Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze coś :cool3: krótki filmik z treningu - siad, stój, waruj w marszu, przepraszam za jakość, liczyłam na to, że nowy telefon nagrywa lepsze filmy, chyba muszę uzbroić się w jakąś kamerę, przyda się do analizy treningów...:lol:

coś, nad czym jeszcze musimy popracować, to wolny siad (waruj tu dziwnie wyszło, ale za wcześnie małą zawarowałam, jeszcze nie zdążyła dorównać po zwrocie, co w sumie też za wolno zrobiła :P)
[video=youtube;-PIAbv1C4OE]http://www.youtube.com/watch?v=-PIAbv1C4OE[/video]

i to na razie chyba wszystko, pozdrawiam cieplutko :))

Posted

Ohohoho, Cambel wywołana do tablicy pokazała, co potrafi!
Tyle nowości, tyle fotek... Super:)

Przyznaję bez bicia, że Waszego pokazu agility w Rz. nie widziałam. Za to bardzo pięknie dziekuję za pomoc w odnalezieniu osoby w Sekretariacie:) Wszystko zostało załatwione.

Gratuluję sylwetki, widac, widac...:)

NO i mocno zaciskam kciuki za następne sukcesy, osiągnięcia i przede wszystkim - chęci do psiego sportu, pracy w Oddziale i w szkole. Wiem, że dasz radę!

Czy ten śnieżek, aby na pewno jest taki twardy?
http://lh6.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S4e-QaHtj0I/AAAAAAAAGoY/d85mJmUWscc/36.jpg

Super!
http://lh6.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S4e8w49fBHI/AAAAAAAAGkU/xYRYX0GlWBQ/19.jpg

Pzdr.

Posted

Gratulacje, efekty odchudzania widać jak na dłoni! Ja Was obserwowałam w Rzeszowie z balkonu, kilka razy mi mignęłaś ale nie miałam jak podejść, bo wyglądałaś na zalataną :D

Te spacerki macie co tydzień o tej samej porze i w tym samym miejscu czy umawiacie się różnie?

Posted

Gratuluje postępów z Megi! :multi: To super, że jeszcze lepiej się dogadujecie ;).
Chyba obejrzałam wszystkie zdjęcia, jak zwykle bardzo mi się podobają :loveu:, a skoro masz już nowy obiektyw, to liczę na więcej fotorelacji :evil_lol:.

Posted

serdecznie dziękuję za wpisy :))

Asiaczku, w zasadzie wiele nie straciłaś.:lol: Miło było Cię widzieć, i do zobaczenia pewnie w Katowicach, tam już będę na luzie jako obserwator..postaram się zajrzeć na baskowy ring :)

Darianna, oj, trzeba było podejść! A spacery, w tym samym miejscu (Przybyszówka), przez ostatnie warunki ograniczyłyśmy je do weekendów, przed południem (dokładne godziny za każdym razem ustalamy), ale powoli wracamy i do tych spacerów w ciągu tygodnia, późnym popołudniem. :)

RCookie, coraz ładniej się robi, to i fotorelacji będzie więcej...:cool3:

psikut_zabrze, to sunia z hodowli Energizer - YOUNG SMART WORKER, domowo Smarti :)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']
Asiaczku, w zasadzie wiele nie straciłaś.:lol: Miło było Cię widzieć, i do zobaczenia pewnie w Katowicach, tam już będę na luzie jako obserwator..postaram się zajrzeć na baskowy ring :)

Super! Na pewno nas znajdziesz:0

Pzdr.