Asia_M Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Suczka - ratlerkowata - czarna podpalana. Wiek ok 5 lat. Wzrost - do polowy łydki. Waga "kogucia". Miła i przyjazna ale bardzo przestraszona cala sytuacja. Przywieziona z Siewierza, przebywa teraz w schronisku w Miedarach. Więcej informacji u Dogomaniaka Israel ! Proszę pomóżcie!!! Quote
auraa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jak sunia zachowuje się w stosunku do innych psów i kotów Quote
israel Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 W schronisku nie ma kotow - wiec jej stosunek do nich pozostaje nieznany. Co do psiakow - na kwarantannie z psiakami nie ma problemu. Przy wiekszej ilosci psiakow - na razie jest noszona na rekach - ciegle jeszcze jest zestresowana miejscem w ktorym sie znalazla. Quote
pajunia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Boshe, jakie to cudo, nie moge patrzec na takie maluszki , zamkniete w schronisku. Ona pod kolderke sie nadaje. Israel, mam ja wlozyc na moje strony? Quote
israel Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='pajunia']Boshe, jakie to cudo, nie moge patrzec na takie maluszki , zamkniete w schronisku. Ona pod kolderke sie nadaje. Israel, mam ja wlozyc na moje strony? Pajuniu - bardzo prosze o umieszczenie malenkiej na Twoich stronach. Jesli mozesz zerknij tez na ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74902 Ta niunia jest jeszcze drobniejsza i dodatkowo ma problemy... Obawiam sie ze u nas ma nikle szanse... Gdyby ja tez mozna to bardzo prosze... dzieki wielkie raz jeszcze Quote
pajunia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tanitka, chyba okolo 5 lat. Przy okazji, Tatjanko, wyslalam Ci przedwczoraj maila. Dostalas? Asiu, zdjecia z pierwszego postu mi sie nie powiekszaja. jesli nie da inaczej rady, czy bylaby mozliwosc przeslania mi ich na maila: [email protected] lub [email protected] Israel, czy bylyby problemy w schronisku, gdybym dom w Niemczech znalazla, czy nie? I czy by mozna bylo jakis transport do mnie zorganizowac? Jak myslisz? Quote
israel Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pajuniu - nie wiemy ale myslimy ze nie powinno byc z tym problemu (chodzi o adopcje za granice). Gorzej z transportem do Ciebie - nie wiemy dokad :oops:. W Miedarach jestesmy tylko moja mama i ja i bez pomocy dogomaniakow nie damy rady przewiezc suni, szczegolnie jesli odleglosc jest duza. Bedziemy musieli poprosic o pomoc na watku transportowym - moze cos sie uda zalatwic, ew skorzystac z pociagu, gdyby byla taka koniecznosc. Quote
pajunia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no dobrze, to wklejam na strony. Jesli rzeczywiscie cos sie znajdzie, to bedziemy o transpocie myslec. Teraz nie ma czym sobie glowy zawracac. Okres wakacyjny, to tak adopcje gorzej ida. Quote
israel Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzwonilem do Pani Kierownik dzisiaj - jesli byla by taka mozliwosc to nie ma problemu z adopcja za granice :) - trzymamy kciuki za sunie! Quote
Pokahontas Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 czy ta sunia ma ogonek?? mamy zgłoszenie o zaginionej suni ratlerek z Sosonowca! Quote
israel Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A czy zaginiona miala ogonek? Na naszych zdjeciach nie bardzo widac. Musze zadzwonic i sprawdzic. Kiedy i gdzie dokladnie zginela tamta? Quote
pajunia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wyslijcie mi prosze ,na maila te zdjecia sunki. Te na pierwszej stronie mi sie nie powiekszaja. Wazne. Takich malych zdjatek nie moge wstawic. Przypominam maila: [email protected] lub [email protected] Dzieki Aha i wyglada, ze ogonek kopiowany. Tzn,. ja ogonka nie widze. Quote
Asia_M Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Pajuniu pod tym adresem są miniaturki, które dadzą się bez problemu powiększyć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57007&page=35&highlight=miedary Quote
israel Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zaraz wysla sie zdjecia psinki wszystkie ktore mam. Ogonek ma - sunia byla wystraszona jak robilismy zdjecia - kilka dni dopiero w schronisku - byla przerazona i podkulila ogonek. ----- Dalem post reply i zaczalem szukac zdjec - nie widzialem ze Asia odpowiedziala, na wszelki wypadek wyslalem - jest ich wiecej w razie czego. pozdrawiam Quote
pajunia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Israel, dostalam maila, ale niestety sie mi te zdjecia nie oteiraja. Wychodza dame heroglify. Chyba nie mam ptogramu do odpakowania. Wezme te zdjecia, ktore Ania podala. Ja zbyt glupia jestem na te computerowe madrosci i nowinki.:evil_lol: Quote
Pokahontas Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 zaginiona sunia chyba nie miała ogonka, jutro przedzwonię i zapytam się właścicielki, ona zaginęła w połowie czerwca. Quote
pajunia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://www.polnischehundeinnot.de/kleine_hunde.html na razie tu, trzecia miniaturka od gory. Kliknijcie w miniaturke, otworzy sie strona. Czy jest okay? Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 znowu maleństwo:shake: ...:placz: i jeszcze za przeproszeniem kolejne maleństwo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70667 choć na tymczasie Quote
israel Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dzieki Pajuniu - to ogromnie zwieksza szanse malenkiej na dobra adopcje. Oktawio - niestety takie maluszki maja najgorzej... Quote
Recommended Posts