Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti:

kciuki trzymam..............:lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']buahahahaha jak slodziusio spi:loveu::loveu::loveu::loveu:

trzymamy kciuki zeby szybko wrocila do normy :p[/quote]

[COLOR=Olive][B]dzięki, dostała węgielek i mam nadzieje że pomoże :)

[/B][/COLOR]
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]rewelacja ta twoja siczka.............pysio wisi doopalonek też..ale się spryciula zakręciła...............:cool3::diabloti:

kciuki trzymam..............:lol:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=Olive][B]wygimnastykowana skubana :evil_lol::evil_lol:

SUNIA MI DORASTA :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]:laola::laola:
[COLOR=Olive][B] JEJ PIERSZA CIECZKA :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evanescence']będziesz ja sterylizowac??[/quote]

[COLOR=Olive][B]chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B]chciałabym ale w najbliższym czasie nie mogę ponieważ mieszkam z 94 letnim dziadkiem, któremu nikt nie może wytłumaczyć że ma psa nie dokarmiać chlebem itd...futruje ją bo wkręcił sobie że suchej karmy nie je i że zdycha z głodu (tak mi wielokrotnie powiedział, że zabijam własnego psa)...no i jakby tak ją futrował po sterylizacji a jej apetyt by wzrósł to by wyglądała jak beczka a nie pies...więc chyba na razie się powstrzymam[/B][/COLOR][/quote]

noooo...faktycznie wyglada na zabiedzona:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evanescence']Kurcze moje jakies grube nie są spo styrylce tekla zawsze była gruba a Fionka ciągle taka sama[/quote]

moj po kastracji to bym powiedziala ze nawet..chudy jest a zre jak maly slon:p

Posted

[quote name='evanescence']Ja moją Tekile uczy tylko na chleb dla niej chleb to jest rarytas

Mówiła Eva :P;p[/quote]
:evil_lol: a moja Tigra za wafelka zrobi wszystko:evil_lol:

to mowilam ja tez Ewa:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=Olive]hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę to staram się zabierać to jedzenie mu, ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze

eV/Wy :)

Salsa uwielbia owoce....szczególnie arbuza
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evanescence']a moja za m&m zato jak widzą owoce to uciekałą wyrodne psy 2 ha sadu a one owoców nie lubia

Eva[/quote]
:grin:

moja lubi wszystko co jest moje hahaha

Ewusia:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]hmm...wiem że nie zawsze tak jest że psy tyją po kastracji ale jakoś tak się obawiałam...a już nie tylko o chleb chodzi bo to na śniadanie z dziadkiem je, później czas na obiad i kolacje (lane kluski codziennie) jeśli jestem w domu i widzę[/COLOR][COLOR=Olive] [COLOR=Magenta]to staram się zabierać to jedzenie mu[/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=Olive], ale czasami mnie nie ma, albo po prostu nie dopilnuje....stąd obawa że przybierze [/COLOR][/B][/quote]
:crazyeye: zabierasz dziadkowi jedzenie??:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye: zabierasz dziadkowi jedzenie??:shake::shake::shake:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][COLOR=Olive]z ręki jak już daje psu ;)

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][COLOR=Olive]z ręki jak już daje psu ;)

[/COLOR][/B][/quote]
aaaaaachaaaaa:evil_lol:
nie ładnie tak nie ładnie:shake:

Posted

[quote name='evaxon']aaaaaachaaaaa:evil_lol:
nie ładnie tak nie ładnie:shake:[/quote]

[quote name='evanescence']Jak możesz zero szacunku dla starszych :evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=Olive]wiem, wiem jest mi strasznie wstyd ale to dla dobra zwierzęcia :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evanescence']od chleba mu nic nie będzie a najwyżej daj troszke mniej karmyyy niech się dziadek troszkę cieszy :):)[/quote]
popieram:cool3:
poza tym dziadek przeciez calego bochenka nie daje:grin:

moja Tigrosławka cały czas jakies kąski dostaje:oops:
a wcale taka gruba nie jest ..:hmmmm: chyba:evil_lol: