jola od jadzi Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dziewczyny, czy dowiedziałyście się, co stało sie z Goliatem? Quote
Rybc!a Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 jola od jadzi napisał(a):Dziewczyny, czy dowiedziałyście się, co stało sie z Goliatem? Jolu, tego nie dowie się już niestety nikt... Stowarzyszenie działa, a ja wraz z nimi! Quote
jola od jadzi Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ale jego już w schronie nie ma? Sprawdzałyście to? Quote
Rybc!a Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 jola od jadzi napisał(a):Ale jego już w schronie nie ma? Sprawdzałyście to? Nie ma, gdyby było to niesprawdzone, nie robiłabym tyle dymu i szumu. Muszę się z Wami pożegnać na dwa tygodnie. Wyjeżdżam na Mazury, nie będzie mnie i nie będę miała dostępu do internetu nad czym bardzo, ale to bardzo ubolewam. Jak wrócę, to pozakładam nowe wątki, zrobię ogłoszenia, adopcjami zajmę się całą parą. A tymczasem, proszę choć czasem o podbijanie wątków. Kurczę, ale mi będzie dziwinie bez wizyt w schronie, psów i Was, dogomaniacy! Pozdrawiam gorąco, trzymajcie kciukasy za pogodę. Przesyłam całusy! Quote
Edi100 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Mam wciąż nadzieję że Goliat żyje i oby sie nie męczył:angryy: Quote
Rybc!a Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 *zaba* napisał(a):nadal nic nie wiadomo???? Niestety nie. Stowarzyszenie działa! Quote
*zaba* Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Czy sa jakies nowe wiesci,czy sprawa umarla smiercia naturalna? Quote
Rybc!a Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 *zaba* napisał(a):Czy sa jakies nowe wiesci,czy sprawa umarla smiercia naturalna? Drążymy ten temat wciąż, lecz jak widać, nie przynosi to skutków :placz: Quote
Recommended Posts