Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a powiedzicie mi czy ten piknik jest tylko 1 dnia? czy 2? bo moze bym sie wybrala;) mam wolne :)[/QUOTE]

Przyjeżdżaj! Zawsze możesz u mnie przenocować, z Izą w łóżku :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3:
Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B]
[/CENTER][/QUOTE]
Czemu na mnie to nie robi wrażenia? :evil_lol:
Ja raz Puszka szukałam ponad godzinę ze łzami w oczach, bo za sarnami pognał. I w sumie go nie znalazłam. Sam przyszedł. Pamiętam, że ja chodziłam i patrzyłam czy gdzieś w oddali go nie ma i on mi nagle koło nóg z wysokiej trawy wychodzi, tak na niego patrze i 'O Boże, Puszek!'. Miałam wtedy w nosie wszystko, odłożyłam aparat gdzieś na ziemi i wszystko inne, i sie do niego przytuliłam. ;) Już naprawdę myślałam, że go nie zobaczę.

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Nie chwaliłam się jeszcze wam, że zmieniłam kolor włosów :lol: Teraz mam taki miedziany :cool3:
Bobik dziś prawie zafundował mi zawał... Byliśmy na spacerku z koleżanką i Perełką, poszliśmy do lasu. Nagle sarenka wyleciała a Bobik jak to "zawodowy" myśliwy pognał za nią :mad:Szukałyśmy go z kol z pół godziny. a ja jeszcze nie miałam za bardzo odpowiednich butów do wspinania się po zboczach w lesie i skutkiem są podrapane przez gałęzie nogi:shake: Na szczęście bestyjka powróciła i nic jej się nie stało, ale kiedyś za takie numery zmorduję Bobika :mad:[/B]
[/CENTER][/QUOTE]
Noooo, pozazdrościć kondycji i temperamentu:)

Pzdr.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a powiedzicie mi czy ten piknik jest tylko 1 dnia? czy 2? bo moze bym sie wybrala;) mam wolne :)[/QUOTE]
dni, przyjeżdżaj, będzie fajnie :lol:
[quote name='sunshine']ejjj gdzie Boba mozna oglądać?:P[/QUOTE]Jak na razie to nigdzie :diabloti:

[quote name='Iza.']Przyjeżdżaj! Zawsze możesz u mnie przenocować, z Izą w łóżku :diabloti:[/QUOTE]Ja tam mogę spać z Anusią :eviltong:

[quote name='*anusia&ajlu*']tak to nie ma szans, bym przyjechala w niedziele z Boo :) ale jeszcze musze pomyslec ;)[/QUOTE]Nie ma nad czym się zastanawiać, przyjeżdżaj :multi:

[quote name='Pusiakowa']Czemu na mnie to nie robi wrażenia? :evil_lol:
Ja raz Puszka szukałam ponad godzinę ze łzami w oczach, bo za sarnami pognał. I w sumie go nie znalazłam. Sam przyszedł. Pamiętam, że ja chodziłam i patrzyłam czy gdzieś w oddali go nie ma i on mi nagle koło nóg z wysokiej trawy wychodzi, tak na niego patrze i 'O Boże, Puszek!'. Miałam wtedy w nosie wszystko, odłożyłam aparat gdzieś na ziemi i wszystko inne, i sie do niego przytuliłam. ;) Już naprawdę myślałam, że go nie zobaczę.[/QUOTE]Hmmm, bo zawsze zmieniam kolor włosów? :evil_lol::eviltong:
Bobik można powiedzieć, że też sam się odnalazł

[quote name='Cienka']Cześć bobiki :)[/QUOTE]Witaj :loveu:

[quote name='Asiaczek']Noooo, pozazdrościć kondycji i temperamentu:)

Pzdr.[/QUOTE]Witaj Asiaczku :p

Posted

[quote name='Izabela124.']dni, przyjeżdżaj, będzie fajnie :lol:
Ja tam mogę spać z Anusią :eviltong:
Nie ma nad czym się zastanawiać, przyjeżdżaj :multi:[/QUOTE]

nie będzie mnie;)
hahaha dzięki :D
a no już się zastanowiłam, bo mam wyjazd na Litwę we wrześniu i chcę kaske nazbierac:)

jak tam Bobiś i aparat, bo chyba się obraziliscie nic nowego nie wrzucacie;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']nie będzie mnie;)
hahaha dzięki :D
a no już się zastanowiłam, bo mam wyjazd na Litwę we wrześniu i chcę kaske nazbierac:)

jak tam Bobiś i aparat, bo chyba się obraziliscie nic nowego nie wrzucacie;)[/QUOTE]Szkoda, że Cię nie będzie...
Bobiś ma się super, staruszek mój kochany :) Na aparat ciągle zbieram pieniądze. A nie pokazujemy się, bo nie mamy czym się focić

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Cześć krwiożercze bestyjki ;):multi:[/FONT]

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03513640x480.jpg?t=1306085240[/url]
[FONT="Comic Sans MS"]Ale się Bobik zmienił, jakby masę zwiększył ciutkę i jakby ... płeć nie ta sama :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT="Comic Sans MS"]Cześć krwiożercze bestyjki ;):multi:[/FONT]

[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03513640x480.jpg?t=1306085240[/url]
[FONT="Comic Sans MS"]Ale się Bobik zmienił, jakby masę zwiększył ciutkę i jakby ... płeć nie ta sama :diabloti:[/FONT][/QUOTE]Witajcie Kudłacze :)
Zamieniłam się na psy :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Pan Bobisław grzecznie śpi z koleżanką (przyjechała do mnie na kilka dni), zdrajca mały :D[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]znudziłaś mu się :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]znudziłaś mu się :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Najwidoczniej :-(

[quote name='kaskaSz']zamienił cię na lepszy model haha, może ciut młodszej mu się zachciało?[/QUOTE]Młodszej o rok mu się zachciało :evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']U nas lało od rana do popołudnia jakoś.[/QUOTE]

[quote name='Gioco']W Warszawie dwa razy lekko pokropiło.[/QUOTE]U nas na szczęscie dziś w miarę ładna pogoda :)