Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yewcia1 napisał(a):
Ale się tam działo:crazyeye: Ulv pewnie z domku miała pobojowisko

Jeżeli bierze udział w zabawie Gustaw to na pewno - ja miałam niezłe pobojowisko... a w tym malutkim pokoiku Magdy to musiało być strasznie!

Posted

Korenia napisał(a):
Jeżeli bierze udział w zabawie Gustaw to na pewno - ja miałam niezłe pobojowisko... a w tym malutkim pokoiku Magdy to musiało być strasznie!

No to ładnie Agnieszka rozpieściła Gustawa:evil_lol:

Posted

Poprzednio to był lajcik:evil_lol: Ale dziś towarzystwo zostało samo na dłużej- musieliśmy odwieźć psy starowinki do DT za Poznań...
No i dzieciaki próbowały upiec ciotkom ciasto, jak wróciłyśmy to wszędzie była mąka wyrobiona z rozlaną wodą na ciasto:evil_lol: A ze do tego WSZYSTKIE dzieciaki zaliczyły wpadki.... AAAaaaa!!!!

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Jestem za wychowywaniem bezstresowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mam to samo i mama mówi, ze Borcio mi na głowę wlazł:evil_lol:

Posted

Co by tu napisać... hmm...
No więc;) z młodej zaczął wyłazić charakterek, który nie dziwiłby może u pitbulla:mad: Do ludzi- cacko, uległa, posłuszna, nastawiona na człeka. Do psów- wredota... Warczy przy misce tak naprawdę groźnie (ale tylko na psy, do mnie ogonem wywija), że moje wielkopsy wolą się odsunąć:evil_lol: nawet Aksa, normalnie złodziejka i bandytka. Zezłoszczona, np. nadepnięciem łapą odwija się zębami:crazyeye: W zabawie umie się pieknie hamować, ale ma skłonności do zabawy tylko w bijatykę i zapędy na dominantkę:crazyeye: Wyobrażacie sobie taką bezczelną popierdułkę, jak warcząc groźnie usiłuje wyjąc KrA piłkę z dzioba?
Co ciekawe- łatwiej się dogaduje z Pałkiem niż inne szczeniaki- on najwyraźniej lubi dzieci z charakterem:eviltong:

Fila jest chyba dobermanem, któremu się wymiary pomyliły... zresztą jakby ją "przyciąć", kopiować znaczy (fuuu) to by zupełnie tak wyglądała.

Posted

:-o:-o:-o
a to numer! sprawdza sie moja teoria - małe to wredne :evil_lol:
a ja się wściekłam dziś, bo nie wydrukowali ogłoszenia w "GW" :mad:

Posted

Kam napisał(a):
:-o:-o:-o
a to numer! sprawdza sie moja teoria - małe to wredne :evil_lol:
a ja się wściekłam dziś, bo nie wydrukowali ogłoszenia w "GW" :mad:

Może jutro bedzie ogłoszonko:lol:
Moj onek 50 kg wagi ma zachowuje się za to jak ratlerek:evil_lol:

Posted

nie zdzierżyłam dziś i zadzwoniłam do "GW", bo znów nie było ogłoszenia :angryy:
Pani powiedziała, że nie dostali, tiaaa...:angryy:
Jedyny plus w tym, że ogłoszenie ukaże się w piątek, a więc najbardziej "poczytny" dzień
miałam tez telefon z ogłoszeń w sieci, ale nawet nie chce mi sie pisać, Filutka miała być w przyszłości "parą" do ratlerka - samca...