Izabela124. Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='furciaczek']Pasuje idealnie do tego co on wyprawia:lol: Genialny jest:p[/QUOTE]On jest psychiczny :evil_lol: A Ty prowadzisz jeszcze galerie? Bo nie mogę znaleźć Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='Gioco']Jak zdrówko Bobika? Antybiotyk pomaga?[/QUOTE]Bierze dopiero drugi dzień, dziś pampers pusty nadal, wiec działa :) Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 [quote name='Ty$ka']Jaki szajbus z Kissa :D[/QUOTE] Troszeczkę :evil_lol: Quote
Leokadia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Kurczę, nie wiedziałam, że grzywek jest taki szjbnięty, a myślałam, że będzie dobrym pieskiem na starość:evil_lol: Chyba będzie się musiał pojawić wcześniej:diabloti: Quote
kalyna Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ale z Kissa wariat :evil_lol: ciężko wzrokiem go ogarnąć... i te falujące włosy w tym pędzie :loveu: I tereny spacerowe macie fajne :) Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='leónowa']Kurczę, nie wiedziałam, że grzywek jest taki szjbnięty, a myślałam, że będzie dobrym pieskiem na starość:evil_lol: Chyba będzie się musiał pojawić wcześniej:diabloti:[/QUOTE]Na starość to mops najlepszy ha ha [quote name='kalyna']Ale z Kissa wariat :evil_lol: ciężko wzrokiem go ogarnąć... i te falujące włosy w tym pędzie :loveu: I tereny spacerowe macie fajne :)[/QUOTE]Tereny spacerowe bomba, kawałek muszę tam dojść, ale warto :) Quote
Luzia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Jej jak ja bym chciała żeby moje dziady takie się wybiegiwały same z siebie :lol: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 (edited) [quote name='Luzia']Jej jak ja bym chciała żeby moje dziady takie się wybiegiwały same z siebie :lol:[/QUOTE] Bober tak nigdy nie robił, nawet jak był młody. Kiss pod wzgledem wybiegania jest bezobsługowy ha ha Porzucam mu trochę piłkę, a tak potrafi sam szaleć, czasem z nim się poganiam :D Edited February 25, 2014 by Izabela124. Quote
Luzia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Podrzucę Ci swoje na przeszkolenie, może zaczną Kissa naśladować i im klepki w mózgu zaskoczą, że da się samemu pobiegać :lol: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='Luzia']Podrzucę Ci swoje na przeszkolenie, może zaczną Kissa naśladować i im klepki w mózgu zaskoczą, że da się samemu pobiegać :lol:[/QUOTE]Ha ha zapraszam :D Quote
Leokadia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Jak ty taka chętna to i mojego ci mogę podrzucić, może mi Kisełek rozrusza drewniaka:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='leónowa']Jak ty taka chętna to i mojego ci mogę podrzucić, może mi Kisełek rozrusza drewniaka:evil_lol:[/QUOTE] Jak kastrat czemu nie, jak nie to będzie jadka ha ha :D Quote
Leokadia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Kastrat, ale lubi sobie porządzić:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='leónowa']Kastrat, ale lubi sobie porządzić:diabloti:[/QUOTE]To niedobrze, byłoby spięcie z Kissem a Bobik by go bronił :eviltong: Uległe samce jajeczne ok, dominanty feee :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Moje dziewczyny by były zachwycone takim towarzyszem, tez sa nieźle pieprznięte i nie wielu chce się z nimi bawić:lol: Moze kiedyś po jakieś wystawie będzie okazja:diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='furciaczek']Moje dziewczyny by były zachwycone takim towarzyszem, tez sa nieźle pieprznięte i nie wielu chce się z nimi bawić:lol: Moze kiedyś po jakieś wystawie będzie okazja:diabloti:[/QUOTE]Kiss uwielbia duże dziewczyny, kiedyś wstawiałam ty fotkę jak sie bawił z dożycą niemiecką :lol: Poznał też Qwendi od doglov i też się jej nie bał :D Moje najbliższe wystawy to: Drzonków w sobotę i za tydzień w sobotę Włocławek Quote
furciaczek Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Izabela124.']Kiss uwielbia duże dziewczyny, kiedyś wstawiałam ty fotkę jak sie bawił z dożycą niemiecką :lol: Poznał też Qwendi od doglov i też się jej nie bał :D Moje najbliższe wystawy to: Drzonków w sobotę i za tydzień w sobotę Włocławek[/QUOTE] To widzimy się we Włocławku :) Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='furciaczek']To widzimy się we Włocławku :)[/QUOTE] O super :) To do zobaczenia :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Iza, jak tak wszystkie psy zapraszasz, to ja Ci podrzucę też Torę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']Iza, jak tak wszystkie psy zapraszasz, to ja Ci podrzucę też Torę :evil_lol:[/QUOTE]Tylko jak cieczki nie będzie miała, bo wyjdą jakieś brzydale ha ha Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Izabela124.']Tylko jak cieczki nie będzie miała, bo wyjdą jakieś brzydale ha ha[/QUOTE] widziałam szczeniaki boksera z grzywkiem, więc z onkiem zle nie będzie :p Quote
Leokadia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Angi']widziałam szczeniaki boksera z grzywkiem, więc z onkiem zle nie będzie :p[/QUOTE] haha, grzywki już same w sobie mają 'ciekawą' urodę, ale + bokser, to wstydziłabym się z tym wychodzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts