Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Edytowałam post bo informacja była już nieaktualna.

A co do kici to grzeczna, miła i bardzo adopcyjna.

Edited by tamb
Posted

Dziękuję Aniu. Weszłam na dogo a tu niespodzianka. Agatka jest bardzo miła i zabawowa. Całą noc turlała piłki psie. Kocich zabawek nie mogę dawać bo psy niszczą, rozgryzają.

Posted

Nie jest mi miło. Przybył kolejny kot. Co z tego, ze piękny, młody, rudy. Sposób podrzucenia jak przy Agatce. Mam pewność, że to ta sama osoba. Koty prawdopodobnie są rodzeństwem sądząc po wieku, kształcie pyszczka i sposobie spakowania do kartonu z dziurkami, na podusi. Źle się czuję prosząc o pomoc, robiąc bazarki, z których dokładam do karmy i żwirku. Planowałam dwa koty a reszta jest bo nikt nie chciał. Ale ja 12 kotów nie utrzymam a prosić wiecznie nie chcę. Jestem wzburzona, boję się, że ktoś zrobił sobie u mnie okno życia. Roboczo nazwałam małego Jackiem. Jacek i Agatka dobrze się kojarzą, przynajmniej mojemu pokoleniu. Może imiona przyniosą im szczęście w znalezieniu nowych domów.

Posted

Zaglądam do kociaczków, jak się uporam z bazarkami, które jeszcze trwają, zrobię kolejny dla Jacusia i Agatki

Bardzo dziękuję. Dzisiaj Jacek został zaszczepiony. Za 2 tygodnie można kastrować.

• 3 weeks later...
Posted

W sobotę zawożę Jacusia do domku, do Krakowa. Ostatnio jeżdżę, sprawdzam domy, rozwożę i ..... uczę się życia. Zasypiam na siedząco i chyba mam dość.

Posted

W sobotę zawożę Jacusia do domku, do Krakowa. Ostatnio jeżdżę, sprawdzam domy, rozwożę i ..... uczę się życia. Zasypiam na siedząco i chyba mam dość.

Wspaniała wiadomość. Oby to był wspaniały dom już na zawsze!!!

Niebawem będzie parę groszy dla Agatki z mojego bazarku