Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Kruszynka bardzo też cierpi, jest malunia:(która jest malunia? Czarnulka nie jest malunia.Chyba trzeba będzie się umówić w jaki sposób określamy wielkość psaDla mnie 2-4 kg pies jest malusi, 5- 6 kg malutki , 7 - 10 kg mały . Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ja ją dzisiaj widziałam pierwszy raz w życiu, zdjęcia robiła moja koleżanka Gosia. Przysłała mi na maila. Czarnulka to wg mnie 10-12 kg ale ją zmierzę. Kruszynka to 6-7 kg i te nowe to też wg mnie 6-8 kg. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 A czy Tomi nie jest śliczny ? Jest piękny, tylko bardzo zaniedbany i smutny. Wyobraź go sobie upranego i uśmiechniętego. Do schrupania :) Tomi umrze, błagam o pomoc , jest malutki , kompletnie załamany, przestał jeść. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Zdjęcia nowych bid w schronie Tomi. Trafił do schroniska w bardzo złym stanie, wylękniony i smutny. Tomi Tomi błaga o ratunek Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Jaki duży i w jakim wieku jest terierek? I czy koty mi nie zje? Dużo pytań zadaję ,ale to wynika z odpowiedzialności.A Kruszynka jaka jest? Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Tomi sobie nie radzi psychicznie, to spokojny piesek. Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Tomi sobie nie radzi psychicznie, to spokojny piesek.W jakim jest wieku i jaki duży? Te same pytania tyczą Kruszynki. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Widać dokładnie jak stoi przy płocie tym metalowym ,że jest niski. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Dowiem się w jakim jest wieku. Gosia twierdzi ,że około 3 lat ale to trzeba sprawdzić. Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Na ostatnich zdjęciach jest Tomi? Kiedy będziesz wiedziała więcej o nich? Jednego pieseczka mogę przyjąć natychmiast.Jeżeli Tomi nie jest większy od Dolarka, to mogę go wziąć, bo chyba jest pilniejszy niż Kruszynka.Nie ukrywam ,że chętniej bierzemy sunie.A sunia jest większa czy mniejsza od Tomi?Tomi jest bardzo podobny do Frygi, którą mieliśmy w DT.Oby tylko z charakteru był inny. Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Zdjęcia nowych bid w schronie Tomi. Trafił do schroniska w bardzo złym stanie, wylękniony i smutny. Tomi Tomi:( Quote
ewu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Ja wiem od pracownicy ,że Tomi tak podupadł. Właściciele mają w nosie:( Quote
Poker Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ewu, zadaję konkretne pytania i daję wyraźnie znać ,że mogę jednego psa wziąć do DT. Ale czuję się trochę jak we mgle.Jeżeli moja oferta z jakichś względów nie jest trafiona, to szkoda. Quote
Recommended Posts