Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki on śliczy jest, nooo :loveu:

Wyglada na takiego, co go to wszystko interesuje :razz: Jesli on sie tak zachowuje w tym wieku, to co sie dzialo, gdy byl szczeniorem :evil_lol:.

A co Ty go tam palcem po grzbiecie tykasz, co? :mad: :cool1:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Martunia']Ale z Bobisia kopacz! I jakie skoki - normalnie jak sarna. ;)
Jak byłam mała to zawsze na tą rasę mówiłam 'o sarenka idzie!'. :lol:[/quote]Bardzo dużo ludzi tak anzywa pinczerki:eviltong:

[quote name='deer_1987']Ale kopanie to tylko chyba jamniczki moga, co?![/quote]Bobiś też może:eviltong:

[quote name='akodirka']Jaki on śliczy jest, nooo :loveu:

Wyglada na takiego, co go to wszystko interesuje :razz: Jesli on sie tak zachowuje w tym wieku, to co sie dzialo, gdy byl szczeniorem :evil_lol:.

A co Ty go tam palcem po grzbiecie tykasz, co? :mad: :cool1:[/quote]Jak był szczeniorem to był jeszcze gorszy hihi
On lubi wszędzie byc, wszystko obwachac
To nie ja tylko moja kolezanka:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Jak był szczeniorem to był jeszcze gorszy hihi
On lubi wszędzie byc, wszystko obwachac
To nie ja tylko moja kolezanka:eviltong:[/QUOTE]

Hehe, wszystko musi wiedziec, wiem cos o tym :razz:

To tez ja tak samo, tylko, ze mocniej tyknij odemnie :evil_lol: Co bedzie tu Bobika tykać :eviltong:

Posted

Bobik to jest pies węsząco-kopiąco-tropiący :D
[url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a8c1ac9c.jpg[/url] jaki ziew :loveu::evil_lol: a to z tyłu to kościół? wygląda jak ułożony z kamyczków albo kart :D

Posted

[quote name='deer_1987']A Kto Mu pozwolil? pytal sie Sherry?[/quote]Pytała się telepatycznie i mu pozwoliła:eviltong:

[quote name='akodirka']Hehe, wszystko musi wiedziec, wiem cos o tym :razz:

To tez ja tak samo, tylko, ze mocniej tyknij odemnie :evil_lol: Co bedzie tu Bobika tykać :eviltong:[/quote]Hihi juz nie mogę doczekac się pikniku:multi:

[quote name='chester07']Bobik to jest pies węsząco-kopiąco-tropiący :D
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a8c1ac9c.jpg[/URL] jaki ziew :loveu::evil_lol: a to z tyłu to kościół? wygląda jak ułożony z kamyczków albo kart :D[/quote]Tak to kościół, do kościoła mam dosyc blisko:razz:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokończyłam wszystko oglądać...
musze przyznać że zadowoliły mnie zdjęcia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]O to super, że w końcu cię czymś zadowoliłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Hej Iza ;)
Za pomocą innych znajomych z dogo, być może, że Ciebie zaprosiłam na n-k ;)
Ale nie wiem czy to ty :diabloti:[/quote]Zaprosiłaś:multi: Też cię szukałam, ale nie mogłam znaleźc:shake:

[quote name='deer_1987']Aha to nie wiedzialam :D[/quote]Hihi nasze psy są mądrzejsze niż się wydaje

[quote name='Anka_ZG']widze ze bobiś znowu szuka skarbów;) no i pole musiał nawodnić:)hehe;)[/quote]Hihi to mój mały poszukiwacz skarbów

[quote name='akodirka']Bobikowa, nie wiem czy Ci mowialam juz, ze na pikniku bede tylko w sobote? wiec bedziesz miala tylko dzien na odnalezienie mnie :razz:[/quote]Oj a czemu tylko w jeden? Będę płakac

Posted

[quote name='Izabela124.']Zaprosiłaś:multi: Też cię szukałam, ale nie mogłam znaleźc[/quote]

Ja Ciebie wcześniej też szukałam ale nie wiedziałam jak masz na nazwisko, to nie miałam szans :diabloti:

[B] Czarna_owieczka[/B] mogę też Ciebie dodać ? <b>
Nie chce mi sie juz pisac htl'em ;(

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ja Ciebie wcześniej też szukałam ale nie wiedziałam jak masz na nazwisko, to nie miałam szans :diabloti:

[B] Czarna_owieczka[/B] mogę też Ciebie dodać ? <b>
Nie chce mi sie juz pisac htl'em ;([/quote]A ja ciagle wpisywałam Joanna zamiast Asia, dlatego nie mogłam cię znaleźc:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja ciagle wpisywałam Joanna zamiast Asia, dlatego nie mogłam cię znaleźc:cool3:[/quote]

hihi ;) ;) ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ależ nie ma za co :diabloti:[/quote]Twoje foteczki też są fajne. Mam nadzieję, ze po tych fotkach nie będziesz bałą się ze mną spac w domku na zlociku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: