Mazowszanka13 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Całe wieki nie byłam w ZOO. Dzieci wyrosły, przestałam chodzić. A podobno bardzo się zmieniło. Chyba na wnuki poczekam. Quote
auraa Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Oj tak bardzo! Ja byłam z racji pracy. Byliśmy w czerwcu ale dziś było o wiele przyjemniej i zwierzęta nie chowały się przed słońcem a i ludzi było mniej. Quote
kabaja Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 dzielna Gabi ;) w zoo już też strasznie dawno nie byłam ,pewnie pozmieniało się przez te lata . Quote
yucca Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Auraa podaj mi proszę nr konta na pw, prześlę Ci kasę z bazarku. Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Taką dostałam odpowiedź od ostatniaszansa (Akcja Sterylizacja): 22 sierpnia (post 42, str 3) zgłosiłam suczke Sabę. W nastepnym poście dostałam zgodę na zabieg (od Ewy/oststniaszansa). http://www.dogomania...do-akcji/page-3 auraa, która założyła za sterylkę Saby, wysłała do Was papiery. Nie pamięta jednak kiedy. Mówi, że dawno i nie ma jeszcze zwrotu. Możecie Dziewczyny sprawdzić co i jak, proszę ?Nazwa lecznicy poproszę bo nie widze nie zapłaconych faktur poza jedna gdzie były wątpliwości czy była opłacana gotówką Podeślij mi auraa nazwę lecznicy, koszt, datę i jak było płacone to podam to dalej Quote
NusiaiJa. Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Gabi to cudowna sunia, poproszę nr konta gdzie mogłabym wysłać grosik Quote
malagos Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 A to zwierzątko w basenie to do adopcji? Bardzo by mi do ogródka pasowało :) Quote
auraa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Zwierzątko, na stanie ZOO nie wiem co oni na to? :grin: Nusia, już wysyłam! Dzis zadzwonił Pan zainteresowany adopcją Gabi. Dom w Białołęce, dwoje dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Podałam mu tel do Gajowej a ponieważ był w pobliżu od razu tam pojechał.Gabunia bardzo mu się spodobała. Pan wywarł na Gajowej pozytywne wrazenie. W niedzielę mają pojechac do hotelu całą rodziną, zeby wszyscy poznali sunię. Pan prosił o wszczęcie procedury adopcyjnej. Kto jest z Białołęki????? Quote
auraa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi.Koszt zabiegu 250 zł /ze zniżką/.Zabieg sterylizacji odbył się w :Przychodni Weterynaryjnej "Anima"Małgorzata Żabickaul. Bielawska 15 lok.3505-520 Konstancin-JeziornaWszystkie papiery przesłałam. Quote
Mazowszanka13 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Już do nich (Akcja Sterylizacja) piszę. Quote
inka33 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Mam osobę do wizyty p/a na Białołęce. :) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Nio to sciskamy mocno kciuki :klacz: :loveu: Quote
malagos Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi. Koszt zabiegu 250 zł /ze zniżką/. Zabieg sterylizacji odbył się w : Przychodni Weterynaryjnej "Anima" Małgorzata Żabickaul. Bielawska 15 lok.35 05-520 Konstancin-Jeziorna Wszystkie papiery przesłałam. Taaaa, bardzo ładnie sie ta ulica nazywa........ ;) Quote
inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Małgorzata Żabicka ul. Bielawska 15 lok.35 Taaaa, bardzo ładnie sie ta ulica nazywa........ ;) Ale się demaskujesz...! :diabloti: Quote
kabaja Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 jutro wizyta Państwa u Gabi a kiedy wizyta pa dla naszej malutkiej ? Quote
inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 jutro wizyta Państwa u Gabi a kiedy wizyta pa dla naszej malutkiej ? A to już Auraa miała umawiać Martę z państwem... :niewiem: Quote
auraa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Wczoraj rozmawiałyśmy ale dziś nie mogę sie dodzwonić i nie wiem, czy się umówiła. Quote
inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Wczoraj rozmawiałyśmy ale dziś nie mogę sie dodzwonić i nie wiem, czy się umówiła. :oops: Zapomniałam Ci przekazać, że jak się nie możesz do niej dodzwonić, to pisz sms'a. :) Quote
auraa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Właśnie napisała, że umówiła sie na jutro na 18. Quote
inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Właśnie napisała, że umówiła sie na jutro na 18. No to zaciskamy kciuki co najmniej przez najbliższą dobę! :kciuki: Quote
inka33 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Jejku, jejku... właśnie! Jakie wieści z Gabiowego frontu...?! :nerwy: :kciuki: Auraa, gadać mię (nam!) tu szybko, bo wezmę i do Marty zadzwonię! :megagrin: Quote
auraa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Wizyta wypadła bardzo dobrze!!!! :klacz: Państwo chcą jutro zabrać Gabi do siebie. Lecznicę maja bardzo blisko. Przesłałam mailem umowę adopcyjną. Teraz tylko mocno trzymajcie kciuki, żeby Gabi była grzeczna i żeby wszyscy się pokochali!!!!!!! A swoja drogą to ta nowa dogomania mnie wykończy!!!!!!!! Od 20 minut nie mogłam tu wejść. Nie jestem w stanie zrobic bazarku, bo co chwila mnie wylogowuje lub nie moge zapisać postu!!!!!! :pissed: Quote
Mazowszanka13 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ale dobra wiadomość :):) To zostaje jeszcze biały pies i sunia z guzem. Na ten sezon :diabloti: Quote
Recommended Posts