Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Metka zamieszkała w Dąbrowie w Łęce w domku z ogródkiem, pan ją wypatrzył na pikniku w sobotę na plakacie - chyba :hmmmm: na pewno tak została wypatrzona Zorka i teraz nie wiem czy nie wymyśliłam, że Metka też na plakacie :lol:

Posted

[quote name='missieek']prosimy o pomoc w szukaniu domow dla ****kow

domu szukaja przebywajace u nas
dorosle psy: -
dorosle suki: Malta, Savana, Nora, Negra, Madi, Psotka, Lotka

szczeniaki psy: Reksiu, Bakuś
szczeniaki suki: Metka, Pestka, Muszka,
suczka

domu szukaja nie przebywajace u nas ale takze pod nasza piecza:
dorosle psy: Kudłacz, Majkel
dorosle suki: -

podrostki psy: Markiz, Biszkopt
podrostki suki: Wera, Tina, Inka, Dropcia, Pianka

szczeniaki psy: Bounty, Snikers, Mars, Prince, Polo
szczeniaki suki: -

wszyskie szczegoly na stronie na ktora zapraszam:

www.zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl

WĄTKI na dogo:

watek Savany: >>klik<<
watek Psotki i Lotki: >>klik<<
watek Malty: >>klik<<

PLAKATY:

Filip
Bairra i Savana
Psotka i Lotka

filip znalazl dom ale jeszcze nie wiem czy nowi wlascicele sobie poradza

*********************PILNA ADOPCJA***********************

imie
: Filip
waga: 9,5kg
szczepienie: dwa razy na choroby zakaźne
kastracja: tak
choroby: wyleczony z zapalenia trzustki
inne psy: toleruje suki, samce niebardzo
koty: średnio toleruje
czlowiek: bardzo lubi głaskanie i kontakt z człowiekiem
watek: >>klik<<

http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=154

Hoop w gorę!!!!

Posted

Witam, czy Bakuś, 6-tygodniowy szczeniak dalej jest do adopcji? Strasznie mi się podoba, jestem w trakcie poszukiwać pieska dla mnie, więc... :cool3: jak to jest u niego ze szczepieniami, bo ja się niezbyt orientuję :roll:

Posted

faza14 napisał(a):
Witam, czy Bakuś, 6-tygodniowy szczeniak dalej jest do adopcji? Strasznie mi się podoba, jestem w trakcie poszukiwać pieska dla mnie, więc... :cool3: jak to jest u niego ze szczepieniami, bo ja się niezbyt orientuję :roll:

skad jestes? w jakim jestes wieku?

jest raz zaszczepiony, trzeba go jeszcze 2 razy na zakazne zaszczepic

Posted

miałam coś napisać i zapomniałam,musze zerknąć na własne bazarki na misieek,moze coś ruszyło,nie było mnei w końcu 2 dni.Zaraz zobacze czy malawaszka mi zdjecia przysłała,dziś kończymy maskotki wiec odbiór osobisty polecam razem z przekazaniem kolejnych rzeczy:)

Posted

Nie chce mi się czytać całego wątku, ale z tego co widzę na pierwszych stronach są plakaty dla psiaczków. Mogę powiesić kilka we Wrocławiu, ale czy mógłby ktoś zrobić jeden wspólny plakacik, by było łatwiej...jeśli nie to które pieski zostały do adopcji?

ps. co z Bakusiem? chętnie wzielibyśmy go do siebie, cała rodzinka widziała fotki i jest zauroczona :loveu: problem byłby z transportem, może któryś z dogomaniaków by przewiózł szczeniaczka z Krakowa do Wrocławia? (oczywiście, za opłatą i po rozmowie telefonicznej z opiekunką i za jej zgodą:diabloti:)

Posted

Nie nie.;P Poprostu warunki i wiarygodność ludzi itp.:) Pozatym trzeba podpisać umowe adopcyjną i wysterylizować sunie.:) Oczywiście po adopcji rownież wykonuje sie czasami `naloty` na domek sprawdzić jak sobie nowi właściciele radzą itp.;)

Posted

Wiem, że trzeba wysterylizować, ale do tego jeszcze czas ;) właściwie to nie jest zbyt dużo do oglądania ;PP pogadam z rodzicami to zobaczymy co z tego wyjdzie. Z reguły są na nie w takich sprawach, bo "nie będzie im obcy po chacie latał" :roll: wiem, wygląda to jakbym się wykręcała...:oops:

ps. ulatniam się, bo takie dzieci jak ja powinny już spać :diabloti:

Posted

Akurat na Bakuśka? :-( :diabloti: podoba się chłopak.

ps. gadałam już z tatą i moglibyśmy się umówić na taką wizytkę, a co do transportu to może jakiś dogomaniak ? :oops: z resztą nie naciskam ;) poczekamy - zobaczymy:cool3: