Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pongo szczeka? Niemożliwe:lol: Nie słyszałam żeby to robił od dobrych 2 lat. Pewnie są to okrzyki radości:multi::multi::multi:

Też wydaje mi się normalne to że kropek załatwia się w domu. Był w domu może ze 4 razy w swoim życiu i po prostu nie rozumie, że "nie wolno". Popracujcie troszkę nad tym, na pewno zrozumie o co chodzi.
Super że z dziecimi jest ok, bo szczerze powiem tego się najbardziej bałam. Nie że ugryzie, ale zmasakruje swoim szczęściem:) Ale jest dobrze, bardzo się ciesze:cool3:

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serce się samo raduje jak się czyta takie wspaniałe wieści o PONGO :loveu: :loveu:

Niech Ci się wiedzie jak najlepiej kochany....i oczywiście liczymy na relacje i zdjęcia Ponga z nowego domku.

Posted

Z tego co zdążyłam dowiedzieć się z wczorajszej rozmowy wynika, że Pongo nie cierpi na zaćmę tylko jakieś poważniejsze zapalenie. Dostał maść i jakąś kurację. Został także zaszczepiony.

A może jest ktoś z koło Kwidzynia, żeby zobaczyć co u Ponga, bo ja chwilowo zajęta przeprowadzką jestem.

Posted

Dabaska napisał(a):
Z tego co zdążyłam dowiedzieć się z wczorajszej rozmowy wynika, że Pongo nie cierpi na zaćmę tylko jakieś poważniejsze zapalenie. Dostał maść i jakąś kurację. Został także zaszczepiony.

to do dobrze że to nie zaćma.. jak cudownie czytać że ma wspaniała opiekę.. medyczną...:loveu: :loveu:

Posted

bea_m napisał(a):
Bardzo uprasza się annamaria o odezwanie się w tym temacie. Bardzo byśmy chcieli wiedzieć co u Ponga. Jest jeszcze u Was?

Wow Bea_m ........to żeś z grubej rury walnęła :evil_lol:

Ale Ja też bym chciała się dowiedzieć co u Ponga :cool1:

Posted

Ulaa napisał(a):
Czy ktoś ma nr tel do domku Ponga? Takie pies może być problematyczny, powinien być pod stałą kontrolą dogomaniaków.

No właśnie. Powiem szczerze. Jestem zaniepokojona tą ciszą. Czuje ciary (Ula ale to nie ten sam powód co zawsze ;).

Posted

Ulaa napisał(a):
Czy ktoś ma nr tel do domku Ponga? Takie pies może być problematyczny, powinien być pod stałą kontrolą dogomaniaków.

Chyba nikt nie ma, gdybym ja go miala dawno bym zadzwionila...

Posted

To dlaczego wydano psa komuś, kogo danych nikt nie wziął :crazyeye: Przecież ta osoba (annamaria) była nowa na dogo! Nie wydaje się Wam dziwne, że tak nagle zgłosił się ktoś nowy po psa bardzo problematycznego? Ktoś - za przeproszeniem - z nieba?
Kto był podczas obecny przy zabieraniu Ponga ze starego domu?

Posted

Ulaa napisał(a):
To dlaczego wydano psa komuś, kogo danych nikt nie wziął :crazyeye: Przecież ta osoba (annamaria) była nowa na dogo! Nie wydaje się Wam dziwne, że tak nagle zgłosił się ktoś nowy po psa bardzo problematycznego? Ktoś - za przeproszeniem - z nieba?
Kto był podczas obecny przy zabieraniu Ponga ze starego domu?

hmm... może i dziwne ale nie sugerujmy od razu..
cos złego..
badźmy dobrej myśli że u Ponga wszystko dobrze..
a tak w ogóle kto się zajmował adopcją Ponga?
nikt nie ma nr tel. do annamari?????????????

Posted

annamaria napisał(a):
Reakcja PONGA na dzieci jest dobra, łasi się do nich , liże.
Na wtorek jesteśmy umówieni w Grudziądzu u weterynarza(mam nadzieję,że pomoże). PONGO zaczyna się przyzwyczajać do nas, je teraz normalnie ale na początku prawie łykał wszystko! Nie ma połowy zębów, wydaje mi się też ,że jest przygłuchy, jednej rzeczy która mnie dręczy to ,to że załatwia się w domu nie domaga się wyjścia na dwór i NIE SZCZEKA.

Cholera, zaczyna mnie to niepokoić...
Ostatnio Aktywny: 14-07-2007 14:01
Mam nadzieję, że przez załatwianie się w domu nikt nie unicestwił psa.
Ludzie, czy nikt nie spisał umowy adopcyjnej i nie ma chociaż numeru telefonu do annamaria? :crazyeye:

Posted

No właśnie... Była ogólna euforia, ale nie mieści mi się w głowie, by psiak został wydany, brzydko mówiąc, "na gębę" osobie, która nie została sprawdzona w żaden sposób :shake: Kto wogóle rozmawiał z annamaria na żywo i kto był obecny przy adopcji? To bardzo szybko się potoczyło :razz: