brjagata Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wielkie gratulacje! :multi: Coś czułam, że tym razem wam się uda :eviltong: Musiało się udać! A o błahostki się nie martw, bo następnym razem będzie przecież jeszcze lepiej! Pozdrawiam i wycałuj Megusie ;) Quote
Alusia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 GRATULACJE :klacz::sweetCyb::Cool!::Rose::laola: Rządzisz :cool1: a jakieś filmiki ???:razz: Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Psiulka, Cerber, Asiaczek, Moniek193, Agathee, Alusia - dziękujemy za gratulacje i tak miłe słowa :Rose: Alusia, prawdopodobnie wkrótce dostanę nagranie naszego startu :multi: teraz jeszcze szersza (foto)relacja wczoraj miałam problem z komputerem :shake: i dopiero dziś zabrałam się za zrzucenie zdjęć, wszystkie dostępne są TUTAJ, ale kilka wrzucę bezpośrednio tu do galerii. uff nasze nagrody się znalazły :lol: swoją drogą, to należą się brawa dla Lublina, nie tylko za nagrody (trzeba trochę naszukać się sponsorów), ale za całokształt zawodów - b.dobrze poradzili sobie ze wszystkim mimo, iż to ich debiut w organizacji zawodów obedience. Przede wszystkim, to chyba muszę się pochwalić, na okładce katalogu widnieją moje zdjęcia z tegorocznych MPPT :oops: (oprócz tego w prawym górnym rogu) razem z p.Krysią i goldenką Milką, z którymi też odbyłyśmy podróż, nocowałyśmy w leśniczówce Stary Tartak, całej urządzonej w pięknym, typowym dla takiego miejsca stylu :loveu: wszędzie drewniane elementy, motywy myśliwskie, "efekty" polowań - głowa dzika, poroża, etc., tudzież suszone kwiaty; jakieś bibeloty jak kolekcja żelazek, czy młynków, rewelacja Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 a wspomniane wyżej Krysia & Milka świetnie poradziły sobie w klasie 1, uzyskując oc. doskonałą, 3 lokatę, a 5 w ogólnym rankingu Pucharu Polski 2009. :multi: i kilka zdjęć autorstwa Moniki Chmiała - mch na dgm rozmowy na łonie natury :lol: ruda się schowała za mną (Omega lok.4 w kl.1) prawie cała kl 0 i to chyba wszystko, reszta moich zdjęć dostępna w albumie - link powyżej, myślę, że nie ma sensu wklejać wszystkiego tutaj. :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jeszcze odnośnie Lublina, wczoraj dostałam nagranie z naszego startu, autorstwa Moniki Chmiała, dziękuję :Rose: (btw tak patrząc z innej perspektywy, wcale nie wyszło to tak fajnie, jak mi się wydawało :lol:) YouTube - Lubline 27/09/09 Megi *** a my właśnie wróciłyśmy z egzaminu PT, oficjalnie mogę napisać, że mam Psa Towarzyszącego :multi: uzyskałyśmy 193/200 pkt i ocenę doskonałą Sędzinie bardzo podobała się nasza praca (choć mi zupełnie nie...:shake:). Jeden element wyszedł fajnie, gdy ja jak jakaś sierota :roll: wyrzuciłam aport i wpadł pod taśmę rozłożoną na placu - tu świetnie widać było pracę psa, że nie robi schematów, ale myśli!:lol: jeszcze taką paskudę wklejam i uciekam się pakować, ciekawe co jutro w Rybniku wymyślimy :shake::lol: :bye: Quote
Olusia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Cześć dziewczyny :loveu: Mam pełen podziw dla Was, nie dość, że robicie to co lubicie i rozwijacie się, to jeszcze odnosicie wspaniałe sukcesy! Nie znam się zbytnio na posłuszeństwie sportowym, ale myślę, że to dopiero początek Waszej kariery i na kolejnych zawodach wymieciecie konkurencję :cool3: Wielkie gratulacje świetnie zdanego PT i sukcesów w zawodach obedience :multi: Pokazujecie, że nie tylko owczarki potrafią! Tak trzymać ;) Quote
Dynamique Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Hej,hej :razz: Tutaj havah z SHiR'u [nie wiem czy pamiętasz :oops::oops::oops:]. Powodzenia w Rybniku ! Gratuluje tytułu PT ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :multi::multi::multi::multi:za egzamin ohoho to mamy mądrą teraz koleżankę:p Quote
Illusion Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 To my też gratulujemy! :multi: I życzymy kolejnych sukcesów :). Quote
Cerber Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 o raju, ogromne gratulacje!!! dajcie radę! oby tak dalej :] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT=Arial Black]Dzisiaj Kamila z Megi w Rybniku 191 pkt, IV lokata na 7 [/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mega Gratulacje Quote
brjagata Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Omg, rozwijają nam się tutaj dziewczyny :crazyeye: Ogromne gratulacje!!!! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Olusia, Dynamique, RCookie, Cerber, Coyote Ugly FCI, Agathee - DZIĘKUJEMY!!!:oops: Olusia, to chyba za dużo powiedziane...:lol: zobaczymy w przyszłym sezonie. Ale chyba w końcu zaczynamy się jakoś dogadywać z rudą :) Dynamique, pewnie, że pamiętam :) Coyotki, dzięki za wstawienie wyników :cool3: i jak to zwykle - odniosę się do startu - tak jak pisała Iwona 191pkt, ocena bardzo dobra (dosk. jest od 192). Z relacji obserwatorów - wypadło to b.ładnie.:) W końcu Mega złapała jakiś w miarę kontakt, koncentrację; kilka błędów większych i mniejszych zostało wypunktowane, nie będę tego wszystkiego wypisywać, ale ten jeden chyba muszę... przy "biegaj" na komendę noga, ruda owszem, wróciła do nogi...sędziego.:grin: zdjęć znowu mam mnóstwo, ja to nie mam umiaru :shake: na dniach wstawię wszystkie Rzeszowska drużyna w MPPT - lokata 1:multi: indywidualnie Magda Darowska & Smarti - lok. 1, Krysia Bajorek & Milka - lok.3, Agnieszka Pierga & Omega - lok.4, Zbigniew Ende & Harpo - lok. 8 :multi: nasze świadectwo i chodzenie przy nodze więcej wkrótce :bye: Quote
Alusia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Super wam poszło widziałam na filmiku :cool3::p ekstra po prostu - też może wystartujemy :cool3: Quote
Talia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gratuluje ogromnie!:loveu: I życzę dalszych sukcesów! No i czekam na wiece fotek ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 dziękujemy :) w końcu zmęczyłam te fotki :roll: tym razem przez połączenie dużego braku chęci z dużym brakiem czasu, zajęło mi to znacznie dłużej niż zwykle :lol: TUTAJ całość, no i lecę z naszymi: Quote
Alusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://i37.tinypic.com/1079dg8.jpg - szczęście w oczach - obu :loveu: http://i36.tinypic.com/175uec.jpg - podlizywanie się w przenośni i dosłownie :lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 uff..wsjo :lol: jutro się agilitujemy, jeżeli pogoda będzie sprzyjać to może jakieś fotki zrobimy...:hmmmm: :bye: Quote
Recommended Posts