Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
Wpadłam się przywitać i zdjęcia pooglądać, ale mój komp coś okropnie muli, więc oglądanie wstecznych stron muszę sobie odpuścić.

Gratulacje za Bydgoszcz i trzymam kciuki za Nocną :)
Dziękuję :)

Na Nocnej w Bydgoszczy Kiss ocena doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Boba Juniora wzięła ta sama co na dziennej :) Jestem mega zadowolona, bo pierwszy raz Kiss wystawiał się z współwłaścicielką i super im poszło :) Następna wystawa w Drzonkowie 2 marca :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

ruszył Kiss jak przeciąg ;) Gratulacje :klacz:

Iza ta laska na FB z Wrocka to jakaś nawiedzona , ta od tej cuni do oddania co jej nie wysterylizuje ....przez takie ,,mądre ,, inaczej rosna w siłę pseuduchy , za friko dostanie z hodowli 3ci gatunek , pecika , poopowiada jaki będzie dobry domek a potem zaczyna się rozmnazanie ...od takiej hodowczyni z takim podejściem w życiu bym psa nie kupiła

Posted

Alicja napisał(a):
ruszył Kiss jak przeciąg ;) Gratulacje :klacz:

Iza ta laska na FB z Wrocka to jakaś nawiedzona , ta od tej cuni do oddania co jej nie wysterylizuje ....przez takie ,,mądre ,, inaczej rosna w siłę pseuduchy , za friko dostanie z hodowli 3ci gatunek , pecika , poopowiada jaki będzie dobry domek a potem zaczyna się rozmnazanie ...od takiej hodowczyni z takim podejściem w życiu bym psa nie kupiła

Piekny jest to mu się należy :evil_lol:
Nie sądziłam, że ta hodowczyni nie ma oleju w głowie... Zupełnie jej nie rozumiem. Nie mam zamiaru od niej psa kupić.

Posted

[quote name='Alicja']ale cukiereczki :loveu:

:lol::loveu:
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/312321_598617356818533_1852310565_n.jpgTylko je całować :loveu:

[quote name='lasoa']Trzeci pies? :evil_lol:Czemu nie? :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Gratulacje dla Kissa :)Dzięki!

[quote name='C&B']To ja trzymam kciuki, zeby udalo sie z Floridą :) akurat w podobnym wieku by z moim Pieczywkiem byly :DOj trzymaj mocno!

Posted

Izabela124. napisał(a):

Na Nocnej w Bydgoszczy Kiss ocena doskonała, Zwycięstwo Młodzieży, Boba Juniora wzięła ta sama co na dziennej :) Jestem mega zadowolona, bo pierwszy raz Kiss wystawiał się z współwłaścicielką i super im poszło :) Następna wystawa w Drzonkowie 2 marca :)

Brawo Kiss!!!!

Maluch cudne :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dziękuję. Więcej nowin nie ma, bo było pewne kto wygra młodzież i weźmie Boba :) Jestem zadowolona z Kissa :) Jeszcze jeden CACIB i Kiss będzie młodzieżowym championem. Teraz trzymajmy kciuki za nocną w Bydgoszczy :)

Zapraszam na nowy bazarek dla Nensi:<KLIK>

Iza, chodzi o wniosek z duzej wystawy, tak? Do tego młodziezowego. Czy pomyliłas wnioski...?:)

[quote name='Alicja']ruszył Kiss jak przeciąg ;) Gratulacje :klacz:
Czy piszesz o tej samej pańci, co ja myslę?;)

Gratulacje za Bydgoszcz. Kissek rzeczywiscie złapał wiatr w żagle:) Brawo!!!

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Brawo Kiss!!!!

Maluch cudne :loveu:
Dziękuję!

Asiaczek napisał(a):
Iza, chodzi o wniosek z duzej wystawy, tak? Do tego młodziezowego. Czy pomyliłas wnioski...?:)

Czy piszesz o tej samej pańci, co ja myslę?;)

Gratulacje za Bydgoszcz. Kissek rzeczywiscie złapał wiatr w żagle:) Brawo!!!

pzdr.
Tak, chodzi o duży wniosek :) Będziemy walczyć o niego w Drzonkowie :)
Alicji chodziło o tą samą Panią co Tobie :)
Dziękuję!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne:)
To jakaś "dziwna" osoba. Moja B abcia, aby nie powiedziec za dużo o kimś, to zawsze mówiła, że ktoś jest "dziwny";)

pzdr.
Ha ha też w takich sytuacjach mówię, że ktoś jest dziwny :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne:)
To jakaś "dziwna" osoba. Moja B abcia, aby nie powiedziec za dużo o kimś, to zawsze mówiła, że ktoś jest "dziwny";)

pzdr.

nawet BARDZO dziwny :lol: