Perełka1 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 6 godzin temu, anecik napisał: Cześć Misie :) Kasiu gdzie jest ten Twój wątek gdzie robiłaś zdjęcia psiaków które są u Was? Bo sobie chciałam zobaczyć ulubienicę :D sama nie wiem, muszę szukać a tu niespodzianka a taki bidol szuka domu Quote
Anecik Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 O tą niespodziankę mi właśnie chodziło. Dziękuję. A co temu bidolowi w łapinki? Quote
Perełka1 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 28 minut temu, anecik napisał: O tą niespodziankę mi właśnie chodziło. Dziękuję. A co temu bidolowi w łapinki? genetyczna, prawdopodobnie witkość.ruchomośc stawów Quote
Perełka1 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Czarny Miś chory, zostawiliśmy jedyne 300 zł w lecznicy. Quote
Nadziejka Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Misienki kochane zagladam z kciukami za zdrowko pisz Perelko jak dzis lapenki sie czuja serdecznie serdecznie sciskam Quote
Perełka1 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Misienki kochane zagladam z kciukami za zdrowko pisz Perelko jak dzis lapenki sie czuja serdecznie serdecznie sciskam Dziękuję Nadziejko, jest bardzo źle Quote
Nadziejka Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 o matko jedyno ..... my tez wlaczylysmy o zycie dzin i noc i tygodnie miesiace .... ciezkie koszmary juz za nami potwornosci narazie mam nadzieje ze Misiuni uda sie zwyciezyc Co sie dzieje u Misiuni nereczki ?czy serduszko? Quote
Perełka1 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 1 minutę temu, Nadziejka napisał: o matko jedyno ..... my tez wlaczylysmy o zycie dzin i noc i tygodnie miesiace .... ciezkie koszmary juz za nami potwornosci narazie mam nadzieje ze Misiuni uda sie zwyciezyc Co sie dzieje u Misiuni nereczki ?czy serduszko? Misia ma nieoperacyjnego guza pomiędzy pęcherzem a jelitami. Jest w opiece paliatywnej. Ma problemy z załatwianiem się. Doszły problemy neurologiczne + wymioty. Do tego podniesona tchawica. Quote
Nadziejka Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 matko ziemio nasza ...serce kraje Kasiu a czy calunki czas ktos jest z kruszyneczka? wazne aby byc aby tulinkac aby calunki czas dzien i noc wiedziala i czula ciezkie ciezkie zycie ciezkie ogromnie wszystko sciskam sciskam ogromnie za malenka Quote
Perełka1 Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 1 minutę temu, Nadziejka napisał: matko ziemio nasza ...serce kraje Kasiu a czy calunki czas ktos jest z kruszyneczka? wazne aby byc aby tulinkac aby calunki czas dzien i noc wiedziala i czula ciezkie ciezkie zycie ciezkie ogromnie wszystko sciskam sciskam ogromnie za malenka Ja jestem cały czas, mąż też, wozi nas do weta. Dzisiaj nie chce jeść, nawet swojego indyka dla dzieci. Quote
Nadziejka Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Misiuniu Misiuniaczku zagladam kruszyneczko i modle za wszystko Quote
Nadziejka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 o matko malenka ..... kruszynko niechaj Tobie Tam swieci milon serc i gwiazdeczkek Quote
Perełka1 Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Dziękujemy To był świat Czarnej Misi - jej fotel i zabawki Quote
azalia Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Dopiero dzisiaj zajrzałam,bardzo mi przykro i smutno. Misiulinko kochana bądź szczęśliwa tam gdzie jesteś. Quote
anica Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Dzień dobry! ... i zaczynamy Nowy tydzień Quote
BoUnTy Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Prosimy o pomoc i odwiedzanie wątku naszych 3 weteranków - są w Schronisku najdłużej... Quote
Nadziejka Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Pamietam pemietam malenka cudna Misiu Pereleczko juz troszke temu robilam dla Was bazareczek teraz wyczaruje nowiutenki jeszcze troszenke mi zajmie zanim otworze mozna zagladac zapraszam sercem ale nic nie piszemy jeszcze Serdecznie pozdrawiam ogromnie pozdrawiam lapeczki wszystkie Quote
Recommended Posts