Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za odwiedziny :)

anetta, nic specjalnego, po prostu zmieniłam sposób żywienia na bardziej racjonalny, stosuję się do takich ogólnych zasad, które wcześniej łamałam jak się tylko dało :lol:

jestem mocno zawiedziona, zima wróciła :placz: liczę na to, że szybko przejdzie, mam jej już naprawdę dość :shake:
wczoraj było tak paskudnie, że nawet nie brałam aparatu na spacer, ale z dziś mam parę fotek

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też się właśnie zastanawiałam czy któryś z psiaków nie skusił się na pogonienie sarenki? ;)

A fotki jak zawsze super, a na każdym rozbiegane psisko - super widok :loveu:

Posted

Dziś zaznaczamy sobie wątek, tradycyjnie w weekend będziemy czytać, tak przewertujemy sobie galerię.
Piękne zdjęcia, a Mega c u d o w n a !! !! !!
Strona po prostu fantastyczna... ale my to lepiej tam nie zaglądamy, bo potem żyjemy marzeniami o takiej podobnej :placz::lol:

Pozdr

Posted

RCookie, rasa jeszcze nieuznana :evil_lol:
Mada, Pestka, a i owszem, zdarzało im się pogonić sarenki, ale są łatwo odwoływalne :)
Korciaczki, dzięki :) miło czytać, że strony się podobają

w niedzielę byłam na wystawie w Jarosławiu, parę zdjęć - tutaj

w sobotę natomiast, w strugach deszczu/gradu/śniegu przebrnęłyśmy przez pola do Drzalki, zrobiłyśmy nawet krótki trening, wysyłanie do targetu (początki kwadratu do obed 1) mamy już bardzo ładne :) tfu tfu, oby tego nie zepsuć...:lol:

kilka zdjęć...

Posted

o widzisz, już nie jestem na czasie, jeśli chodzi o obroże :evil_lol:, nie widziałam... gdzie mogę go znaleźć?

Muszę chyba coś kupić, może na wystawie w Katowicach coś znajdę, bo zacisk lupine jest już wyeksploatowany, jedynie niezniszczalny rogz się trzyma, a ma już ponad rok :)