akodirka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jaki on śliczy jest, nooo :loveu: Wyglada na takiego, co go to wszystko interesuje :razz: Jesli on sie tak zachowuje w tym wieku, to co sie dzialo, gdy byl szczeniorem :evil_lol:. A co Ty go tam palcem po grzbiecie tykasz, co? :mad: :cool1: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Martunia']Ale z Bobisia kopacz! I jakie skoki - normalnie jak sarna. ;) Jak byłam mała to zawsze na tą rasę mówiłam 'o sarenka idzie!'. :lol:[/quote]Bardzo dużo ludzi tak anzywa pinczerki:eviltong: [quote name='deer_1987']Ale kopanie to tylko chyba jamniczki moga, co?![/quote]Bobiś też może:eviltong: [quote name='akodirka']Jaki on śliczy jest, nooo :loveu: Wyglada na takiego, co go to wszystko interesuje :razz: Jesli on sie tak zachowuje w tym wieku, to co sie dzialo, gdy byl szczeniorem :evil_lol:. A co Ty go tam palcem po grzbiecie tykasz, co? :mad: :cool1:[/quote]Jak był szczeniorem to był jeszcze gorszy hihi On lubi wszędzie byc, wszystko obwachac To nie ja tylko moja kolezanka:eviltong: Quote
akodirka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.'] Jak był szczeniorem to był jeszcze gorszy hihi On lubi wszędzie byc, wszystko obwachac To nie ja tylko moja kolezanka:eviltong:[/QUOTE] Hehe, wszystko musi wiedziec, wiem cos o tym :razz: To tez ja tak samo, tylko, ze mocniej tyknij odemnie :evil_lol: Co bedzie tu Bobika tykać :eviltong: Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bobik to jest pies węsząco-kopiąco-tropiący :D [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a8c1ac9c.jpg[/url] jaki ziew :loveu::evil_lol: a to z tyłu to kościół? wygląda jak ułożony z kamyczków albo kart :D Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokończyłam wszystko oglądać... musze przyznać że zadowoliły mnie zdjęcia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='deer_1987']A Kto Mu pozwolil? pytal sie Sherry?[/quote]Pytała się telepatycznie i mu pozwoliła:eviltong: [quote name='akodirka']Hehe, wszystko musi wiedziec, wiem cos o tym :razz: To tez ja tak samo, tylko, ze mocniej tyknij odemnie :evil_lol: Co bedzie tu Bobika tykać :eviltong:[/quote]Hihi juz nie mogę doczekac się pikniku:multi: [quote name='chester07']Bobik to jest pies węsząco-kopiąco-tropiący :D [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/a8c1ac9c.jpg[/URL] jaki ziew :loveu::evil_lol: a to z tyłu to kościół? wygląda jak ułożony z kamyczków albo kart :D[/quote]Tak to kościół, do kościoła mam dosyc blisko:razz: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dokończyłam wszystko oglądać... musze przyznać że zadowoliły mnie zdjęcia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]O to super, że w końcu cię czymś zadowoliłam:evil_lol: Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hej Iza ;) Za pomocą innych znajomych z dogo, być może, że Ciebie zaprosiłam na n-k ;) Ale nie wiem czy to ty :diabloti: Quote
Anka_ZG Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 widze ze bobiś znowu szuka skarbów;) no i pole musiał nawodnić:)hehe;) Quote
akodirka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bobikowa, nie wiem czy Ci mowialam juz, ze na pikniku bede tylko w sobote? wiec bedziesz miala tylko dzien na odnalezienie mnie :razz: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hej Iza ;) Za pomocą innych znajomych z dogo, być może, że Ciebie zaprosiłam na n-k ;) Ale nie wiem czy to ty :diabloti:[/quote]Zaprosiłaś:multi: Też cię szukałam, ale nie mogłam znaleźc:shake: [quote name='deer_1987']Aha to nie wiedzialam :D[/quote]Hihi nasze psy są mądrzejsze niż się wydaje [quote name='Anka_ZG']widze ze bobiś znowu szuka skarbów;) no i pole musiał nawodnić:)hehe;)[/quote]Hihi to mój mały poszukiwacz skarbów [quote name='akodirka']Bobikowa, nie wiem czy Ci mowialam juz, ze na pikniku bede tylko w sobote? wiec bedziesz miala tylko dzien na odnalezienie mnie :razz:[/quote]Oj a czemu tylko w jeden? Będę płakac Quote
Czarna_Owieczka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Zaprosiłaś:multi: Też cię szukałam, ale nie mogłam znaleźc:shake: [/quote] Ja też chcę Cię do znajomych :cool3: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/13150683]mój profil[/url] :oops: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja też chcę Cię do znajomych :cool3: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/13150683"]mój profil[/URL] :oops:[/quote]Już cię zaprosiłam:multi: Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Zaprosiłaś:multi: Też cię szukałam, ale nie mogłam znaleźc[/quote] Ja Ciebie wcześniej też szukałam ale nie wiedziałam jak masz na nazwisko, to nie miałam szans :diabloti: [B] Czarna_owieczka[/B] mogę też Ciebie dodać ? <b> Nie chce mi sie juz pisac htl'em ;( Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Asia - jasne że tak ;)[/quote] Dziękuję :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ja Ciebie wcześniej też szukałam ale nie wiedziałam jak masz na nazwisko, to nie miałam szans :diabloti: [B] Czarna_owieczka[/B] mogę też Ciebie dodać ? <b> Nie chce mi sie juz pisac htl'em ;([/quote]A ja ciagle wpisywałam Joanna zamiast Asia, dlatego nie mogłam cię znaleźc:cool3: Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja ciagle wpisywałam Joanna zamiast Asia, dlatego nie mogłam cię znaleźc:cool3:[/quote] hihi ;) ;) ;) ;) ;) Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']hihi ;) ;) ;) ;) ;)[/quote]Tylko ty tam na NK nie smiej sie z moich fotek:evil_lol: Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Tylko ty tam na NK nie smiej sie z moich fotek:evil_lol:[/quote] Fajne masz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Fajne masz :diabloti:[/quote]Hehe dziękuję za komplement:evil_lol::diabloti: Quote
Rahl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Hehe dziękuję za komplement:evil_lol::diabloti:[/quote] Ależ nie ma za co :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ależ nie ma za co :diabloti:[/quote]Twoje foteczki też są fajne. Mam nadzieję, ze po tych fotkach nie będziesz bałą się ze mną spac w domku na zlociku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts