Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tera zaraz dołącze do Sary na fb...muszę doczytać wątek...

edit: dziewczyny, jeśli pozwolicie to zrobie też dla Sary ogłoszenia od siebie w przyszły wekend? skróce tekst zdjęcia też sobie znajde....na Kraków może być? czy na jakie miasto jeszcze nie macie??

Posted

już jestem na wydarzeniu,rozesłałam gdzie mogłam i zaciskam kciuki za Sarunię ! :)

Bardzo dziękujemy Halszko:):)

ja tera zaraz dołącze do Sary na fb...muszę doczytać wątek...

edit: dziewczyny, jeśli pozwolicie to zrobie też dla Sary ogłoszenia od siebie w przyszły wekend? skróce tekst zdjęcia też sobie znajde....na Kraków może być? czy na jakie miasto jeszcze nie macie??

Izuś, na Kraków Sarunia nie miała robionych ogłoszeń.

Bardzo będziemy wdzięczne:):)

Posted

Bardzo dziękujemy Halszko:) :)

Izuś, na Kraków Sarunia nie miała robionych ogłoszeń.

Bardzo będziemy wdzięczne:) :)

Pani Kasia (przyszły dom Nelci) poprosiła, aby skasować ogłoszenia, bo Nelcia jest już członkiem ich rodziny.

Podmienię olx na Sarcię, bo jest wyróżnione jeszcze chyba na 3 tygodnie.

Na Kraków, czy Katowice. 

Myszko, wysłałam maila z pytaniem o fanty

Posted

Pani Kasia (przyszły dom Nelci) poprosiła, aby skasować ogłoszenia, bo Nelcia jest już członkiem ich rodziny.

Podmienię olx na Sarcię, bo jest wyróżnione jeszcze chyba na 3 tygodnie.

Na Kraków, czy Katowice. 

Myszko, wysłałam maila z pytaniem o fanty

Gabuniu, Sara ma teraz wyróżnione na Katowice przez Halszkę.

To może na Kraków:) Bardzo dziękujemy:):)

Posted

Bardzo proszę:

http://olx.pl/oferta/sarunia-sunia-idealna-marzy-by-miec-swoj-dom-i-ukochanych-ludzi-CID103-IDaFoV7.html

wyróżnione do 24.08. Trzymam kciuki, by wreszcie do Saruni uśmiechnęło się szczęście!!!

Gabrysia- ja jak tak kiedyś podmieniłam psiaki w wyróżnieniu, to olx zablokował mi konto.....

Dobrze, że Tobie się udało:)

W wekend zrobie Saruni ogłoszenia na Kraków- im więcej ogłoszeń tym większa szansa, że ktoś dziewczynę wypatrzy:) jeszcze tylko zdjęcia muszę powybierać..

Posted

Gabrysia- ja jak tak kiedyś podmieniłam psiaki w wyróżnieniu, to olx zablokował mi konto.....

Dobrze, że Tobie się udało:)

W wekend zrobie Saruni ogłoszenia na Kraków- im więcej ogłoszeń tym większa szansa, że ktoś dziewczynę wypatrzy:) jeszcze tylko zdjęcia muszę powybierać..

Mnie raz po prostu  skasowali ogłoszenie

Izunia, przyszły dom Nelusi wypatrzył ją na adoptuj.pl - Twoje ogłoszenie!!!

Nigdy nie wiadomo gdzie i kto wypatrzy psiaka i czym się kieruje szukając psiego przyjaciela

Posted

ciocie kochane ja wyróżniam ostatnio(sama nie wiem dlaczego) ogłoszenie na Sosnowiec http://olx.pl/oferta/towarzyska-radosna-mloda-sunia-do-adopcji-CID103-ID8ZEkT.html    na Katowice Sarunia ma również u mnie ogłoszenie,ale nie wyróżniane http://olx.pl/oferta/sara-mloda-radosna-sunia-moze-czeka-wlasnie-na-ciebie-CID103-ID7e7sh.html

Trzymam kciuki nieustannie!

W takim razie nie wiem, czy zmienić na Katowice, czy zostawić Kraków.

W sumie, jak ktoś szuka w naszym regionie to K-ce czy S-c jeden diabeł

Posted

Mnie raz po prostu  skasowali ogłoszenie

Izunia, przyszły dom Nelusi wypatrzył ją na adoptuj.pl - Twoje ogłoszenie!!!

Nigdy nie wiadomo gdzie i kto wypatrzy psiaka i czym się kieruje szukając psiego przyjaciela

adoptuj.pl??  a nie- doadopcji.pl??? (nie znam tego pierwszego....)

ciesze się, że Neli się poszczęściło...

oby jeszcze Saruni się udało:) zostaw olx na Kraków- ja już nie raz miałam że ogłoszenie było np. na Warszawe a ktoś z Krakowa pisał i pytał o psa:)

Posted

adoptuj.pl??  a nie- doadopcji.pl???

ciesze się, że przyniosłam Neli szczęście...

oby jeszcze Saruni się udało:) zostaw olx na Kraków- ja już nie raz miałam że ogłoszenie było np. na Warszawe a ktoś z Krakowa pisał i pytał o psa:)

tak, masz rację doadopcji.pl