Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam z wizytą u Państwa, wygląda na to, że Dżemik będzie miał dom :) Fajni ludzie, mieszkają blisko mnie. O ile się Dżemik dogada z chłopcami (6,4 lata) to powinno być ok :)

Państwo będą dzwonić do Ani, żeby się umówić po odbiór psiaka. 

Kciuki oczywiście nadal potrzebne.

Posted

Dżemik będzie w bloku, ale niskim, bez windy. Przed blokiem duży zadrzewiony teren, kilka kroków od domu park osiedlowy i ogrodzony wybieg dla psiaków. 

Jutro Państwo jadą po niego do Ani.

Posted

Dżemik od wczoraj u nowej rodziny, Państwo pojechali do Stonki po niego razem z dziećmi. Nasz piękny piesek nie popisał się, bo na początek nawarczał na dzieci. Ale ponieważ do tej pory nigdy nie był agresywny, wręcz przeciwnie - dał się poznać jako przytulaśny słodziaczek - Państwo postanowili spróbować. Wieczorem dzwoniłam i dowiedziałam się, że jest ok. Tzn szału nie ma, dzieci póki co unika, ale Panu za to pakuje się na kolanka. Państwo dobrej myśli, że jak się Dżemik trochę ogarnie i przestanie stresować, to i dzieci polubi.

Zobaczymy. Jakby się nie udało, to psiak wróci do Ani, a Państwu poszukamy psiaka, który lubi dzieci. 

Posted

Dzwonił Pan z wieściami - Dżemik już mniej zestresowany, dzieci nadal na dystans, ale na spacerze ogon już w górze :) No i wreszcie normalnie się załatwia, bo w sobotę nie sikał do nocy, dopiero w nocy posiusiał się w domu. Pokazuje to, jaki był zestresowany. Ale wczoraj już było dobrze, dziś jeszcze lepiej. 

Fajny ten jego nowy Pańcio, cieszę się, że rodzinka cierpliwie czeka, aż Dżemik się zadomowi i polubi dzieci.

Posted

U Dżemika w porządku, coraz śmielszy do dzieci, nawet sam zagląda zaciekawiony do ich pokoju, żeby zobaczyć co robią. Ogólnie jest ok. Umówiłam się z Państwem, że pod koniec tygodnia do nich zajrzę. Na fb hoteliku Ani Pan wstawił zdjęcie Dżemika z chłopcami, ale bez jego zgody nie będę tu kopiować. Najpierw zapytam. Tymczasem można zobaczyć Dżemika w nowym domu na profilu Przystanek Psykoty:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=791689157535911&set=p.791689157535911&type=1&theater

Posted

Cudownie,Dzemik taki cudny z pięknymi dziećmi.

Czy został Dżemikiem?

Tak, został Dżemikiem  :loveu:  

Nie wiem, skąd Ani przyszło do głowy takie imię, ale wszystkim się podoba :D