Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skakaj kochana skakaj.....bo w niedziele pan Waldek ze schroniska Ci kąpieli nie odpuści....i na pewno Cię wykąpiemy :evil_lol: :evil_lol:.......teraz to już Kaukasia jest taka brudna, ze na pewno żaden domek się nie zgłosi :cool3:

Mam nadzieje, ze w niedzielę lub poniedziałek zobaczycie czystą i białą kulę Kaukasię :loveu: :loveu:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dostałam dwie nowe wiadomości od KWL

1. Sunia od dzisiaj nazywa się Nikita :loveu: :loveu:
2. Nikita jest na kaukazach w potrzebie :lol:

Posted

Z takim imieniem i taką urodą, to już naprawdę musi zaleźć się domek, a burzy, to i ja się boję i co z tego, czy przeszkadza to moim psom, albo moim znajomym? nie, więc i lęki Nikity są do przyjęcia i pokochania razem z całą sunią!

Posted

ania14p napisał(a):
a burzy, to i ja się boję i co z tego, czy przeszkadza to moim psom, albo moim znajomym? nie, więc i lęki Nikity są do przyjęcia i pokochania razem z całą sunią!

Nie chodziło mi o to, że przez to iż Nikita boi się burzy to ktoś może jej nie adoptować......po prostu wiem jak Ona się zachowuje podczas burzy....i mi jej najnormalniej w świecie szkoda :-( :-(......widziałam psiaki w panice przed burzą...ale Nikita przeżywa to bardzo....co zresztą widać na jednym ze zdjęć, kiedy mało co nie rozwali okna bo tak bardzo chce się dostać do budynku.

Posted

Też wiem co znaczy psia panika podczas burzy, z siedmiu psiaków które towarzyszyły mi w życiu, trzy panikowały okropnie, jeden trochę, dwóch dobrze nie pamiętam i tylko Koks totalnie olewa, wszelkie strzały i pioruny.

Posted

Wygląda na to że nasza Nikta pojedzie jeszcze dziś do domku w Warszawie.
Zostanie rozpieszczanym psem domowo-ogrodowym.
Oczywiście pojedziemy za jakiś czas sprawdzić jak się wiedzie naszej dziewczynce i postaramy się o zdjęcia z nowego domku.
Ulaa, na tej stronie zaraz pod naszą dziewczynką znajdziesz koejną młodą kaukasię szukającą domku.

Posted

KWL napisał(a):
No i futrzana kulka pojechała. Powodzenia !

Pojechała....pojechała :multi: :multi:
Troszkę było problemów z wejściem Nikity do samochodu.....zaparła się i ani w te ani we wte....ale udało się i sunia jest już w drodze do nowego domku w Warszawie.

Posted

Właśnie dostałam eska od nowego domku Nikity :loveu:

" Właśnie jesteśmy na spacerku, sunia nazywa się Hunza, jest superr...już ją kochamy całym sercem i dziękujemy po stokroć za wspaniałego psa"

Posted

A takiego sms-a dostałam dzisiaj od państwa Nikity.

"Pozdrowienia od Hunzy kaukazki z Warszawy. Hunza dobrze sie czuje, uwielbia pływac i jest bardzo kochana"

P.S. A jak chciałyśmy Ją wykąpać to się nie dała no :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jesteśmy z Asiamm i KWL zaproszeni na wizytę po adopcyjną Nikity.....sami będziemy musieli zrobic fotki kaukazce.............państwo nie mają dostępu do internetu :shake:...korzystali z netu w kafejce...
Jak tylko wujek KWL będzie miał chwilkę czasu to od razu pędzimy do naszej białej kuli w odwiedziny :multi: :multi:

• 2 months later...