Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Kaaasia']Księciunio rozpuszczony to byle czego nie tyka :eviltong:[/QUOTE]Nie mogłabym mieć wybrednego psa, bo wystarczy że ja jestem wybredna :diabloti: [quote name='Ptysiak']Ja tez nie oglądam TV dlatego tez nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]Chociaż jedna taka jak ja :multi: Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Chociaż jedna taka jak ja :multi:[/QUOTE] :) Ani ja ani Sebek nie lubimy tych głupich programów, seriali itd... Telewizję mamy z neta (koło 40 programów) ale oglądają ja jedynie dzieci i Teście jak przyjadą :) Ja wolę sobie puścić dobry film jak już. Najczęściej jak mamy czas to wolimy pograć razem w DiabloII lub Torchlight II(właśnie w końcu wyszedł :multi::evil_lol:) itd... albo iść na spacer :) A jak chce sprawdzić co się dzieje na Świecie lub pogodę to mam od tego internet i nie muszę czekać na wiadomości w TV :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ptysiak']:) Ani ja ani Sebek nie lubimy tych głupich programów, seriali itd... Telewizję mamy z neta (koło 40 programów) ale oglądają ja jedynie dzieci i Teście jak przyjadą :) Ja wolę sobie puścić dobry film jak już. Najczęściej jak mamy czas to wolimy pograć razem w DiabloII lub Torchlight II(właśnie w końcu wyszedł :multi::evil_lol:) itd... albo iść na spacer :) A jak chce sprawdzić co się dzieje na Świecie lub pogodę to mam od tego internet i nie muszę czekać na wiadomości w TV :evil_lol:[/QUOTE]Też wolę w necie obejrzeć film. A mnie zbytnio nie interesuje co się dzieje na świecie a pogodzie w TV czy necie w ogóle nie wierzę :) A z gier to tylko gram przez neta w farmerama Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Też wolę w necie obejrzeć film. A mnie zbytnio nie interesuje co się dzieje na świecie a pogodzie w TV czy necie w ogóle nie wierzę :) A z gier to tylko gram przez neta w farmerama[/QUOTE] Ja przez neta ostatnio wcale nie gram w gierki bo mnie wkurzają. Grałam kiedyś w MU online ale ciągle byłam na końcu bo mało czasu a tam siedzą po 24h na dobę i wkurzało mnie to, że jestem lama :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja przez neta ostatnio wcale nie gram w gierki bo mnie wkurzają. Grałam kiedyś w MU online ale ciągle byłam na końcu bo mało czasu a tam siedzą po 24h na dobę i wkurzało mnie to, że jestem lama :evil_lol:[/QUOTE]Ja nawet nie wiem co to za gra MU, z reszto nie znam się na grach ha ha Kocham tylko farmę i żadnej innej gry. Kiedyś grałam w inne, ale za dużo czasu mi zabierały, więc je rzuciłam :lol: Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja nawet nie wiem co to za gra MU, z reszto nie znam się na grach ha ha Kocham tylko farmę i żadnej innej gry. Kiedyś grałam w inne, [B]ale za dużo czasu mi zabierały, więc je rzuciłam [/B]:lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mu to - mmorpg a ja lubię gierki tego typu :) i uwielbiam też hack slash-e. Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mu to - mmorpg a ja lubię gierki tego typu :) i uwielbiam też hack slash-e.[/QUOTE]Nic mi to wyjaśnienie nie pomogło i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Nic mi to wyjaśnienie nie pomogło i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] haha :evil_lol: Mam Ci opisać ? Czy może lepiej już dać spokój? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ptysiak']haha :evil_lol: Mam Ci opisać ? Czy może lepiej już dać spokój? :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha chyba lepiej już dajmy sobie z tym spokój :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha chyba lepiej już dajmy sobie z tym spokój :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Przyjedziesz to Ci pokarzę te gierki ;) Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Przyjedziesz to Ci pokarzę te gierki ;)[/QUOTE]Najlpepsze rozwiązanie :p Quote
Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Nic mi to wyjaśnienie nie pomogło i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze że nie tylko ja jestem ciemna w tych tematach ;) Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Kaaasia']Dobrze że nie tylko ja jestem ciemna w tych tematach ;)[/QUOTE]Jakoś nigdy nie interesowały mnie gry, dlatego mało i nich wiem Quote
Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dla mnie nie tylko gry ale i różne programy komputerowe to czarna magia Quote
Izabela124. Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Kaaasia']Dla mnie nie tylko gry ale i różne programy komputerowe to czarna magia[/QUOTE]Nie każdy musi wszystko umieć :) Quote
agaga21 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Izabela124.']Też wolę w necie obejrzeć film. A mnie zbytnio nie interesuje co się dzieje na świecie a pogodzie w TV czy necie w ogóle nie wierzę :) A z gier to tylko gram przez neta w farmerama[/QUOTE] też w to grałam ale na szczęście mi się znudziło i oddałam moją farmę komuś z dogo :evil_lol: straszny pożeracz czasu! coś okropnego jak tego typu gierki wciągają. Quote
Alicja Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Powiedziałabym że nie zagryzą- one połykają w całości :diabloti: Ja raczej jestem grzeczna do ludzi :evil_lol: ale raz nie wytrzymałam- szłam sobie z moim 16letnim boksiem (który nigdy nie był agresywny) pomalutku i szła babcia z wnuczkiem, złapała go za rękę i ciągnie z tekstem "uciekaj bo cie pogryzie". Ja się do niej ogwróciłam i powiedziałam "zesra się a nie pogryzie" i sobie poszłam :diabloti:[/QUOTE] :roflt: My odpowiadamy zawsze jak posądzają Ozzulka o zjadanie ludzkiego ścierwa , że nasz BELE CZEGO nie jada :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='M&S']Piątkowe dzień dobry:)[/QUOTE]Witaj :) [quote name='agaga21']też w to grałam ale na szczęście mi się znudziło i oddałam moją farmę komuś z dogo :evil_lol: straszny pożeracz czasu! coś okropnego jak tego typu gierki wciągają.[/QUOTE]Ha ha no trochę pożera czas, ale mam wysoki lvl i nie umiem z tej gry zrezygnować :evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt: My odpowiadamy zawsze jak posądzają Ozzulka o zjadanie ludzkiego ścierwa , że nasz BELE CZEGO nie jada :diabloti:[/QUOTE]Też zacznę tak mówić :lol: Quote
Kaaasia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Alicja']:roflt: My odpowiadamy zawsze jak posądzają Ozzulka o zjadanie ludzkiego ścierwa , że nasz BELE CZEGO nie jada :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Jak ktoś z jakimś mikropieskiem panikuje to mówię "Spokojnie, już dzisiaj jadł":diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Kaaasia']:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Jak ktoś z jakimś mikropieskiem panikuje to mówię "Spokojnie, już dzisiaj jadł":diabloti:[/QUOTE]Też fajny tekst :lol: [quote name='agaciaaa']Jak tam Bober?[/QUOTE]O wiele lepiej, widać, że już go nie boli. Leki bardzo pomagają. Czekam teraz tylko na badanie :) Quote
Gioco Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Izabela124.'] O wiele lepiej, widać, że już go nie boli. Leki bardzo pomagają. Czekam teraz tylko na badanie :)[/QUOTE] Poczekamy z Tobą :-) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Dzień dobry :) Wygłaskaj Kissika i Bobika od Cioci Izy :loveu: Trzymam kciuki co do badania :) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Gioco']Poczekamy z Tobą :-)[/QUOTE]:) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Wygłaskaj Kissika i Bobika od Cioci Izy :loveu: Trzymam kciuki co do badania :)[/QUOTE]Wygłaskani :) Quote
Recommended Posts