Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc ja spędziłam wczoraj przemiłe pół dnia u czapli, zawracając jej głowę i przyglądając się, jak przygotowuje Lanę do wystawy. Potem jeszcze wykąpałyśmy małego rozrabiakę i czapla pozwoliła mi kilka razy machnąć nad nią nożyczkami. Niestety nie mogłam skończyć swojego dzieła (a byłoby niewątpliwie wersją oryginalną :roll: :wink: ), bo musiałam wracać do domciu - spalił mi się reflektor w aucie i chciałam zdążyć przed zmrokiem, co się zresztą nie udało.

czapluniu kochana, bardzo, bardzo dziękuję za gościnę, poczęstunek (bo czapla mnie od śmierci głodowej również uratowała - zrobione na droge kanapki zostawiłam w domu :roll: ), lekcje strzyżenia, no i zaufanie względem fryzury Twojego rozkosznego szczyla! :D

Misia przy wejściu od razu poznała, że ją zdradzałam, ale wkrótce się udobruchała, gdy dałam jej kolację. :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TuathaDea'][color=blue][size=6]Gratulacje dla Czapli!!![/color][/size]
:multi: :multi: :multi: :laola: :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/quote]Czyli co???

Posted

No dobra, dotarlam juz do domu, wiec sie pochwale:
Best in Show Radom 2005 - kerry blue terrier - Laguna MIlepork, potocznie znana jako Lucysia :B-fly: :laola: :klacz:

Posted

Hihihihihi!!! Dobrze Ci "pomogłam" ją ostrzyc!!! :wink:

[size=7]BRAWA!!!![/size]

[size=1]I nawet Niuńkowi w tłek dała, jak się należy![/size]

Napisz jeszcze, kto sędziował poszczególne etapy!

Posted

Ja tam byłam i wszytsko widziałam, a co widziałam zaraz opowiem::: a było to tak:::

Lanka nawet nie musiała się natrudzic, parę razy przedefilowała, machnęła ogonem i już. Viva Maria była zachwycona. Stwierdziła, że trzeba dać szansę suczkom i chyba miała rację. Choć może gdyby nie Lucyna to by tego Bisa wziął Niunio????

Potem Lucynę wylansował Myszkowski a jej ostateczne zwycięstwo przypieczętował Pan Kot (widziałam tego Pana po raz pierwszy, ale już mi się podoba :lol: )

Ściskamy łapę Lucynie!!!

Posted

Twoja pomoc Flaire byla jak widac nie do przecenienia !:D Wogole, to bardzo sie ciesze, ze mnie odwiedzilas i mam nadzieje, ze to byl pierwszy, ale nie ostatni raz. :D
Ja zawsze mowie, ze Lucysia to po prostu umie czarowac sedzow! A jesli o nich mowa, to rase sedziowala pani Viva Maria Soleckyj-Szpunar, grupe pan Wojciech Myszkowski (hihihi ubawilo mnie to niezle), no i BIS pan Andrzej Kot (dobrze, ze nie wie jak moje suczydlo reaguje na koteczki :wink: )
A pomyslec, ze pojechalam tylko turystycznie, spotkac sie z przyjaciolmi...

Posted

[quote name='czapla']A pomyslec, ze pojechalam tylko turystycznie, spotkac sie z przyjaciolmi...[/quote]czpla, właśnie wtedy się wygrywa! :D

A tak w ogóle, to szkoda, że w drodze powrotnej o stolicę nie zahaczyłaś, bo u mnie właśnie imprezka się zbiera i szampana będziemy otwierać. no nic, wipijemy Luśki zdrówko bez niej! :wink:

Posted

No to wypijcie za sukces Lucysi, ktora teraz wypoczywa na kanapie - dzwiganie ciezaru zwyciestwa jest trudne :laugh2_2:
Moze i jakas fotke wstawie, ale juz nie dzis, ide chyba spac, bo zmeczona jestem okrutnie i do tego myslec trzeba, a ja w koncu blondynka :D
A moze cos podesle i ktos to zrobi za mnie ? jest jakis ochotnik? :lol:

Posted

No tak ja oczywiście na końcu, ale to dlatego ,że mam najdalej do domciu:
GRATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTULACJE :laola:
No teraz to mam nadzieję ,że spotkasz się z przyjaciółmi :lol: w Poznaniu.
Zdjatka wyszły super, a Ty dostaniesz specjalny filimik na domowego emila, z wyboru BIS.
Barrrrrrrrdzo się cieszę , że poznałyśmy się (kiedys tam) i mam nadzieję ,że poznam jeszcze conajmniej kilka takich zwariowanych osób z pasją psów, jeszcze raz gratulacje i super że przyjechałaś. :D :D :D

Posted

Dziekuje wszystkim za gratulacje - super przyjemnie takiego BISa wygrac :lol:
Zebra - masz OGROMNY udzial w tym BISie, bo ja tylko dla Ciebie telepalam sie taki kawal drogi :D
A ludzi tak walnietych jak my na punkcie kerrakow, to jakos trudno...
Madziu - zapraszamy czesciej, u nas same fajne rzeczy sie dzieja :D

Posted

Czapla, odbierz sobie domowa pocztę, mam nadzieję że coś z tego wybierzesz, jest nawet pamiątkowe zdjęcie wszystkich psów z "naszej ekipy".
A i wiadomość dla tych co nie byli : Saxana została z Asią, myślę że tak bardzo ja kocha, że nie bedziemy jej kraść.(na BIS-ie jak zobaczyła że biegniesz obok z Lucyna, to o mały włos nie pobiegła prosto z moich rąk za wami i darła się strasznie)' ale i tak pokochałam ją od razu i myślę że zrobisz z nia furore na ringach. :P :P :P

Posted

[quote name='czapla']TuathaDea - nie ukradlam Wam medalu? Bo kurcze mam 3 :o chyba, ze w promocji dostalam :lol:[/quote]

my nasz mamy :D , chyba jednak promocja była, może Saxa coś ekstra dostała :wink:

a nie ma ktoś może nadmiaru katalogów, bo nasz do Wawy nie dojechał.... gdzies się musi zaplątał

Posted

Czapla GRATULACJE!!! No proszę nie wchodziłam do was cały dzień bo myślałam że jeszcze nic nie wiadomo, a tu takie wieści. To będziesz w Legionowie czy nie?

Posted

Mam malutką prośbę do zeberki, co by pokazać światu tego piknego BISa. Możeby jakieś zdjęcie wkleić, co?
Please, :modla:

Nie obrazimy się jakby tam się jakis wheaten zaplątał. Chyba kerrakowcy wybaczą :loveu:

Posted

czapla (bądź inni :wink: ), bądźcie dobrzy i napiszcie, kto poniżej Was na pudle III grupy stał :wink: ...

I jeszcze - czy Niuniuś też wygrał? I jeśli tak, to czy do porównania czapla wzięła Luśkę, czy Niuńka? Tak z ciekawości pytam :wink: .

Posted

o ile się nie myle (a mylić się mogę bom zapatrzony w kerraka był) to drugi był westik, a trzeci bullik standard.
Niunio był "bezkonkurencyjny" i do porównania stanął z Lucyną oraz z suką z młodzieży. Na prowadzanie Luśki po ringu chętnych nie było :wink: (z obawy o wyrwanie ręki ze stawu, bo Lucyna wtedy by za pańcią szła), za to znalazła się dobra dusza, co pokazała Niuńka.

Posted

[quote name='TuathaDea'][color=blue][size=6]Gratulacje dla Czapli!!![/color][/size]
:multi: :multi: :multi: :laola: :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/quote]
WOW
CZAPLA!!!!
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

TuathaDea- jak powiesz jak mam wkleić te zdjątka to nie ma sprawy, ja jestem kompletny laik, może moja lepsza połowa bedzie wiedzieć jak to zrobić, a może latorośl, zobaczę, ale to dopiero wieczorkiem w domku.
Czapla Ty dostałaś zdjątka, a zdolna jesteś , może byś tak wkleiła kilka :) :lol: :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...