Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak bardzo! Ja byłam z racji pracy. Byliśmy w czerwcu ale dziś było o wiele przyjemniej i zwierzęta nie chowały się przed słońcem a i ludzi było mniej.

Posted

Taką dostałam odpowiedź od ostatniaszansa (Akcja Sterylizacja):

22 sierpnia (post 42, str 3) zgłosiłam suczke Sabę. W nastepnym poście dostałam zgodę na zabieg (od Ewy/oststniaszansa).

http://www.dogomania...do-akcji/page-3

auraa, która założyła za sterylkę Saby, wysłała do Was papiery. Nie pamięta jednak kiedy. Mówi, że dawno i nie ma jeszcze zwrotu.

Możecie Dziewczyny sprawdzić co i jak, proszę ?

Nazwa lecznicy poproszę bo nie widze nie zapłaconych faktur poza jedna gdzie były wątpliwości czy była opłacana gotówką

Podeślij mi auraa nazwę lecznicy, koszt, datę i jak było płacone to podam to dalej

Posted

Zwierzątko, na stanie ZOO nie wiem co oni na to? :grin:

Nusia, już wysyłam!

Dzis zadzwonił Pan zainteresowany adopcją Gabi. Dom w Białołęce, dwoje dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Podałam mu tel do Gajowej a ponieważ był w pobliżu od razu tam pojechał.Gabunia bardzo mu się spodobała. Pan wywarł na Gajowej pozytywne wrazenie. W niedzielę mają pojechac do hotelu całą rodziną, zeby wszyscy poznali sunię. Pan prosił o wszczęcie procedury adopcyjnej. Kto jest z Białołęki?????

Posted

sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi.
Koszt zabiegu 250 zł /ze zniżką/.

Zabieg sterylizacji odbył się w :

Przychodni Weterynaryjnej "Anima"

Małgorzata Żabicka

ul. Bielawska 15 lok.35

05-520 Konstancin-Jeziorna
Wszystkie papiery przesłałam.

Posted

sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi.
Koszt zabiegu 250 zł /ze zniżką/.

Zabieg sterylizacji odbył się w :

Przychodni Weterynaryjnej "Anima"

Małgorzata Żabicka

ul. Bielawska 15 lok.35

05-520 Konstancin-Jeziorna
Wszystkie papiery przesłałam.

Taaaa, bardzo ładnie sie ta ulica nazywa........ ;)

Posted

Wczoraj rozmawiałyśmy ale dziś nie mogę sie dodzwonić i nie wiem, czy się umówiła.

:oops: Zapomniałam Ci przekazać, że jak się nie możesz do niej dodzwonić, to pisz sms'a. :)

Posted

Jejku, jejku... właśnie! Jakie wieści z Gabiowego frontu...?! :nerwy: :kciuki:

Auraa, gadać mię (nam!) tu szybko, bo wezmę i do Marty zadzwonię! :megagrin:

Posted

Wizyta wypadła bardzo dobrze!!!! :klacz:  Państwo chcą jutro zabrać Gabi do siebie. Lecznicę maja bardzo blisko. Przesłałam mailem umowę adopcyjną. Teraz tylko mocno trzymajcie kciuki, żeby Gabi była grzeczna i żeby wszyscy się pokochali!!!!!!!

A swoja drogą to ta nowa dogomania mnie wykończy!!!!!!!! Od 20 minut nie mogłam tu wejść. Nie jestem w stanie zrobic bazarku, bo co chwila mnie wylogowuje lub nie moge zapisać postu!!!!!! :pissed: