Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel&Megi']o widzisz, już nie jestem na czasie, jeśli chodzi o obroże :evil_lol:, nie widziałam... gdzie mogę go znaleźć?

Muszę chyba coś kupić, może na wystawie w Katowicach coś znajdę, bo zacisk lupine jest już wyeksploatowany, jedynie niezniszczalny rogz się trzyma, a ma już ponad rok :)

U nas jeszcze nigdzie :shake:, na lupinepet.com jest ;). Podobny trochę do peace pup, ale ma inny motyw i kolorki :loveu:. Taki wakacyjny, nazywa się Crazy Daisy.

Posted

cambel - życzę powodzenia z targetem :)
wiesz, ze Twoje zdjęcia zawsze mi się podobają, więc co ja będę gadać :P są świetne :)
aaa i miłego weekendu życzę :)

Posted

Pestka, Asiaczek, Cerber, dziękuję :)

RCookie, no ciekawy, podoba mi się! chociaż wolałabym teraz jakiś jeszcze prostszy motyw, może nawet coś jednolitego.. z drugiej strony do takich pstrokatych wzorów też mam słabość :cool1: chyba będzie trzeba kupić dwie obroże.:evil_lol:

w piątek jedziemy do Krakowa :) by w sobotę pooglądać obronę i może poćwiczyć jakieś posłuszeństwo, na placu Jacka Lewkowicza.
Nareszcie chyba widać koniec zimy, teraz z dnia na dzień ma być coraz cieplej :multi: liczę na to, że szybko się ta pogoda ustabilizuje i ruszymy z agility, bo w takim błocie, w jakim dziś zrobiłyśmy trening, to nawet posłuszeństwo ciężko ćwiczyć. :cool1:

Posted

Dziękuję za tyle wskazówek dzisiaj na treningu :loveu:
Bawiliśmy się dzisiaj właśnie po powrocie i przy okazji takie podstawy jak noga, zostań używaliśmy :)
Zdjęcia również świetne, jak mogę użyczę sobie ;)

Jeszcze raz, bardzo a to bardzo Ci dziękuję :loveu:

Posted

Daria, będę w piątek, wpadnę do Was na pewno, ale nie obiecuję, że zdążę na ocenę.. :oops:

HuSkYy-Paulina-94, (uff, chyba się udało dobrze napisać? :lol:) witam :))

McDzik, dzięki! :)

Foxowa, :) super! ćwiczcie, ćwiczcie (noga, czy inne takie zostaw na później, teraz skup się na mniej formalnych elementach, tak jak mówiłam, przywołanie, motywacja, to jest fundament w pracy). Masz naprawdę fajnego psa, tylko te kilka rzeczy trzeba zmienić, wypracować... to kwestia czasu, o ile włożysz w to trochę pracy, trochę serca... :)
a zdjęcia, jasne, bierz ;) widzę, że już się przydały do bannera, fajniutki :cool3:

sprawy nam się nieco pokrzyżowały i suma sumarum do Krakowa nie dotarłyśmy :lol:, ale nie ma tego złego...zorganizowałam dziś mały trening agility :)

najpierw test nowego obiektywu, nikkor 18-55mm :multi:

i Fuksik

Posted

hahaha dobrze napisalas :lol: mozesz w skrocie H-P-94 bo z moim nickiem cie wykoncze :lol:
http://lh6.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S6Tz9EJd-dI/AAAAAAAAHU4/fXa_SxA35p0/2.jpg
booosssskie!
http://lh4.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S6T0ppP9ClI/AAAAAAAAHV0/-SpUhillyZc/16.jpg
ona czesciej jest w powietrzu niz na ziemi :lol:
http://lh6.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S6T0jHmZAmI/AAAAAAAAHVs/a5srY2t5UNI/14.jpg
tu wyglada jak raper :roflt:
http://lh5.ggpht.com/_upPPR6_ouxA/S6T01oFOg8I/AAAAAAAAHWI/Uzr0MS4u5IY/20.jpg
słodziutka :loveu:

Posted

Kashdog, teraz Sigma 70-300mm

mineralna_, o ile i w tym roku będą w Rybniku zawody, to przyjedziemy :)

Talia, super!!! :) hmmm, macie w Toruniu jakiś klub?

taka mała zapowiedź zdjęć z wczorajszego treningu (może jeszcze dziś wieczorem wstawię resztę),
Megi w kwadracie :multi:

i frisbująca z Drzałką

:)

Posted

no w końcu agilitujący :) te zdjęcia w ruchu na agi, to też nikkorem robiłaś??? ja wczoraj po raz pierwszy zrobiłam jakieś zdjęcia nikkorem :P całkiem nie źle wyszły :]