Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a u missieek kolejne zwierzaki, które dostały szansę na lepsze życie!!! Nieustannie potrzebne wsparcie na sterylki i na wyżywienie gromadki!

Szagi
Nieduża, rezolutna suczka.
Waga: 5kg

Holi
Nieduża, radosna suczka. Lubi głaskanie.
Waga: 4kg

Muszka
Malutka, radosna suczka.
Waga: 4kg

Mrówa
Wilkowaty, rezolutny szczeniak :). Jak urośnie będzie duża.
Waga: 6kg

Hexa
Mały, rezolutny szczeniak :). Jak urośnie będzie średnia.
Waga: 4-5kg

Posted

Bosze jakie biedunki, chyba najlepiej wyglada Muszka.
Szagi, Mrówa widac niedozywione, bo lapki niedzwiedzie :shake:

Czy mozna juz oglaszac te sunieczki? Czy jeszcze nie?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Bosze jakie biedunki, chyba najlepiej wyglada Muszka.
Szagi, Mrówa widac niedozywione, bo lapki niedzwiedzie :shake:

Czy mozna juz oglaszac te sunieczki? Czy jeszcze nie?

ogłaszać można można :loveu: i napisz gdzie i które dasz

Posted

Dla wszystkich fanow zwierzkow Missieek, wisela1 zalozyła bazarek z " towarem" na czasie, frontline dla psiakow w atrakcyjnej cenie, mowimy stanowcze nie kleszczom i pchłom.

Posted

Boi się ale na szczęście nie gryzie ze strachu - to dla niej wielki plus, chociaż i tak niewiele jest osób, które by chciały się poświęcić dla oswajania psa a ona ma takie piękne te oczęta :loveu:

Dziś missieek zawiozła Szagi do domku :loveu: Ulka możesz zamiast niej dać kogoś innego do aukcji :multi: Mała na fotkach wygląda na większą niż jest w rzeczywistości - to taka drobinka przestraszona - biedna od maleńkości w schronie była i gdyby nie Rodzinka missieek to nadal by tam się utwierdzała w swoim strachu...

Posted

[quote name='malawaszka']Dziś missieek zawiozła Szagi do domku :loveu: Ulka możesz zamiast niej dać kogoś innego do aukcji :multi: Mała na fotkach wygląda na większą niż jest w rzeczywistości - to taka drobinka przestraszona - biedna od maleńkości w schronie była i gdyby nie Rodzinka missieek to nadal by tam się utwierdzała w swoim strachu...
Bardzo sie ciesze, ze Missieek uratowala ta biedna kruszynke i ze Szagi ma dom :multi: Dalam ja na allegro, nawet nie bylo obserwatora, a tutaj niespodzianka i jest dom.

Dalam na allegro Dropcie zamiast Szagi.

Dane przedmiotu zostały zmienione.
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=398901404

Posted

ja bym chciała poskarżyć że malawaszka do mnie dziś nie przyjechała niedobra w związku z czym nie wzięla koperty z pieniążkami dla misieek,ale teraz odkupiła swoje grzechy podając mi jej numer konta na gg,tak więc robie przelewik na kwote 80 zł zgodnie z poniższym rozliczeniem i będę wdzięczna Angelo kochana jeśli zatwierdzisz na wątku że takowy przelew do Ciebie dotarł:
RZECZ/ZA ILE się sprzedało
serce druciane/ 3 zł
spinki/ 3 zł
portfel/ 8 zł
globus szklany/ 19 zł
figurki/ 16 zł razem
maskotki/ 30 zł razem
w zwiazku z powyższym przelewam na Twoje konto 80 zł:)

Posted

[quote name='dogomanka_']Jednak te pierdółki odemnie coś dały.:evil_lol:
część jeszcze jest na kup teraz a kilka zostało i czeka na swoją kolej (kto mi w lipcu piórnik kupi?poczekam do sierpnia jak sie będzie rok szkolny zbliżał).Teraz wyjeżdzazm,nie ma mnie na necie do 22.07 chyba że będzie tania kafejka.

Posted

Klementynkaa napisał(a):
dzień doberek :) jak dobrze pójdzie to będę miała nieco karmy znów dla psiaków tymczasowiczów, tym razem nie energetyka tylko normalną :) dziś rozpakuje i zobacze co też tam jest!

to trzymam :kciuki: ;):loveu:

Posted

Te male batonikowe szczeniaki wystawilam ponownie na allegro, jest sporo wejsc, ale czy ktos rozsadny sie zglosil do adopcji?

Chcialam zapytac tez o Reksia i Baksia, czy sa dla nich domki zaklepane?
Duzo maili przychodzi w ich sprawie, obserwatorow jest po 7 na kazdej aukcji.