Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia, Asiaczek, Cerber, Korciaczki, anetta, Endher, dziękuję za wpisy! :)

Cerber, te moje robiłam Sigmą, natomiast z aparatu Drzałki, tym nikkorem, tyle że z VR. ;)

chronologicznie, najpierw obiecane wcześniej zdjęcia z treningu, 23.03

Posted

w piątek, 26.03 byłam na wystawie w Katowicach, album tutaj - KLIK

następnego dnia, rano, trening - slalom, parę migawek:

i spacer

Drzałka nakręciła nam filmik w slalomie, ale po procesie konwersji,itp... już niewiele widać :roll:
mimo wszystko, jest TUTAJ

a nieco później pojechałyśmy do Krosna, najpierw krótki trening na obcym placu, a potem już obserwacja :lol: obrony
kilka zdjęć, TUTAJ

to tak w telegraficznym skrócie...:lol:
pozdrawiam! :)

Posted

Moniek193, Asiaczek, Ppx, dziękuję za wpisy!

W ubiegły piątek pojechałam do Będzina (bez Megi, ja jako pomoc w organizacji, fotograf), na Silesia Cup (pierwszy w Polsce CACIOB - obedience; CACIT - IPO). Jednak w obliczu katastrofy pod Smoleńskiem, trzeba było przerwać zawody. Udało się przeprowadzić klasy 1 i 2, IPOwcy nie mieli już tyle szczęścia, nie ukończyli startów w poszczególnych konkurencjach, niedzielne zmagania zostały odwołane. Wielka szkoda, bo takiej rangi zawodów jeszcze w Polsce nie było, z taką obsadą sędziowską.. klasę 3 miał sędziować Johann Kurzbauer - szef Komisji Obedience w FCI, zgłoszonych było 18 zawodników z kilku krajów. Obserwowałam trening Rosjanek, poziom był niesamowity, byłoby na co popatrzeć... no ale, siła wyższa...
zapraszam do obejrzenia mojej fotorelacji, z klas 1 i 2

tutaj

A my jutro podchodzimy do egzaminu PT 2:nerwy:, trzymajcie kciuki!