*anusia&ajlu* Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 a powiedzicie mi czy ten piknik jest tylko 1 dnia? czy 2? bo moze bym sie wybrala;) mam wolne :) Quote
Iza. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']a powiedzicie mi czy ten piknik jest tylko 1 dnia? czy 2? bo moze bym sie wybrala;) mam wolne :)[/QUOTE] Przyjeżdżaj! Zawsze możesz u mnie przenocować, z Izą w łóżku :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Iza.']Przyjeżdżaj! Zawsze możesz u mnie przenocować, z Izą w łóżku :diabloti:[/QUOTE] tak to nie ma szans, bym przyjechala w niedziele z Boo :) ale jeszcze musze pomyslec ;) Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3: Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B] [/CENTER][/QUOTE] Czemu na mnie to nie robi wrażenia? :evil_lol: Ja raz Puszka szukałam ponad godzinę ze łzami w oczach, bo za sarnami pognał. I w sumie go nie znalazłam. Sam przyszedł. Pamiętam, że ja chodziłam i patrzyłam czy gdzieś w oddali go nie ma i on mi nagle koło nóg z wysokiej trawy wychodzi, tak na niego patrze i 'O Boże, Puszek!'. Miałam wtedy w nosie wszystko, odłożyłam aparat gdzieś na ziemi i wszystko inne, i sie do niego przytuliłam. ;) Już naprawdę myślałam, że go nie zobaczę. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3: Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B] [/CENTER][/QUOTE] Noooo, pozazdrościć kondycji i temperamentu:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']a powiedzicie mi czy ten piknik jest tylko 1 dnia? czy 2? bo moze bym sie wybrala;) mam wolne :)[/QUOTE] dni, przyjeżdżaj, będzie fajnie :lol: [quote name='sunshine']ejjj gdzie Boba mozna oglądać?:P[/QUOTE]Jak na razie to nigdzie :diabloti: [quote name='Iza.']Przyjeżdżaj! Zawsze możesz u mnie przenocować, z Izą w łóżku :diabloti:[/QUOTE]Ja tam mogę spać z Anusią :eviltong: [quote name='*anusia&ajlu*']tak to nie ma szans, bym przyjechala w niedziele z Boo :) ale jeszcze musze pomyslec ;)[/QUOTE]Nie ma nad czym się zastanawiać, przyjeżdżaj :multi: [quote name='Pusiakowa']Czemu na mnie to nie robi wrażenia? :evil_lol: Ja raz Puszka szukałam ponad godzinę ze łzami w oczach, bo za sarnami pognał. I w sumie go nie znalazłam. Sam przyszedł. Pamiętam, że ja chodziłam i patrzyłam czy gdzieś w oddali go nie ma i on mi nagle koło nóg z wysokiej trawy wychodzi, tak na niego patrze i 'O Boże, Puszek!'. Miałam wtedy w nosie wszystko, odłożyłam aparat gdzieś na ziemi i wszystko inne, i sie do niego przytuliłam. ;) Już naprawdę myślałam, że go nie zobaczę.[/QUOTE]Hmmm, bo zawsze zmieniam kolor włosów? :evil_lol::eviltong: Bobik można powiedzieć, że też sam się odnalazł [quote name='Cienka']Cześć bobiki :)[/QUOTE]Witaj :loveu: [quote name='Asiaczek']Noooo, pozazdrościć kondycji i temperamentu:) Pzdr.[/QUOTE]Witaj Asiaczku :p Quote
*anusia&ajlu* Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Izabela124.']dni, przyjeżdżaj, będzie fajnie :lol: Ja tam mogę spać z Anusią :eviltong: Nie ma nad czym się zastanawiać, przyjeżdżaj :multi:[/QUOTE] nie będzie mnie;) hahaha dzięki :D a no już się zastanowiłam, bo mam wyjazd na Litwę we wrześniu i chcę kaske nazbierac:) jak tam Bobiś i aparat, bo chyba się obraziliscie nic nowego nie wrzucacie;) Quote
Izabela124. Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']nie będzie mnie;) hahaha dzięki :D a no już się zastanowiłam, bo mam wyjazd na Litwę we wrześniu i chcę kaske nazbierac:) jak tam Bobiś i aparat, bo chyba się obraziliscie nic nowego nie wrzucacie;)[/QUOTE]Szkoda, że Cię nie będzie... Bobiś ma się super, staruszek mój kochany :) Na aparat ciągle zbieram pieniądze. A nie pokazujemy się, bo nie mamy czym się focić Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [FONT="Comic Sans MS"]Cześć krwiożercze bestyjki ;):multi:[/FONT] [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03513640x480.jpg?t=1306085240[/url] [FONT="Comic Sans MS"]Ale się Bobik zmienił, jakby masę zwiększył ciutkę i jakby ... płeć nie ta sama :diabloti:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Ania!'][FONT="Comic Sans MS"]Cześć krwiożercze bestyjki ;):multi:[/FONT] [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03513640x480.jpg?t=1306085240[/url] [FONT="Comic Sans MS"]Ale się Bobik zmienił, jakby masę zwiększył ciutkę i jakby ... płeć nie ta sama :diabloti:[/FONT][/QUOTE]Witajcie Kudłacze :) Zamieniłam się na psy :D Quote
Izabela124. Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Gioco']Hej Iza :-)[/QUOTE]Witam wieczorową porą :) Quote
Izabela124. Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Gioco']Co tam u Pana Bobisława?[/QUOTE] Pan Bobisław grzecznie śpi z koleżanką (przyjechała do mnie na kilka dni), zdrajca mały :D Quote
jonQuilla Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='Izabela124.']Pan Bobisław grzecznie śpi z koleżanką (przyjechała do mnie na kilka dni), zdrajca mały :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]znudziłaś mu się :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
kaskaSz Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 zamienił cię na lepszy model haha, może ciut młodszej mu się zachciało? Quote
Izabela124. Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]znudziłaś mu się :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Najwidoczniej :-( [quote name='kaskaSz']zamienił cię na lepszy model haha, może ciut młodszej mu się zachciało?[/QUOTE]Młodszej o rok mu się zachciało :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='Pusiakowa']Witamy w ten deszczowy dzień :)[/QUOTE] U nas też trochę padało, okropna pogoda Quote
Pusiakowa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 [quote name='Izabela124.']U nas też trochę padało, okropna pogoda[/QUOTE] U nas lało od rana do popołudnia jakoś. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='Pusiakowa']U nas lało od rana do popołudnia jakoś.[/QUOTE] [quote name='Gioco']W Warszawie dwa razy lekko pokropiło.[/QUOTE]U nas na szczęscie dziś w miarę ładna pogoda :) Quote
Iza. Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Iza wklejam u Ciebie :( [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-FygRmcdXcRk/Tf52fox6qwI/AAAAAAAAOcI/aQv67jOw2Ac/s512/Untitled.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts