Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Kurczę, nie wiedziałam, że grzywek jest taki szjbnięty, a myślałam, że będzie dobrym pieskiem na starość:evil_lol: Chyba będzie się musiał pojawić wcześniej:diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Kurczę, nie wiedziałam, że grzywek jest taki szjbnięty, a myślałam, że będzie dobrym pieskiem na starość:evil_lol: Chyba będzie się musiał pojawić wcześniej:diabloti:[/QUOTE]Na starość to mops najlepszy ha ha

[quote name='kalyna']Ale z Kissa wariat :evil_lol:
ciężko wzrokiem go ogarnąć... i te falujące włosy w tym pędzie :loveu:
I tereny spacerowe macie fajne :)[/QUOTE]Tereny spacerowe bomba, kawałek muszę tam dojść, ale warto :)

Posted (edited)

[quote name='Luzia']Jej jak ja bym chciała żeby moje dziady takie się wybiegiwały same z siebie :lol:[/QUOTE]
Bober tak nigdy nie robił, nawet jak był młody. Kiss pod wzgledem wybiegania jest bezobsługowy ha ha Porzucam mu trochę piłkę, a tak potrafi sam szaleć, czasem z nim się poganiam :D

Edited by Izabela124.
Posted

[quote name='furciaczek']Moje dziewczyny by były zachwycone takim towarzyszem, tez sa nieźle pieprznięte i nie wielu chce się z nimi bawić:lol:
Moze kiedyś po jakieś wystawie będzie okazja:diabloti:[/QUOTE]Kiss uwielbia duże dziewczyny, kiedyś wstawiałam ty fotkę jak sie bawił z dożycą niemiecką :lol: Poznał też Qwendi od doglov i też się jej nie bał :D Moje najbliższe wystawy to: Drzonków w sobotę i za tydzień w sobotę Włocławek

Posted

[quote name='Izabela124.']Kiss uwielbia duże dziewczyny, kiedyś wstawiałam ty fotkę jak sie bawił z dożycą niemiecką :lol: Poznał też Qwendi od doglov i też się jej nie bał :D Moje najbliższe wystawy to: Drzonków w sobotę i za tydzień w sobotę Włocławek[/QUOTE]

To widzimy się we Włocławku :)

Posted

[quote name='Angi']widziałam szczeniaki boksera z grzywkiem, więc z onkiem zle nie będzie :p[/QUOTE]

haha, grzywki już same w sobie mają 'ciekawą' urodę, ale + bokser, to wstydziłabym się z tym wychodzić :evil_lol: