spacerowiczka Gosia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mała ... oby się udało i będzie miała tymczas :lol: Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Aksa zachwycona- ona kocha wszystkie psy:p Pałek biedny jeszcze nie wie, bo u cioci dziś siedzi, a kot i reszta olały sprawę:evil_lol: Quote
solito Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Śliczne maleństwo! Ale coś mi się obiło o uszy, że może będzie miała nowy domek?!:cool3: Quote
ulvhedinn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Na razie jest propozycja innego tymcasu- chętnie skorzystam, ale najpierw dam kilka dni na odnalezienie sie potencjalnych opiekunów, chociaż nie bardzoe wto wierzę...:roll: ) Quote
Poker Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 słodziaczek,ludzie za szybko się zrażaja tym,że np.kot nie akceptuje.Czasem musi to potrwać te kilka dni.Trzeba pilnować w tym czasie i na ogół jest dobrze potem.A moze nazwać Mini? Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tu chodziło raczej o bezpieczeństwo maleńkiej, bo starszy kocur miał niecne zamiary...:shake: A mała jest... przeurocza, łobuzerska i bezczelna... wlazła mi do łóżka i nie chce zejsć, zaczepia Pałka (ryzykowne) i gania na tych swoich przydługich szczudełkach...:evil_lol: Musiała byc konkretnie czyjaś, bo zna podstawy czystości, wie co to łóżko i micha i chuda jako żywo nie jest;) Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dziecko na szczęście uważa, podobnie jak ja, że noc jest do spania i należy to maksymalnie wykorzystać:evil_lol: Znaczy spała grzecznia, aż nas ciocia KAm obudziła telefonem. Oczywiście w łóżku, bo gdzie może spać taki mały pies:evil_lol: A na dzień dobry oblizała i z radości obsikała ciotkę wilk;) Quote
Korenia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A ma już imię ? Może jakieś takie nietypowe, a nie jakaś Jadzia czy coś :evil_lol: Np. Basta :cool3: :lol: Quote
ulvhedinn Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mała dostała na imię Filutka, w skrócie Fila:lol: Jest już zaszczepiona, odrobaczona, ma przycięte pazurki... Jeszcze witaminki i efa-olie, coby fufro upięknić i będzie pies cudo:evil_lol: Quote
Kam Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ciocia KAm obudziła telefonem niedobra ciotka Kam obudziła wczesnym rankiem przed 11 :cool3: i zawiozła do Wujka Weta z Wielką Igłą "ach ach strasznie jest strasznie!" - tak sobie dziecko płakało, ale werwy i animuszu nie straciło :evil_lol: byłyśmy też z ulv w schronie, oczywiście, nikt nie zgłaszał zaginięcia, co mnie jeszcze bardziej upewnia, że mała jest wyrzucona, ona tak się przykleja do człowieka na dworze, że nie wyobrażam sobie jak ją można "zgubić" Ktoś będzie miał z Filutki pociechę, mała jest naprawdę mądra, szybko się uczy, nawet na mini-agility się nadaje! Może któremuś dogomaniakowi zmieści się w domku takie malutki niby-piesek :razz:...? Quote
Kam Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 zajrzyjcie, zrobiłam "na szybko" bazarek dla Filutki, muszę kupić jeszcze jutro dobre witaminy i żarełko dla małej, a w portfelu pustki zaczynam mieć... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6309201#post6309201 Quote
tanitka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 słuchajcie, mam we Wrocławiu chętną panią na pinczerka suczkę lub pieska do 3 lat. Anioł nie człowiek z kobiety. Swojego starutkiego pinczerka, który juz nie chodził woziła w wózku na spacery, zeby pooddychał. Piesek już odszedł... Czy Fila jest prawie pinczerkiem? Quote
Kam Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Czy Fila jest prawie pinczerkiem? jak dla mnie tak, nawet bardzo na zdjęciach wyszła na dużo większą niż w rzeczywistości a gdzie Pani mieszka? może umówić się jakoś z ulv i podjechała by obejrzeć malutką? Quote
tanitka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pani mieszka na Starym Mieście, czy mogę prosić o tel do Ulv? Quote
yewcia1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Czyli Ulv nie bedzie długo się cieszyć trzema psiakami? Oby malutka trafiła szybko do wspaniałego domku stałego. Quote
Korenia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 yewcia1 napisał(a):Czyli Ulv nie bedzie długo się cieszyć trzema psiakami? Oby malutka trafiła szybko do wspaniałego domku stałego. Filutka pójdzie do domku, to znajdzie sie nastepny :evil_lol: Ja sie juz tym zajmę :evil_lol: Quote
tanitka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 wysłałam do ulv namiary na Panią, Pani czeka na jej telefon:lol: Quote
Recommended Posts