Ziutka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Skakaj kochana skakaj.....bo w niedziele pan Waldek ze schroniska Ci kąpieli nie odpuści....i na pewno Cię wykąpiemy :evil_lol: :evil_lol:.......teraz to już Kaukasia jest taka brudna, ze na pewno żaden domek się nie zgłosi :cool3: Mam nadzieje, ze w niedzielę lub poniedziałek zobaczycie czystą i białą kulę Kaukasię :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jutro mają być u nas burze :-( :-(.......a Ona tak się boi burzy :shake: Quote
luka1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Może ktoś przygarnie pieseczka, taka ładna psinka. Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Właśnie dostałam dwie nowe wiadomości od KWL 1. Sunia od dzisiaj nazywa się Nikita :loveu: :loveu: 2. Nikita jest na kaukazach w potrzebie :lol: Quote
ania14p Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Z takim imieniem i taką urodą, to już naprawdę musi zaleźć się domek, a burzy, to i ja się boję i co z tego, czy przeszkadza to moim psom, albo moim znajomym? nie, więc i lęki Nikity są do przyjęcia i pokochania razem z całą sunią! Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ania14p napisał(a):a burzy, to i ja się boję i co z tego, czy przeszkadza to moim psom, albo moim znajomym? nie, więc i lęki Nikity są do przyjęcia i pokochania razem z całą sunią! Nie chodziło mi o to, że przez to iż Nikita boi się burzy to ktoś może jej nie adoptować......po prostu wiem jak Ona się zachowuje podczas burzy....i mi jej najnormalniej w świecie szkoda :-( :-(......widziałam psiaki w panice przed burzą...ale Nikita przeżywa to bardzo....co zresztą widać na jednym ze zdjęć, kiedy mało co nie rozwali okna bo tak bardzo chce się dostać do budynku. Quote
ania14p Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Też wiem co znaczy psia panika podczas burzy, z siedmiu psiaków które towarzyszyły mi w życiu, trzy panikowały okropnie, jeden trochę, dwóch dobrze nie pamiętam i tylko Koks totalnie olewa, wszelkie strzały i pioruny. Quote
Ulaa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Czy byłaby możliwośc dowozu psinki, w razie jakby co wyszło? Bo pewien domek szuka duużej, młodej psinki odstraszającej wyglądem. Quote
KWL Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Wygląda na to że nasza Nikta pojedzie jeszcze dziś do domku w Warszawie. Zostanie rozpieszczanym psem domowo-ogrodowym. Oczywiście pojedziemy za jakiś czas sprawdzić jak się wiedzie naszej dziewczynce i postaramy się o zdjęcia z nowego domku. Ulaa, na tej stronie zaraz pod naszą dziewczynką znajdziesz koejną młodą kaukasię szukającą domku. Quote
KWL Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 No i futrzana kulka pojechała. Powodzenia ! Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 KWL napisał(a):No i futrzana kulka pojechała. Powodzenia ! Pojechała....pojechała :multi: :multi: Troszkę było problemów z wejściem Nikity do samochodu.....zaparła się i ani w te ani we wte....ale udało się i sunia jest już w drodze do nowego domku w Warszawie. Quote
asiamm Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to można już machnąć wątek na Już w nowym domu :cool3: Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Właśnie dostałam eska od nowego domku Nikity :loveu: " Właśnie jesteśmy na spacerku, sunia nazywa się Hunza, jest superr...już ją kochamy całym sercem i dziękujemy po stokroć za wspaniałego psa" Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 asiamm napisał(a):to można już machnąć wątek na Już w nowym domu :cool3: A machnąć, machnąć....:multi::multi: Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A takiego sms-a dostałam dzisiaj od państwa Nikity. "Pozdrowienia od Hunzy kaukazki z Warszawy. Hunza dobrze sie czuje, uwielbia pływac i jest bardzo kochana" P.S. A jak chciałyśmy Ją wykąpać to się nie dała no :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justynna Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Boshe! ale cudownie, tak się strasznie ciesze! :laola: ciekawe czy przyślą zdjątka...już się nie moge doczekac:) Quote
Ziutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jesteśmy z Asiamm i KWL zaproszeni na wizytę po adopcyjną Nikity.....sami będziemy musieli zrobic fotki kaukazce.............państwo nie mają dostępu do internetu :shake:...korzystali z netu w kafejce... Jak tylko wujek KWL będzie miał chwilkę czasu to od razu pędzimy do naszej białej kuli w odwiedziny :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Właśnie dostałam MMS-ka z pozdrowieniami od Hunzy :loveu: Quote
Recommended Posts