elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: Elu wyślę MMSa z domku. Przyślij Basiu :) Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Żyją i to jest najważniejsze. Bez wątpliwości :) To nagroda za Waszą wytężoną pracę :) 1 Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Elu nawet nie wiesz jak Ci jestem wdzięczna za to ,że chcesz się zaopiekować Lalunią. Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 10 minut temu, ewu napisał: Elu nawet nie wiesz jak Ci jestem wdzięczna za to ,że chcesz się zaopiekować Lalunią. A gdzie ona teraz jest i kiedy będzie mogła bezpiecznie dla innych psiaków być przyjęta do hotelu? Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 1 minutę temu, elik napisał: A gdzie ona teraz jest i kiedy będzie mogła bezpiecznie dla innych psiaków być przyjęta do hotelu? Ona teraz jest w Bieszczadach z Kasią i dwoma psiakami Goją i Lolusiem. Są zdrowe i już nie zarażają. ale trzeba jeszcze poczekać żeby ich kupki nie zarażały. Dowiem się dokładnie co i jak. Będą też wykąpane w specjalnym środku. Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: Ona teraz jest w Bieszczadach z Kasią i dwoma psiakami Goją i Lolusiem. Są zdrowe i już nie zarażają. ale trzeba jeszcze poczekać żeby ich kupki nie zarażały. Dowiem się dokładnie co i jak. Będą też wykąpane w specjalnym środku. Ooooo to ma wspaniały wypoczynek po chorobie :) Super, bardzo się cieszę :) Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Posłałam Taja :) Oto on :) 1 Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Ooooo to ma wspaniały wypoczynek po chorobie :) Super, bardzo się cieszę :) Właśnie zdjęcia są z stamtąd. Wypoczywają, są bezpieczne i dochodzą do siebie.. Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Oto on :) Teraz AJWAR:):):) Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Właśnie zdjęcia są z stamtąd. Wypoczywają, są bezpieczne i dochodzą do siebie.. A Lalunia to która to z nich, bo już mi się zapomniało jak wygląda ? Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Trzy biedaki wygrzewają się w Bieszczadach a Taj już ma swój dom:) Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Lalunia to ta z prawej , najjaśniejsza. Jest bardzo grzeczna, spokojna. Goja to terierka ( z lewej strony), bardzo przebojowa . W środku Loluś. Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Dziękuję za przypomnienie Basiu :) Przy okazji pozdrów Kasię i podziękuj za opiekę nad psiaczkami :) Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Dziękuję za przypomnienie Basiu :) Przy okazji pozdrów Kasie i podziękuj za opiekę nad psiaczkami :) To my dziękujemy:) Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: To my dziękujemy:) Nie żartuj Basiu :) To Wy wykonałyście ogrom pracy fizycznej i psychicznej. Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Elu bez Was byłoby dużo trudniej:) Quote
elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 7 minut temu, ewu napisał: Elu bez Was byłoby dużo trudniej:) No powiedzmy, każdy zrobił, co było w jego mocy z naciskiem na Waszą Moc :) 1 Quote
Poker Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Bardzo się cieszę,że maluchy wydobrzały. Czy weci zalecili stosowanie diety przez jakiś czas? Jelita regenerują się długo. Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Nie wiem co zrobimy za tydzień z malutką Goją i Lolusiem.. Przecież nie mogą wrócić do schroniska. Goja to szkielet:( Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: Bardzo się cieszę,że maluchy wydobrzały. Czy weci zalecili stosowanie diety przez jakiś czas? Jelita regenerują się długo. Tak są na diecie. Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Od za tydzień potrzebne są dwa tygodnie żeby mogły iść do hoteliku. One są zdrowe, jedynie ich kupka może zarażać ale jak ktoś pójdzie na spacer w ustronne miejsce i posprząta to nie ma problemu. W bloku , przy mądrym podejściu nie stanowi to problemu jeśli się zadba o wyjścia z dala od miejsc uczęśzczanych przez inne psy. Ogród powinien być chroniony . My podchodzimy do tego z dużym marginesem bezpieczeństwa. Wyczytałam ,że do trzech tygodni wirus może być w kale. Goja i Lalunia już ponad tydzień są drowe. Jeszcze tydzień będą w Bieszczadach Zakładamy 4 tygodnie żeby było absolutnie bezpiecznie. Quote
ewu Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Dnia 29.09.2018 o 11:08, MALWA napisał: Chyba zle sie okreslilam, bo raczej chodzilo mi o to, czy pytalyscie jakiego rzedu bedzie koszt za leczenie. Wiem, ze w pierwszym dniu tego nie wiadomo, ale skoro leczenie trwa tydzien, poltora to juz mozna cos w przyblizeniu okreslic. Ale wiem, ze nie pytalyscie. Czy to co zebrano ze zbiorki publicznej starczy n pokrycie faktury ? Basiu, surowica jest kupiona, zaplacona i zuzyta. Roznica miedzy tym co zebralas a ile wydalas to 483 zl. Tyle brakuje.... Agnieszko przepraszam nie zauważyłam Twojego postu. Teraz szukałam wpisu Figuni i zobaczyłam ten post. Mamy jeszcze dwie fiolki surowicy . Wczoraj szczeniaki dostały drugą dawkę profilaktycznie. Udało się zebrać na opłacenie faktur. Muszę jeszcze wypisać wpłaty z dogomanii tylko czekam na wykaz. Quote
Figunia Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Wyrwałyście te psiaki Kostusze spod kosy... Tobie Basiu i Dziewczynom też należałby się miesiąc odpoczynku od wszelkich zajęć, w pięknym miejscu... A ja próbuje ułożyć tekst ogłoszenia Usi, ale nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy, same banały o maleństwie, które zgubilo domek, itp... Myślałam też, by sprawdzić ją na dzieci i koty, ale żadne dziecko ani kociowate, nie stanęło nam na drodze. A czas goni... Quote
Recommended Posts