wcale nie muli :p :roflt: Ja zaraz bede sie zbierac. Jutro przede mna ciezki dzien :shake: Quote
madziasto4 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: Ja zaraz bede sie zbierac. Jutro przede mna ciezki dzien :shake: Kurka, Hipolicie miało być, "i" mi zjadło. Łakome cholerstwo. A czemuż się rozsypywałaś? A co to ma jutro być takiego ciężkiego? Quote
Anusia & Alutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Kurka, Hipolicie miało być, "i" mi zjadło. Łakome cholerstwo. A czemuż się rozsypywałaś? A co to ma jutro być takiego ciężkiego? 1. nawet nie zauwazylam ;) 2. nie chcesz wiedziec :shake: 3. nie chcesz wiedziec :shake: Quote
madziasto4 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):1. nawet nie zauwazylam ;) 2. nie chcesz wiedziec :shake: 3. nie chcesz wiedziec :shake: Kiedyś gdzieś czytałam, że może nie być nawet co drugiej litery w wyrazie, a my i tak potrafimy bez poblemu zdanie/wyraz przeczytać. Jak nie chcę, to nie chcę, buu, trudno.. Quote
Anusia & Alutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Kiedyś gdzieś czytałam, że może nie być nawet co drugiej litery w wyrazie, a my i tak potrafimy bez poblemu zdanie/wyraz przeczytać. Jak nie chcę, to nie chcę, buu, trudno.. Nie tak gamoniu. Pirsza i ostatnia litera musza byc normalnie, a w srodku moze byc mix. Life is brutal. Quote
madziasto4 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie tak gamoniu. Pirsza i ostatnia litera musza byc normalnie, a w srodku moze byc mix. Life is brutal. Oj wiesz o co chodzi. Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzieńdoberek :lol: Ja o tych literkach nie słyszałam .. hmm.. ciekawe :hmmmm: Quote
Aga76 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie tak gamoniu. Pirsza i ostatnia litera musza byc normalnie, a w srodku moze byc mix. To prawda kiedyś miałam opowiadanie napisanie właśnie w ten sposób, czytało się bez problemu, a później okazało się, że w środku wyrazów to siano było i zero sensu. Anusia, trzymaj się dzielnie. Quote
Aga76 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Kasia napisał(a):Cze pierniki dawno niewidziane :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ślicznie Quote
Kasia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Prawda, że ślicznie? To tak z miłości i lubienia Was :grins: Quote
Aga76 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Kasia napisał(a):Prawda, że ślicznie? To tak z miłości i lubienia Was :grins: I tak też pomyślałam :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Czesc ropuchy :grins: To tak z milosci i lubienia Was, od żabek pochodzi wyraz ów. Macie pozdrowienia od Viki ktora nie moze tu wlezc i mowi ponadto ze jestescie... super :cool1: Cholera wie skad ona to wywnioskowala, ale napewno nie mowila tu o Madzce, raczej :eviltong: Oj buuuu Aga... Quote
madziasto4 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Macie pozdrowienia od Viki ktora nie moze tu wlezc i mowi ponadto ze jestescie... super :cool1: Cholera wie skad ona to wywnioskowala, ale napewno nie mowila tu o Madzce, raczej :eviltong: Bosz..ale ty ćwinia jesteś normalnie. :roll: Cze hołoto :hand: Quote
Anusia & Alutka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Bosz..ale ty ćwinia jesteś normalnie. :roll: Cze hołoto :hand: czesc gamoniu :grins: dzisiaj losty na poprawe nastroju. Quote
Kasia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Cze hołoto :hand: Bry wieczór kobiałki :loveu: Lizem se stąd bo strasznie muli i non stop too busy jest :shake: Quote
Kasia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Cze hołoto :hand: Bry wieczór patafiany :loveu: Lizem se stąd bo strasznie muli i non stop too busy jest :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 He Fidlasta ale jaja z Ciebie. Rozumiem, ze kobialki to do nas, a patafiany do Madzki i jej futrzakow? Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): He Fidlasta ale jaja z Ciebie. Rozumiem, ze kobialki to do nas, a patafiany do Madzki i jej futrzakow? Bo się ździebko zdenerwowałam wczoraj na tego too busy serwera i wyszłam se stąd nic nie poprawiając!!!! :angryy: Rano jeszcze jako tako sie otwiera ale popołudniu i wieczorem tragedia!!! Quote
tigrunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Swieta prawda! Ja jak tu o 5 rano wchodze to bez problemu a wieczorem masakra! :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Czesc Fidlaki i Tigrunie :loveu: Quote
Pegaza Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 O udało sie:multi: od wczoraj mam problem tu wejść:mad: z tego miejsca pozdrawiam moje dogo koleżanki:loveu: aa cze Anusia:p Quote
Recommended Posts