Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='przeszlus'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26275.jpg[/URL]
gdbulecek :)

[B]:bye:[/B][B]:bye:[/B][B]:bye:Papa pa [/B][B]:bye:[/B][B]:bye:[/B][B]:bye:[/B]
Miłego wyjazdu :)
A i bym zapomniał:
Deer mówiła że jeśli masz jakiś problem to do galerii jes piesków nie wchodz[/QUOTE]Ile Deer Ci płaci za porady adwokackie? A może za darmo pracujesz?:lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']róż jest ładny :diabloti:

see ya ! :bye:

...to będą ferie, ferie, ferie ! :Cool!:[/QUOTE]No i już są ferie :multi:

[quote name='Jaga.']miłego wyjazdu! i ferie już niedługo, chociaż mnie nie dotyczą ale jednak się cieszę :)[/QUOTE]ferie i wakacje to najlepsze co może spotkać ucznia :lol:

[quote name='Asiaczek']Do zobaczenia:)

Pzdr.[/QUOTE]Już jestem :multi:

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:

Izunia ... mam nadzieję że te 2 tygodnie szybko miną :cool2:[/QUOTE]Ha ha widzę, że pewien osobnik humor polepszył :p

[quote name='Ewa&Duffel']Haha jak on fajnie biegnie :D
[URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26254.jpg[/URL]

Uwielbiam takie zdjęcia zrobione z góry i wpatrzone oczyska na nich :loveu:
[URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26255.jpg[/URL]

Miłych 2 tygodni i do zobaczenia ! ;)[/QUOTE]Witaj, fajnie że do nas zajrzałaś :loveu:

[quote name='mychaaaaa'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26281.jpg[/URL]
Jejuuu jaka kruszynka! :loveu: Tak jakby złych duchów się wystraszył i czekał aż ktoś go przytuli i pocieszy! :loveu:[/QUOTE]Bo to taki mały misiaczek :loveu:

[quote name='M&S']Witamy się po przerwie......[/QUOTE]Witaj! ;)

Posted

[quote name='sunshine']Ale laba Bobik:P miłego wypoczynku:-D[/QUOTE]Bobik to nie leniuch to pies z ADHD :lol:

[quote name='Ania!'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26275.jpg[/URL]

[FONT=Comic Sans MS]To się nazywa grzeczny pies, moje czarne diablę ostatnio też sobie tak spało obok ładowarki i jak rano się obudziłam to już miałam dwie ;-)[/FONT][/QUOTE]Bobika nie interesuje nic oprócz zabawek i kosza na śmieci :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Iza - odkurzamy.... jeszcze tydzień;-)

Pzdr.[/QUOTE]Dziękuję za odwiedziny :loveu:

[quote name='*anusia&ajlu*']o zesz, ostatni raz bylam u ciebie 27.11 wow :/
sorki ale net mi muli, znowu choruje i nie daje rady ogarnac wszystkiego....
dzis nadrobilam zaleglosci malo fotek ale za to Bobis uroczy:loveu:
milych ferii ja juz mam 2 tygodnie heh w pracy bylam w tym roku tylko 2 dni :/
mizianko dla Bobisia :loveu:[/QUOTE]O witaj Anusia, dawno Cię u nas nie było. W takim razie zdrówka życzę i ucałuj stadko ode mnie :loveu:

[quote name='jamnicze']Ja rozumiem, że niedawno był Sylwester, ale dlaczego to aparat miał kaca :smile:
[URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26264.jpg[/URL]

A swoją drogą wyszło całkiem ciekawie, takie artystyczne foto.[/QUOTE]Bo aparat strajkuje :lol:

[quote name='bety']O ranyyyyyyyyyyy aż tyle. :smile:
Pzdr[/QUOTE]No niestety

[quote name='kaskaSz']tyle było wtedy, teraz już tylko 4 dni od jutra :-D[/QUOTE]I już jestem:multi:

[quote name='bety']No wiem, ale ja tak ogólnie - że tak długo. :smile:

Pzdr[/QUOTE]Dla mnie szybko minęły te dwa tygodnie :)

[quote name='Asiaczek']No wiesz, szkoła ma swoje wymagania.
Nauka, semestr...

Pzdr.[/QUOTE]Asiaczek ma rację :p

Posted

[B]Witam w[/B][B]as serdecznie.:biggrina: :bye: Troszkę mnie nie było, ale na reszcie ferie i czas na komputer się znalazł. :multi: U nas wszystko w porządku. Bobiś ostatnio trochę chorował (zatruł się czymś), ale jest już zdrowy. Dziś w szkole miałam aż 1 lekcję :diabloti: ha ha Żebym wcześniej o tym wiedziała to bym już wczoraj albo w środę przyjechała do domu, bo w czwartek i tak na praktyki nie poszłam. Na autobus dziś ledwo, ledwo zdążyłam. Koleżanka mnie na szczęście podwiozła na dworzec. Kierowca oczywiście robił problemy co do psa, jeden z nich śmiał się, że Bobikowi zimno i muszę mu kupić ubranko, buciki i czapeczkę :evil_lol: Drugi zaś czepiał się iż pies nie ma założonego kagańca i kazał mi zapłacić za psa tyle co za mój bilet, chyba on w łeb się uderzył :mad: Wytłumaczyłam mu kulturalnie, że nie mam zamiaru płacić za psa, bo nigdy nie płaciłam, poza tym on będzie siedział mi na kolanach. "Miły" kierowca mi ustąpił, ale powiedział, że jak będzie kontroli to ja za psa będę musiała zapłacić 200zł i będę miała nauczkę. Na szczęście żadnej kontroli nie było :lol: To chyba tyle u nas słychać :p
[/B]

Posted

Witaj, witaj!
Ja na krótko, bo zaraz spacerki wieczorne, pakowanie i spać to 1 w nocy. O 2 nad ranem wyjeżdżam na wystawę do Kowna:)
Trzymaj kciuki.
Po powrocie na pewno będzie relacja z wystawy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, witaj!
Ja na krótko, bo zaraz spacerki wieczorne, pakowanie i spać to 1 w nocy. O 2 nad ranem wyjeżdżam na wystawę do Kowna:)
Trzymaj kciuki.
Po powrocie na pewno będzie relacja z wystawy:)

Pzdr.[/QUOTE]Kciuki solidnie zaciśnięte :p Jutro nadrobię Twoją galerię :) Mam nadzieję, że na wystawie pójdzie wam super!

[quote name='Gioco']Witej Izo feryjnie :-)[/QUOTE]Witaj :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam nadzieję, że ferie będą udane :)[/QUOTE]

ja tez chce miec ferie :placz: dlaczemu w pracy nie ma ferii i przerw swiatecznych i dwumiesiecznych wakacji no dlaczemu :obrazic:

Posted

[quote name='Sylwia K']miłego odpoczynku![/QUOTE]Dziekować :)

[quote name='Tengusia']ja tez chce miec ferie :placz: dlaczemu w pracy nie ma ferii i przerw swiatecznych i dwumiesiecznych wakacji no dlaczemu :obrazic:[/QUOTE]
Ale za pracę masz pieniądze, ja z naukę nic :P Są plusy i minusy bycia uczennicą/ Chociaż wolę chodzić do szkoły niż pracować

Posted

[quote name='Tengusia']ja tez chce miec ferie :placz: dlaczemu w pracy nie ma ferii i przerw swiatecznych i dwumiesiecznych wakacji no dlaczemu :obrazic:[/QUOTE]

Bo jak już zacznie sie chodzić do pracy, to jest przekichane........

Posted

Ja to nie wiem jak do pracy będę chodziła-w szkole to nie chce ci się, nie idziesz, a w pracy niet. Beznadziejnie. Ale z drugiej strony kasa jest.
A ta w ogóle to witanko :D

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ale za pracę masz pieniądze, ja z naukę nic :P Są plusy i minusy bycia uczennicą/ Chociaż wolę chodzić do szkoły niż pracować[/QUOTE]

no tak pieniazki ... ale i tak chcialabym miec ferie, wakacje i przerwy swiateczne :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wtedy życie staje się monotonne, czas szybciej leci....[/QUOTE]

Może nie monotonne, ale ograniczone w wolności.....