Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja najczęściej chodzę do Gaju Gutenberga (koło Topolówki we wrzeczu), tam jest fajna całkiem spora polana...niestety w sezonie mnóstwo tam stonki dlatego pozostaje łażenie po lesie.
Super miejsca są na przymorzu na końcu Kołobrzeskiej...jest tam ogromny park, który przechodzi w lasek a potem plażę :) Nie byłam tam jednak nigdy z psem bo mam kijowy długi dojazd tam więc nie wiem jak tam sprawy się mają z ilością ludzi.
Jeszcze na morenie jest stary poligon wojskowy...tam byłam raz i bardzo mi się podobało, Salsa też była chyba zadowolona. Jest tam jeziorko takie całkiem spore i ogromny teren do spacerowania, z tym że jeżdżą tam na kładach, motorach i rowerach także trzeba uważać ale i tak bardzo fajna miejscówka.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja najczęściej chodzę do Gaju Gutenberga (koło Topolówki we wrzeczu), tam jest fajna całkiem spora polana...niestety w sezonie mnóstwo tam stonki dlatego pozostaje łażenie po lesie.
Super miejsca są na przymorzu na końcu Kołobrzeskiej...jest tam ogromny park, który przechodzi w lasek a potem plażę :) Nie byłam tam jednak nigdy z psem bo mam kijowy długi dojazd tam więc nie wiem jak tam sprawy się mają z ilością ludzi.
Jeszcze na morenie jest stary poligon wojskowy...tam byłam raz i bardzo mi się podobało, Salsa też była chyba zadowolona. Jest tam jeziorko takie całkiem spore i ogromny teren do spacerowania, z tym że jeżdżą tam na kładach, motorach i rowerach także trzeba uważać ale i tak bardzo fajna miejscówka.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

od wyboru do koloru ;)
kładowcy i krosowcy mnie wykańczają , bo nawet już nam na bezludziu poryli :( i zaczynają płoszyć zwierzęta :(

Posted

Witamy:) wreszcie trafiłyśmy do Waszej galerii, jest pokaźna:eviltong: nie dam rady przebrnąć przez wszystko, ale na pewno będę stałą bywalczynią:p Salsa jest chyba zadowolona z życia, bo uśmiecha się prawie na każdym zdjęciu :multi: ale i tak szczurkowie są the best :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']od wyboru do koloru ;)
kładowcy i krosowcy mnie wykańczają , bo nawet już nam na bezludziu poryli :( i zaczynają płoszyć zwierzęta :([/QUOTE]

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]mnie wkurzali jak jeździli po lesie koło którego mieszkam...głównie popisówy gównarzerii, bałam się że mi psa któryś może przejechać ale w zeszłym roku już było tego mniej a w tym wcale...jestem mile zaskoczona
na poligonie niech sobie popylają...szczerze to rewelacyjne miejsce pod takie zabawy i sama też bym tam śmigała gdybym miała taką pasję
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='AgataP']Witamy:) wreszcie trafiłyśmy do Waszej galerii, jest pokaźna:eviltong: nie dam rady przebrnąć przez wszystko, ale na pewno będę stałą bywalczynią:p Salsa jest chyba zadowolona z życia, bo uśmiecha się prawie na każdym zdjęciu :multi: ale i tak szczurkowie są the best :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]O Witamy u nas ;)
No sporo tutaj nagadane więc nie zmuszam do przeglądania całości :evil_lol::evil_lol:
Szczurki owszem są the best, niestety wszystkie moje pannice odeszły za TM już dawno temu. Jedna odszedła dokładnie w tym samym dniu kiedy pojechałam po Salsę a dwie pozostałe niedługi czas później w dość krótkich odstępach czasu. Jednak sentyment do tych zwierząt mam ogromny, wspaniałe stworzonka :loveu:
Teraz mymy z Salsą towarzystwo w postaci królika, ma on troszkę ponad rok dopiero więc mam nadzieję że jeszcze wiele wspólnych lat nas czeka :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ojej no to jak zwykle walnęłam... przepraszam:oops: mogłam doczytać że szczurków już nie ma, eh, wybaczcie :roll: królik też jest świetny:krolik:

Posted

[quote name='AgataP']ojej no to jak zwykle walnęłam... przepraszam:oops: mogłam doczytać że szczurków już nie ma, eh, wybaczcie :roll: królik też jest świetny:krolik:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Spoko, nic się nie stało :)
Na początku przewijają się dość często szczury.
Królik trafił mi się genialny...jest całkowitym przeciwieństwem mojego wcześniejszego wyobrażenia o tych zwierzętach. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]są, są :)
chociaż dzisiaj w nocy myślałam że go wyrzucę przez okno....szarpał zębami pręty klatki jak oszalały

prawie jak ja :)
chcąc Salsę zrzucić z mostku spadłam z mostku bo deska była mokra i śliska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/126812-ubisoft-vs-pirates.gif[/IMG]

Posted

filmik filmikiem ........
w sobotę byliśmy na imprezie plenerowej z okazji 20 lecia firmy TZta ...taka imprezka typu :tańce , hulanki , swawole ... przyszliśmy , porozglądaliśmy się , a że nie było jeszcze naszego towarzystwa to postanowiliśmy sobie wziąć piwko i usiąść na ławeczce przy stoliku ..... na rozłożonych ok 50 ław ,jedna miała zepsuty zaczep ....zgadnijcie kto na nią usiadł :diabloti: ..... no dobra napiszę :diabloti: ...Ja :evil_lol: usiadłam a nóżka złożyła się pod ławkę ...oczywiście mój Gingers wessał się moje spodnie i bluzę ...długo schło :lol: ale i tak zabawa była przednia , osuszyłam się i sprałam troszkę w biurowcu i do 23 jak wracaliśmy do domu wyschłam :lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roflt: hahaha...mamcia teraz wiem po kim ja mam to cholerne szczęście
też zawsze przytrafia mi się coś co staje się atrakcją dnia :evil_lol:

Tak zupełnie z innej beczki teraz.
Wspominałam że moja siostra przyleciała na kilka dni do polski ale nie wspominałam jaką wiadomość nam przywiozła :cool3:
Jest w ciąży :multi: Starali się z mężem od dwóch lat o dziecko i jakoś się nie udawało aż tu nagle bęc. Przed przylotem robiła tylko dwa razy test a tutaj poszła do lekarza...w sumie to dzisiaj była i dowiedziała się że to 7 tydzień i że wszystko jest w jak najlepszym porządku :)
Cieszę się bardzo i mam nadzieję że Ona chociaż chłopca będzie miała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Musiałam się pochwalić :)[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roflt: hahaha...mamcia teraz wiem po kim ja mam to cholerne szczęście
też zawsze przytrafia mi się coś co staje się atrakcją dnia :evil_lol:

[B]no przecie powtarzam ciągle ...żeś się w matkę wrodziła :diabloti: wirtualną :evil_lol:[/B]

Tak zupełnie z innej beczki teraz.
Wspominałam że moja siostra przyleciała na kilka dni do polski ale nie wspominałam jaką wiadomość nam przywiozła :cool3:
Jest w ciąży :multi: Starali się z mężem od dwóch lat o dziecko i jakoś się nie udawało aż tu nagle bęc. Przed przylotem robiła tylko dwa razy test a tutaj poszła do lekarza...w sumie to dzisiaj była i dowiedziała się że to 7 tydzień i że wszystko jest w jak najlepszym porządku :)
Cieszę się bardzo i mam nadzieję że Ona chociaż chłopca będzie miała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Musiałam się pochwalić :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B]Gratki dla siostry :)
[/B][B]to ja trzymam :kciuki: żeby był chłopak :grins:[/B]

[quote name='Doginka']Gratulacje dla siostry;-):thumbs:

A z ławeczki też siedzę i się chichram:roflt:[/QUOTE]
[B]
ciekawe z czego tak się chichrasz :hmmmm: :lol:[/B]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzięki :)
ciocia niestety nie będzie rozpieszczać tak jakby chciała bo daleko będzie miała do nowego członka rodziny :roll:

takie jakieś cztery fotki z dzisiejszego plażowania z Zuzką :)
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
tej pannicy też tutaj dawno nie było...troszkę jej się urosło :)
we wrześniu skończy 3 latka i będzie już przedszkolakiem :cool3:

- Zuzia jak robią piraci?
- AHUJ!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038511024x768.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038551024x768.jpg?t=1307894797[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03854.jpg[/IMG]

Gdynia okiem gdańszczan :)

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03858.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:lol: No jak robią Piraci , no jak ???:lol::lol:

kurcze a niedawno to był taki mały człowieczek

ale bym wlazła do morza ....... tęsknię[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
mnie nikt by teraz nie namówił do kąpieli w morzu....jak dla mnie za zimna woda ;)
chociaż dla mnie Bałtyk jest zimny zawsze :eviltong:
[/B] [/COLOR][/FONT]
[quote name='chita']widze ze ciocia edukuje Zuzie coby polszczyzne dobrze znała:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ależ skąd ;)
To akurat sama usłyszała w bajce, tzn. tam mówili ahoj ;)

Na szczęście przestała używać słowa k**** :mdleje: Usłyszała kiedyś i potem powtarzała....zawsze w odpowiednim momencie używała.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pusiakowa']żeby wyrosła na 100%-owego Polaka :D[/QUOTE]

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]żeby nie miała problemu ze zrozumieniem ludzi jak podrośnie ;)

Wczoraj byłam w Chmielnie nad jeziorkiem, niestety bez psa a miałaby tam raj.

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038771024x768.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038861024x768.jpg[/IMG]

Łabędzie były bardzo nerwowe, co chwilę syczały na mnie i mnie odpędzały. Próbowałam wejść do wody żeby zrobić mu od frontu fotę bo się ładnie wyciągał przez dłuższą chwilę ale nie dało rady...wkurzał się. :roll:

No i jeszcze dzieciaki ... a co tam niech se będą :)

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC039471024x768.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC039501024x768.jpg[/IMG]

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC040451024x768.jpg[/IMG]
[/B][/FONT][/COLOR]