Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Pegaza napisał(a):O udało sie:multi: od wczoraj mam problem tu wejść:mad: z tego miejsca pozdrawiam moje dogo koleżanki:loveu: aa cze Anusia:p Czesc Dario-Ewo :loveu: Jakby ktos bardzo tesknil to na stronie psia kosc/pisane razem/. com mozna w chwilach tesknoty popisac w Madzkowej galeryji. A ja cialabym Darie-Ewe zobaczyc na n-k :grins: Bo czuje niedosyt ogladania postaci owej. Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):czesc gamoniu :grins: dzisiaj losty na poprawe nastroju. Jak Ty przepraszam tu wlazłaś? W ogóle ja Wy wszyscy tu wleźliście? Czemy ino ja nie mogłam?? :shake: Anusia & Alutka napisał(a): Jakby ktos bardzo tesknil to na stronie psia kosc/pisane razem/. com mozna w chwilach tesknoty popisac w Madzkowej galeryji. A tera Cię adminy zamkną w więzieniu nie dość, że ze podanie psiej kosci, to jeszcze za przechytrzenie wygwiadkowywania pisząc psia kosc odzielnie, oo :grins: Quote
Pegaza Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Oj tam niedosyt :eviltong: daj spokój teraz stronki się lepiej mi ładują:p Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Daria jest na n-k :grins: Prawdo Dario?????? Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ee, pierniczysz?? Seriooo? Aż lecem zobaczyć :grins: Quote
tigrunia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A co to jest "n-k"?? Tez bym chętnie zobaczyła :lol: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 PositiveThought napisał(a):AAAAANUSIA. no co Ty. :mdleje: Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu: Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kasia napisał(a):Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol: Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop: Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop: Też tego nie wymagam...ale czekaj, bo zaraz Daria-Ewa może sie pojawić jak kamfora :evil_lol: Mam nadzieję, że jak sie pojawi to razem z Jej humorem :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak Ty przepraszam tu wlazłaś? W ogóle ja Wy wszyscy tu wleźliście? Czemy ino ja nie mogłam?? :shake: A tera Cię adminy zamkną w więzieniu nie dość, że ze podanie psiej kosci, to jeszcze za przechytrzenie wygwiadkowywania pisząc psia kosc odzielnie, oo :grins: Bo trza miec odpowiedznio wysokie ajkju zeby byc tu wpuszczonym. Niech se wogole wytna z dopuszczalnosci te litery, ot co! Aga76 napisał(a):Dobry wieczór A&A :loveu: Bry wieczor :loveu: Pegaza napisał(a):Oj tam niedosyt :eviltong: daj spokój teraz stronki się lepiej mi ładują:p Nie dam, niedosyt odczuwam i juz! Kasia napisał(a):Daria jest na n-k :grins: Prawdo Dario?????? Jak, gdzie?? Nie widze!! tigrunia napisał(a):A co to jest "n-k"?? Tez bym chętnie zobaczyła :lol: www.nasza-klasa.pl PositiveThought napisał(a):AAAAANUSIA. no co Ty. :mdleje: Atka ja Cie kiedys zamorduje! madziasto4 napisał(a):Och jak mi tego brakowało :loveu: Jak mi brakowało nie wiedzieć o co chodzi:loveu: Kasia napisał(a):Madźka wyjęłaś mnie to z ust :evil_lol: I mie tez :roll: madziasto4 napisał(a):Ale nie ma goopich, nie będę się cofać :stop: I ja tez! Aga76 napisał(a):Ustny rękoczyn Madziowy hihihi Hi hi to takie wash and go?? Czesc czlowieki! I Madzka! Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bo trza miec odpowiedznio wysokie ajkju zeby byc tu wpuszczonym. Czesc czlowieki! I Madzka! Fąfel numer jeden. :obrazic: Fąfel numer dwa.:obrazic: Fąfel numer czy- na zapas na wszelki wypadek. :obrazic: Ooo! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kasia napisał(a):Jak Wy się kochacie :evil_lol: :loveu: Anusia chyba szuka zawzięcie Darii-Ewy na klasie, bo się coś nie odzywa :evil_lol: Taaa, szukajcie, a znajdziecie, nie Fidlasta?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Fąfel numer jeden. :obrazic: Fąfel numer dwa.:obrazic: Fąfel numer czy- na zapas na wszelki wypadek. :obrazic: Ooo! :obrazic: No Magdusia nie gniewaj sie za to ajkju, ale no spójrz na swoj poprzedni post. Przecie Ty tylko do czech liczyc umiesz... Quote
Kasia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Anusia chyba szuka zawzięcie Darii-Ewy na klasie, bo się coś nie odzywa :evil_lol: Taaa, szukajcie, a znajdziecie, nie Fidlasta?? :evil_lol: Tia :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No Magdusia nie gniewaj sie za to ajkju, ale no spójrz na swoj poprzedni post. Przecie Ty tylko do czech liczyc umiesz... A który to jest mój poprzedni poooost?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 madziasto4 napisał(a):A który to jest mój poprzedni poooost?? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zacytowalam przeciez. Kurna muli mi strasznie dogo! Quote
madziasto4 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A to ciemu Anusi muli? :( Może tylko mułom muli? :niewiem: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Anusia, Anusia :calus: Quote
Recommended Posts