Ajula Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 wizyta przełożona na jutro, czasowo nie daliśmy rady.... Quote
Ajula Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Byłam z wizytą u Państwa, wygląda na to, że Dżemik będzie miał dom :) Fajni ludzie, mieszkają blisko mnie. O ile się Dżemik dogada z chłopcami (6,4 lata) to powinno być ok :) Państwo będą dzwonić do Ani, żeby się umówić po odbiór psiaka. Kciuki oczywiście nadal potrzebne. Quote
azalia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Oby to był kochający dom.Dżemik będzie w domu z ogrodem czy bloku? Quote
Ajula Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Dżemik będzie w bloku, ale niskim, bez windy. Przed blokiem duży zadrzewiony teren, kilka kroków od domu park osiedlowy i ogrodzony wybieg dla psiaków. Jutro Państwo jadą po niego do Ani. Quote
azalia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 To wspaniale,oby Dżemuś był szczęśliwy i bardzo kochany. Quote
Ajula Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Dżemik od wczoraj u nowej rodziny, Państwo pojechali do Stonki po niego razem z dziećmi. Nasz piękny piesek nie popisał się, bo na początek nawarczał na dzieci. Ale ponieważ do tej pory nigdy nie był agresywny, wręcz przeciwnie - dał się poznać jako przytulaśny słodziaczek - Państwo postanowili spróbować. Wieczorem dzwoniłam i dowiedziałam się, że jest ok. Tzn szału nie ma, dzieci póki co unika, ale Panu za to pakuje się na kolanka. Państwo dobrej myśli, że jak się Dżemik trochę ogarnie i przestanie stresować, to i dzieci polubi. Zobaczymy. Jakby się nie udało, to psiak wróci do Ani, a Państwu poszukamy psiaka, który lubi dzieci. Quote
Ajula Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Dzwonił Pan z wieściami - Dżemik już mniej zestresowany, dzieci nadal na dystans, ale na spacerze ogon już w górze :) No i wreszcie normalnie się załatwia, bo w sobotę nie sikał do nocy, dopiero w nocy posiusiał się w domu. Pokazuje to, jaki był zestresowany. Ale wczoraj już było dobrze, dziś jeszcze lepiej. Fajny ten jego nowy Pańcio, cieszę się, że rodzinka cierpliwie czeka, aż Dżemik się zadomowi i polubi dzieci. Quote
azalia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Mam nadzieję,że Dżemik poczuje się niedługo u siebie i dzieciaki polubi,a nawet pokocha. Quote
Ajula Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 U Dżemika w porządku, coraz śmielszy do dzieci, nawet sam zagląda zaciekawiony do ich pokoju, żeby zobaczyć co robią. Ogólnie jest ok. Umówiłam się z Państwem, że pod koniec tygodnia do nich zajrzę. Na fb hoteliku Ani Pan wstawił zdjęcie Dżemika z chłopcami, ale bez jego zgody nie będę tu kopiować. Najpierw zapytam. Tymczasem można zobaczyć Dżemika w nowym domu na profilu Przystanek Psykoty: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=791689157535911&set=p.791689157535911&type=1&theater Quote
Ajula Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 pozdrowienia od Dżemika :) Pan dziś dzwonił, wszystko dobrze! :) Quote
azalia Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Cudownie,Dzemik taki cudny z pięknymi dziećmi.Czy został Dżemikiem? Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Bardzo się cieszę :) Powodzenia Dżemiku Quote
Ajula Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Cudownie,Dzemik taki cudny z pięknymi dziećmi. Czy został Dżemikiem? Tak, został Dżemikiem :loveu: Nie wiem, skąd Ani przyszło do głowy takie imię, ale wszystkim się podoba :D Quote
Recommended Posts