Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm bardzo ładne te rysunki na ścianach
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a07d4fd0.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widziałam wszystkie zdjęcia ;) :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm bardzo ładne te rysunki na ścianach
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a07d4fd0.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widziałam wszystkie zdjęcia ;) :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]No rysuneczki pierwsza klasa:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Super fotki jeziorkowe :D :loveu: i z zakończenia też fajna ;) :)[/quote]Dziękowac, Ja juz nie mogę doczekac się jutra

[CENTER][B]Opuszczam was kochani na około 2 dni;) Jadę na piknik agilitowy do Białegostoku, biorę ze sobą Bobika. Porobię masę fotek. Mam jutro pociąg na 5 rano, nie wiem jak ja wstanę. Będę tęskniła[/B]
[/CENTER]

Posted

Aha bo nie zauwazyalm ze Agacia pisala dzis "do jutra", myslalam ze wczoraj pisala :P

Zazdroszcze Wam :( my w domku po pracy bo pogoda nie pozwala na nic innego.. mam nadzieje ze od wtorku bedzie lepiej

Posted

[quote name='deer_1987']Aha bo nie zauwazyalm ze Agacia pisala dzis "do jutra", myslalam ze wczoraj pisala :P

Zazdroszcze Wam :( my w domku po pracy bo pogoda nie pozwala na nic innego.. mam nadzieje ze od wtorku bedzie lepiej[/quote]I wy znajdziecie kilka dni na odpoczynek, zobaczysz;)

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Ja już kochani uciekam. Będę tęskniła. Wrócę albo w niedzielę albo w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich:multi::multi::multi:
[/B][/CENTER]
[/quote]

My też, ale jakoś wytrzymamy:multi:;)

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Ja już kochani uciekam. Będę tęskniła. Wrócę albo w niedzielę albo w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich:multi::multi::multi:[/B][/CENTER]

[/quote]

[CENTER]Odpoczywaj
a
my czekamy na zdjęcia [/CENTER]