Ulka18 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ale wspaniale :klacz: niech wszystkie missieekowe zwierzaki znajda domy :kciuki: zeby mozna bylo pomóc nastepnym ... Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Metka zamieszkała w Dąbrowie w Łęce w domku z ogródkiem, pan ją wypatrzył na pikniku w sobotę na plakacie - chyba :hmmmm: na pewno tak została wypatrzona Zorka i teraz nie wiem czy nie wymyśliłam, że Metka też na plakacie :lol: Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='missieek']prosimy o pomoc w szukaniu domow dla ****kow domu szukaja przebywajace u nas dorosle psy: - dorosle suki: Malta, Savana, Nora, Negra, Madi, Psotka, Lotka szczeniaki psy: Reksiu, Bakuś szczeniaki suki: Metka, Pestka, Muszka, suczka domu szukaja nie przebywajace u nas ale takze pod nasza piecza: dorosle psy: Kudłacz, Majkel dorosle suki: - podrostki psy: Markiz, Biszkopt podrostki suki: Wera, Tina, Inka, Dropcia, Pianka szczeniaki psy: Bounty, Snikers, Mars, Prince, Polo szczeniaki suki: - wszyskie szczegoly na stronie na ktora zapraszam: www.zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl WĄTKI na dogo: watek Savany: >>klik<< watek Psotki i Lotki: >>klik<< watek Malty: >>klik<< PLAKATY: Filip Bairra i Savana Psotka i Lotka filip znalazl dom ale jeszcze nie wiem czy nowi wlascicele sobie poradza *********************PILNA ADOPCJA*********************** imie: Filip wiek: ok 1,5 roku waga: 9,5kg szczepienie: dwa razy na choroby zakaźne kastracja: tak choroby: wyleczony z zapalenia trzustki inne psy: toleruje suki, samce niebardzo koty: średnio toleruje czlowiek: bardzo lubi głaskanie i kontakt z człowiekiem watek: >>klik<< http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=154 ***************************************************** Hoop w gorę!!!! Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115540 BAZAREK!!! Pomóżcie mi podnosić 101 drobiazgów :lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 i drugi - zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115543 Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='malawaszka']i drugi - zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115543 Bazarek na tymczasy!!!! Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Witam, czy Bakuś, 6-tygodniowy szczeniak dalej jest do adopcji? Strasznie mi się podoba, jestem w trakcie poszukiwać pieska dla mnie, więc... :cool3: jak to jest u niego ze szczepieniami, bo ja się niezbyt orientuję :roll: Quote
missieek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 faza14 napisał(a):Witam, czy Bakuś, 6-tygodniowy szczeniak dalej jest do adopcji? Strasznie mi się podoba, jestem w trakcie poszukiwać pieska dla mnie, więc... :cool3: jak to jest u niego ze szczepieniami, bo ja się niezbyt orientuję :roll: skad jestes? w jakim jestes wieku? jest raz zaszczepiony, trzeba go jeszcze 2 razy na zakazne zaszczepic Quote
missieek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 szukamy sponsorow sterylek Nory i rudej mini suczki, fotki beda za niedlugo Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam 15 lat i razem z rodzicami mieszkam we Wrocławiu. A piesek odrobaczony? Ma swoją książeczkę? Quote
basiapron Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 miałam coś napisać i zapomniałam,musze zerknąć na własne bazarki na misieek,moze coś ruszyło,nie było mnei w końcu 2 dni.Zaraz zobacze czy malawaszka mi zdjecia przysłała,dziś kończymy maskotki wiec odbiór osobisty polecam razem z przekazaniem kolejnych rzeczy:) Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie chce mi się czytać całego wątku, ale z tego co widzę na pierwszych stronach są plakaty dla psiaczków. Mogę powiesić kilka we Wrocławiu, ale czy mógłby ktoś zrobić jeden wspólny plakacik, by było łatwiej...jeśli nie to które pieski zostały do adopcji? ps. co z Bakusiem? chętnie wzielibyśmy go do siebie, cała rodzinka widziała fotki i jest zauroczona :loveu: problem byłby z transportem, może któryś z dogomaniaków by przewiózł szczeniaczka z Krakowa do Wrocławia? (oczywiście, za opłatą i po rozmowie telefonicznej z opiekunką i za jej zgodą:diabloti:) Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Faza14-najpierw trzeba kogoś wysłać na wizyte przedadopcyjną do Ciebie.Sama rozmowa przez tel. nie wystarczy.;) Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Uuu, a co się sprawdza na takiej wizycie? :diabloti: Mam nadzieję, że nie metraż :oops: Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Nie nie.;P Poprostu warunki i wiarygodność ludzi itp.:) Pozatym trzeba podpisać umowe adopcyjną i wysterylizować sunie.:) Oczywiście po adopcji rownież wykonuje sie czasami `naloty` na domek sprawdzić jak sobie nowi właściciele radzą itp.;) Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wiem, że trzeba wysterylizować, ale do tego jeszcze czas ;) właściwie to nie jest zbyt dużo do oglądania ;PP pogadam z rodzicami to zobaczymy co z tego wyjdzie. Z reguły są na nie w takich sprawach, bo "nie będzie im obcy po chacie latał" :roll: wiem, wygląda to jakbym się wykręcała...:oops: ps. ulatniam się, bo takie dzieci jak ja powinny już spać :diabloti: Quote
missieek Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 narazie czekamy na jakis domek blizej jest jedna chetna ale od 17.07, poczekamy i zobaczymy Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Powiedz rodzicą,że to jest konieczne ze wzgledow bezpieczeństwa.Za dużo jest spraw,ze psiak nagle przepdał bez śladu... Quote
faza14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Akurat na Bakuśka? :-( :diabloti: podoba się chłopak. ps. gadałam już z tatą i moglibyśmy się umówić na taką wizytkę, a co do transportu to może jakiś dogomaniak ? :oops: z resztą nie naciskam ;) poczekamy - zobaczymy:cool3: Quote
polciuaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tak jak pisze Missieek-poczekajmy.:) Co do ewentualnego transportu to napewno coś się znajdzie.;) Quote
t_kasiek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ale piekne te fotki psiakow..... no i 3mam kciuki zeby sie wyjasnilo z tym domkiem :) Quote
Recommended Posts