Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! :)
Gratuluję sukcesów w PT :klacz: Brawo!!
Szkoda że nie ma filmu gdy Megi diada koło nogi sędziego :evil_lol:

Sesja w lesie wspaniała :loveu::loveu::loveu:

Maliniaczka ile ma latek?

Posted

[quote name='Cambel&Megi']
aa i tak mogłam się zdecydować, ale w końcu zgłosiłam nas na seminarium szkoleniowe obedience z A.Boczulą, to już za tydzień.:):)
[/QUOTE]
Nie trawię tej kobiety. Może i wiedzę ma, ale w praktyce to nie za bardzo umie ja zastosowac. Jak zgubiła psa, a raczej jak on on niej uciekł, bo go tak mocno skarciła, to jej pomoc w szukanniu ograniczyła sie tylko do poinformowania po 5 godzinach, że suka uciekła. A potem cisza w eterze...
Totalny brak odpowiedzialnosci, a reklamuje sie, że hohoho...:angryy:

Pzdr.

Posted

dziękujemy za wpisy! :lol:
Anetta, jaka maliniaczka? :hmmmm:

Asiaczku
, ciężko jest mi się do tego odnieść nie znając szczegółów....przypuszczam, że to jakaś jednostkowa sytuacja. Jakby nie było, psy z jej szkoły odnoszą sukcesy w obedience i bynajmniej nie wyglądają na zastraszone; pokazują piękną pracę.

dziś bladym świtem wybrałyśmy się na spacer, o 7:30 byłyśmy już w polach :lol: jeszcze mgła nie opadła..

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie trawię tej kobiety. Może i wiedzę ma, ale w praktyce to nie za bardzo umie ja zastosowac. Jak zgubiła psa, a raczej jak on on niej uciekł, bo go tak mocno skarciła, to jej pomoc w szukanniu ograniczyła sie tylko do poinformowania po 5 godzinach, że suka uciekła. A potem cisza w eterze...
Totalny brak odpowiedzialnosci, a reklamuje sie, że hohoho...:angryy:

Pzdr.[/QUOTE]

ja ją często spotykam i w życiu bym psa do niej nie oddała:shake:a i kilku moich znajomych taż szybko uciekło ze szkoenia u tej kobiety.

ale z tego co wiem jest też dużo pozytywnych opini na jej temat.Poza tym ilość zapisujących się osób też o czymś mówi.

Posted

Wszystkie foty jak zwykle super :loveu::loveu: Zawsze lubię wchodzić do twojej galerii na foty bo b. przyjemnie się je ogląda :) Mam pytanie o które pewnie już się ktoś Ciebie pytał: czym focisz? :cool3::diabloti:

Posted

Dopiero mam okazję napisać kilka słów, w weekend byłyśmy na wyżej wspomnianym seminarium, a właściwie warsztatach (sama praktyka). Cieszę się, że się na nie zdecydowałam, to był spory zastrzyk wiedzy, dużo wyniosłam, muszę to jeszcze przemyśleć, poukładać sobie jakoś sensownie i zacząć stosować, mamy kilka elementów do zrobienia na zadanie domowe.:lol: Agnieszka Boczula niewątpliwie ma talent czytania psów i przewodników, każdego najmniejszego ich ruchu... Mam nagranie całego naszego treningu (robiłyśmy chodzenie przy nodze, aport, zmiany pozycji), muszę przeanalizować wsjo - jak w końcu zdołam odtworzyć... wrzuciłabym gdzieś, ale nie mam pojęcia o edycji filmów, a pliki są wielkiee..

fotorelacja Marty Nurzynskiej, znaleziona na psach sportowych KLIK,

i inna na portalu dog sport - KLIK
ja nie zrobiłam ani pół zdjęcia :lol:

Kashdog, no kilkakrotnie padało tu już to pytanie ;) Nikon D70s + Tamron 55-200mm