Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, ewu napisał:

Elu nawet nie wiesz jak Ci jestem wdzięczna za to ,że chcesz się zaopiekować Lalunią.

A gdzie ona teraz jest i kiedy będzie mogła bezpiecznie dla innych psiaków być przyjęta do hotelu?

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

A gdzie ona teraz jest i kiedy będzie mogła bezpiecznie dla innych psiaków być przyjęta do hotelu?

Ona teraz jest w Bieszczadach z Kasią i dwoma psiakami Goją i Lolusiem. Są zdrowe i już nie zarażają. ale trzeba jeszcze poczekać żeby ich kupki nie zarażały. Dowiem się dokładnie co i jak. Będą też wykąpane w specjalnym środku.

Posted
2 minuty temu, ewu napisał:

Ona teraz jest w Bieszczadach z Kasią i dwoma psiakami Goją i Lolusiem. Są zdrowe i już nie zarażają. ale trzeba jeszcze poczekać żeby ich kupki nie zarażały. Dowiem się dokładnie co i jak. Będą też wykąpane w specjalnym środku.

Ooooo to ma wspaniały wypoczynek po chorobie :)    Super, bardzo się cieszę  :)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ooooo to ma wspaniały wypoczynek po chorobie :)    Super, bardzo się cieszę  :)

Właśnie zdjęcia są z stamtąd. Wypoczywają, są bezpieczne i  dochodzą do siebie..

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Właśnie zdjęcia są z stamtąd. Wypoczywają, są bezpieczne i  dochodzą do siebie..

A Lalunia to która to z nich, bo już mi się zapomniało jak wygląda ?

Posted

45763.jpeg.10dd0325566df2d0b550bde159033295.jpeg

Lalunia to ta z prawej , najjaśniejsza. Jest bardzo grzeczna, spokojna. Goja to terierka ( z lewej strony), bardzo przebojowa . W środku Loluś.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Dziękuję za przypomnienie Basiu :)   Przy okazji pozdrów Kasie i podziękuj za opiekę nad psiaczkami :)

To my dziękujemy:)

Posted
7 minut temu, ewu napisał:

Elu bez Was byłoby dużo trudniej:)

No powiedzmy, każdy zrobił, co było w jego mocy z naciskiem na Waszą Moc   :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Bardzo się cieszę,że maluchy wydobrzały.

Czy weci zalecili stosowanie diety przez jakiś czas? Jelita regenerują się długo.

Tak są na diecie.

Posted

Od za tydzień potrzebne są dwa tygodnie żeby mogły iść do hoteliku.

One są zdrowe, jedynie ich kupka może zarażać ale jak ktoś pójdzie na spacer w ustronne miejsce i posprząta to nie ma problemu.

W bloku , przy mądrym podejściu nie stanowi to problemu jeśli się zadba o wyjścia z dala od miejsc uczęśzczanych przez inne psy. Ogród powinien być chroniony . 

My podchodzimy do tego z dużym marginesem bezpieczeństwa. Wyczytałam ,że do trzech tygodni wirus może być w kale. Goja i Lalunia  już ponad  tydzień są drowe. Jeszcze tydzień będą w Bieszczadach

Zakładamy 4 tygodnie żeby było absolutnie bezpiecznie.

Posted
Dnia 29.09.2018 o 11:08, MALWA napisał:

Chyba zle sie okreslilam, bo raczej chodzilo mi o to, czy pytalyscie jakiego rzedu bedzie koszt za leczenie. Wiem, ze w pierwszym dniu tego nie wiadomo, ale skoro leczenie trwa tydzien, poltora to juz mozna cos w przyblizeniu okreslic. 

Ale wiem, ze nie pytalyscie.

Czy to co zebrano ze zbiorki publicznej starczy n pokrycie faktury ?

Basiu, surowica jest kupiona, zaplacona i zuzyta. Roznica miedzy tym co zebralas a ile wydalas to 483 zl.

Tyle brakuje....

Agnieszko przepraszam nie zauważyłam Twojego postu. Teraz szukałam wpisu Figuni i zobaczyłam ten post.

Mamy jeszcze  dwie fiolki surowicy . Wczoraj szczeniaki dostały drugą dawkę profilaktycznie.

Udało się zebrać na opłacenie faktur. Muszę jeszcze wypisać wpłaty z dogomanii tylko czekam na wykaz.

Posted

Wyrwałyście te psiaki Kostusze spod kosy...

Tobie Basiu i Dziewczynom też należałby się miesiąc odpoczynku od wszelkich zajęć, w pięknym miejscu...

A ja próbuje ułożyć tekst ogłoszenia Usi, ale nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy, same banały o maleństwie, które zgubilo domek, itp...

Myślałam też, by sprawdzić ją na dzieci i koty, ale żadne dziecko ani kociowate, nie stanęło nam na drodze. A czas goni...