Kam Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 aaaa, jakie fajne to pierwsze zdjęcie!:lol: Quote
yewcia1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ale się tam działo:crazyeye: Ulv pewnie z domku miała pobojowisko Quote
Korenia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 yewcia1 napisał(a):Ale się tam działo:crazyeye: Ulv pewnie z domku miała pobojowisko Jeżeli bierze udział w zabawie Gustaw to na pewno - ja miałam niezłe pobojowisko... a w tym malutkim pokoiku Magdy to musiało być strasznie! Quote
yewcia1 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Korenia napisał(a):Jeżeli bierze udział w zabawie Gustaw to na pewno - ja miałam niezłe pobojowisko... a w tym malutkim pokoiku Magdy to musiało być strasznie! No to ładnie Agnieszka rozpieściła Gustawa:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Poprzednio to był lajcik:evil_lol: Ale dziś towarzystwo zostało samo na dłużej- musieliśmy odwieźć psy starowinki do DT za Poznań... No i dzieciaki próbowały upiec ciotkom ciasto, jak wróciłyśmy to wszędzie była mąka wyrobiona z rozlaną wodą na ciasto:evil_lol: A ze do tego WSZYSTKIE dzieciaki zaliczyły wpadki.... AAAaaaa!!!! Quote
yewcia1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 To się u ciotki działo:crazyeye: Ciekawe kto zagonił towarzystwo do kuchni do roboty?:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 yewcia1 napisał(a):No to ładnie Agnieszka rozpieściła Gustawa:evil_lol: Jestem za wychowywaniem bezstresowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Jestem za wychowywaniem bezstresowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam to samo i mama mówi, ze Borcio mi na głowę wlazł:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 No nie rozumiem... małe to, szczeniak, słodyczka i nikt nie chce... :shake: A dzieciak się nudzi i do spółki z Aksą zamieniają mi dom w ruinę :mad: Quote
Kam Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 no właśnie...:shake: liczę na kogoś sensownego z "GW", nie wiem, czy ogłoszenie ukaże się dziś czy jutro Quote
Kam Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 pewnie teraz śpi na poduszce ulv :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Co by tu napisać... hmm... No więc;) z młodej zaczął wyłazić charakterek, który nie dziwiłby może u pitbulla:mad: Do ludzi- cacko, uległa, posłuszna, nastawiona na człeka. Do psów- wredota... Warczy przy misce tak naprawdę groźnie (ale tylko na psy, do mnie ogonem wywija), że moje wielkopsy wolą się odsunąć:evil_lol: nawet Aksa, normalnie złodziejka i bandytka. Zezłoszczona, np. nadepnięciem łapą odwija się zębami:crazyeye: W zabawie umie się pieknie hamować, ale ma skłonności do zabawy tylko w bijatykę i zapędy na dominantkę:crazyeye: Wyobrażacie sobie taką bezczelną popierdułkę, jak warcząc groźnie usiłuje wyjąc KrA piłkę z dzioba? Co ciekawe- łatwiej się dogaduje z Pałkiem niż inne szczeniaki- on najwyraźniej lubi dzieci z charakterem:eviltong: Fila jest chyba dobermanem, któremu się wymiary pomyliły... zresztą jakby ją "przyciąć", kopiować znaczy (fuuu) to by zupełnie tak wyglądała. Quote
Kam Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 :-o:-o:-o a to numer! sprawdza sie moja teoria - małe to wredne :evil_lol: a ja się wściekłam dziś, bo nie wydrukowali ogłoszenia w "GW" :mad: Quote
yewcia1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kam napisał(a)::-o:-o:-o a to numer! sprawdza sie moja teoria - małe to wredne :evil_lol: a ja się wściekłam dziś, bo nie wydrukowali ogłoszenia w "GW" :mad: Może jutro bedzie ogłoszonko:lol: Moj onek 50 kg wagi ma zachowuje się za to jak ratlerek:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 yewcia1 napisał(a):Może jutro bedzie ogłoszonko:lol: Moj onek 50 kg wagi ma zachowuje się za to jak ratlerek:evil_lol: A to tak dla RÓWNOWAGI :eviltong: Quote
Kam Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 nie zdzierżyłam dziś i zadzwoniłam do "GW", bo znów nie było ogłoszenia :angryy: Pani powiedziała, że nie dostali, tiaaa...:angryy: Jedyny plus w tym, że ogłoszenie ukaże się w piątek, a więc najbardziej "poczytny" dzień miałam tez telefon z ogłoszeń w sieci, ale nawet nie chce mi sie pisać, Filutka miała być w przyszłości "parą" do ratlerka - samca... Quote
Monia70 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Parą, to Ona może być , ale tylko i wyłącznie do swojego człwieka na kolanach czy spacerze. Quote
yewcia1 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Maluszkowa ma u Ulv jak w psim raju ale domek potrzebny. Quote
Recommended Posts