Justynna Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dziewoszki! Misia ma 322 wejść na allegro i jednego obserwatora! wiem, że to jeszce nic nie znaczy ale dobrze przynajmniej wróży!!! No i jeszcze 11 dni licytacji zostało. bądźmy dobrej myśli. Ja jestem:) :laola: Quote
KWL Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dzień dobry puchata wesoła kulko :-) No sama słodych ta sunia, wielki futrzak do kochania i miziania :-) Quote
KWL Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 KauKasia szuka domu :-) Nokt nie chce wielkiego wesołego przytulaka, przecież to sama radość :-) Quote
Justynna Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :laola: misiaczku! pniemy się do góry po domek ! Quote
Ziutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No pięknie, wujek KWL i ciocia Asiamm nic a nic nie zaglądają do Kaukasi :mad: :mad:.....Jeśli w niedziele będzie ładna pogoda i świeciło słoneczko, to wykąpiemy z Asiamm i Kasiąprodex naszego wielgachnego miśka :loveu: :loveu: Quote
Justynna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 szkoda, że jestem od Was tak daleko...też bym chciała. pozdrawiam Justyna ps. obserwator allegro dalej się utrzymuje... Quote
Ziutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Justynna napisał(a): ps. obserwator allegro dalej się utrzymuje... To trzymam kciuki za obserwatora :kciuki::kciuki: Quote
KWL Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Jak nie zaglądam jak zaglądam pani kierowniczko ! :-) Jakbym nie miał dwóch puchatków i dwóch krócej owłosionych ale też słodkich aczkolwiek kłótliwych dziewczynek to ta śliczna prawie Kaukasia już by u mnie w ogródku rozrabiała ! Taka kulka do miziania , no cudeńko ! :-) Quote
Ziutka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 W niedziele będziemy w Azorku i ma być piękna pogoda, wykąpiemy Kaukasie i wtedy będzie z niej piękna, biała kula......ludziska będą się o nią bić :cool3: :cool3: Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A może wujek KWL się z nami wybierze do Azorka w niedziele :cool3: :cool3: Czym więcej rąk, tym więcej szczęśliwych psiaków :lol: Quote
luka1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ajaj, to wujek KWL bywa w Azorku, to może szepnie w tajemnicy Gdzie Jest LUKA? Quote
Ziutka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 luka1 napisał(a):Ajaj, to wujek KWL bywa w Azorku, to może szepnie w tajemnicy Gdzie Jest LUKA? Wujek KWL jeszcze nie był w Azorku :mad: :mad: Ale jest bardzo zabiegany....pracuje w Warszawie....w domu 4 psiaki...z czego jeden na tymczasie...piękny Vitia z mojego bannerka niżej....i po prostu nie ma czasu a weekendy spędza z psiakami bo całe dnie go nie widzą....no cóż ale napewno znajdzie czas, żeby i do Azorka pojechać. A co do Luki to może zapytaj na privie wujka KWL...:roll: Quote
Ziutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 No i doopa........:placz::placz: Niestety nie udało nam się wykąpać dzisiaj Kaukazki........próbowałyśmy ale Ona się boi wody....tak samo jak się boi burzy :-( :-(.........doszłyśmy do wniosku, że musi z nami pojechać wujek KWL w niedziele i nam pomóc....wujku co Ty na to?? Wylane zostały na małą dwa wiadra wody.......i Ona zamiast się kąpać to się uwaliła w to błoto :cool3: :cool3: Quote
Mada:) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Dodałam Kaukasie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75516 Może jej się poszczęści... :cool3: Quote
Bodziulka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ależ ona się fajnie przeeeeeciąąąąga :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ona cała jest przepiękna :loveu: :loveu: To przeciąganie to jeszcze nic....żebyś widziała jak wywala się kołami do góry kiedy się do niej podchodzi :cool3: :cool3:....normalnie udaje, że mdleje :razz:.....i chce żeby Ją głaskać to wtedy odzyska przytomność :evil_lol: Quote
Justynna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :laola::laola: misioreńku...weźże do góry skakaj... Quote
Recommended Posts