Kasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 z brzoskwiniowym nie piłam ale z wiśniowym to mogem cały czas doić :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kasia napisał(a):z brzoskwiniowym nie piłam ale z wiśniowym to mogem cały czas doić :loveu: Eeee wroc, to ja zem sie pomylila. Toc mi chodzilo o porzeczkowy sok. No. Quote
Kasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Madźka znikła..pewnie se poszła robić miksturę sokową :grins: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Porzeczkowy to ja se mogę dolać, chętnie, ale do procentów:p A nie do banonowego soku hiih Ale poważnie, nie piłam jeszcze bananowego soku chyba :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Porzeczkowy to ja se mogę dolać, chętnie, ale do procentów:p A nie do banonowego soku hiih Ale poważnie, nie piłam jeszcze bananowego soku chyba :hmmmm: to nie sok ino nektar. taki fajowo gesty. a wracajac do porzeczki z alkoholem, to z malibu pyszne :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):to nie sok ino nektar. taki fajowo gesty. a wracajac do porzeczki z alkoholem, to z malibu pyszne :loveu: Ani soku, ani nektaru nie pilam.. Ale nigdy wiecej procentów z sokiem grejfrutowym. Nigdy więcej:shake: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Malibu to moja maminka dobre robi :lol: Witam się w środę :multi: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ino weszłam i pic mi się zachciało u Anuśki:eviltong: se dulkne łyka coli:pepsi: a tak wogle to cze:grins: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Co tak skromnie Dario poisz się ino colą??? Cze jak czosnykowy czosnyk :loveu: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tak z rana procentami to nie wypada:eviltong: więc tylko cola Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tigrunia napisał(a):Malibu to moja maminka dobre robi :lol: Witam się w środę :multi: Dzien dobry Tigrunia :hand: Jak malibu sie robi? Ja mam tylko przepisa na likier kokosowy :razz: Aga76 napisał(a):Dobry :loveu::loveu: Dobry Agus :calus: Kasia napisał(a):Co tak skromnie Dario poisz się ino colą??? Cze jak czosnykowy czosnyk :loveu: Czesc jak czarna czekolada :grins: I co? I mie sie gdzies Daria-Ewa cytowana zgubila... A glowe daje ze cytowalam :niewiem: No nic to, czesc Dario-Ewo :loveu: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry Tigrunia :hand: Jak malibu sie robi? Ja mam tylko przepisa na likier kokosowy :razz: Szczerze mówiąc to ja nie wiem. Mówiła mi, ale nie pamiętam.. ale toć zapytać moge Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Toc fajowo by bylo sie dowiedzec. :loveu: Quote
Kasia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A jeszcze bardziej fajowsko to skosztować :loveu: Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a ja mam likier kokosowy w domu :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a):a ja mam likier kokosowy w domu :eviltong: A ja mam przepis na likier kokosowy. Ale zanim to by sie zrobilo, to chyba wszystkie skladniki osobno bym pochlonela. Quote
Pegaza Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 lepiejj kupić w sklepie jest prędzej bynajmniej do konsumpcji całkowitej:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A ja mam przepis na likier kokosowy. Ale zanim to by sie zrobilo, to chyba wszystkie skladniki osobno bym pochlonela. Ale to Malibu tez bardzo długo sie robi. Moja mama zdążyła do Warszawy jechać w miedzy czasie i wróciła na następny dzień to coś tam się zrobiło i mogła kontynuować. Dowiem się potem jak to się robi dokładnie. Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pegaza napisał(a):lepiejj kupić w sklepie jest prędzej bynajmniej do konsumpcji całkowitej:evil_lol: Ale w robionym przynajmniej wiesz co jest wewnatrz. tigrunia napisał(a):Ale to Malibu tez bardzo długo sie robi. Moja mama zdążyła do Warszawy jechać w miedzy czasie i wróciła na następny dzień to coś tam się zrobiło i mogła kontynuować. Dowiem się potem jak to się robi dokładnie. Oooo i nikt sie nie polakomil w tym czasie? :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Dzień dobry, jestem Skobry. Eeeee nie znam :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak mi zle, tak mi zle, tak mi szaro. Zycie me ciagnie sie jak makaron :siara: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Oooo i nikt sie nie polakomil w tym czasie? No jakoś nie .. Moja siostra abstynentka a ja nie wiedziałam, ze coś sie takiego robi .. Jakbym wiedziała to już bym tam u nich dawno siedziała i :drinking: hihi Dzień dobry Anusia i Alutka :multi: A tak w ogóle to co z tymi fotkami ?? Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak mi zle, tak mi zle, tak mi szaro. Zycie me ciagnie sie jak makaron :siara: Słońce moje zlote, ojej ojej... Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 tigrunia napisał(a): Dzień dobry Anusia i Alutka :multi: A tak w ogóle to co z tymi fotkami ?? Czy Ty moja droga myślisz, że Anuśka wstawi tu jakiekolwiek fotki????? :crazyeye: Madźka słyszysz TO???? Haha..prędziej mi oko bielmem zajdzie niż fotki tu zobaczymy :eviltong: A tak w ogóle to cześć cześć czuwaj :loveu: Quote
Recommended Posts