Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jesoo, takie super psiaki, a zglaszaja sie same oszolomy, ktore chca wysylke kurierem.

Kurierem?:crazyeye::crazyeye:
Nie wiedziałam, że coś takiego może w ogóle przyjść komuś do głowy!:crazyeye:

Posted

To ja jako Pierwsza Pepla Rzeczpospolitej pędzę obwieścić co się właśnie dowiedziałam, że Hexa i Mrówa mają domki :loveu::multi::multi::multi:

Uleczko kochana możesz zamiast nich na allegro wstawić inne psiaki lub kociaki :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
To ja jako Pierwsza Pepla Rzeczpospolitej pędzę obwieścić co się właśnie dowiedziałam, że Hexa i Mrówa mają domki :loveu::multi::multi::multi:

Uleczko kochana możesz zamiast nich na allegro wstawić inne psiaki lub kociaki :loveu:

Ale super :multi: Ciesze sie bardzo z domow dla Hexy i Mrówy i mam nadzieje, ze moje ogloszenia na allegro sie przydaly :wink:
Zaraz podmienie ich aukcje na inne psiaki batonikowe, ktore maja aukcje wspolna.

Posted

Snickers ma 2 obserwatorow.
Wystawilam tez koty : whiskasowego, Karolka, Pusie i Casey.
Bylam na stronie Missieek, widzialam, ze spora czesc kotow allegrowanych przeze mnie ma juz domy, ciesze sie bardzo. Szczegolnie z Safiry.

Posted

basiapron napisał(a):
Angelo,czy pieniążki dotarły?? bo nic nie napisałaś a chciałabym wiedzieć czy malawaszka konta nie przekręciła podając mi:eviltong:

że niby coś sugerujesz? :diabloti:

a ja Ci dziś wysłałam z bazarków 102 zł

Posted

Ja wystawiam Missieekowe suczki Lotke, Psotke, Malte oraz szczeniaki.
Najwiecej obserwatorow jest na aukcjach Reksia i Baksia, nie wiem czy ktos rozsadny pisal/dzwonil w ich sprawie.