jonQuilla Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja najczęściej chodzę do Gaju Gutenberga (koło Topolówki we wrzeczu), tam jest fajna całkiem spora polana...niestety w sezonie mnóstwo tam stonki dlatego pozostaje łażenie po lesie. Super miejsca są na przymorzu na końcu Kołobrzeskiej...jest tam ogromny park, który przechodzi w lasek a potem plażę :) Nie byłam tam jednak nigdy z psem bo mam kijowy długi dojazd tam więc nie wiem jak tam sprawy się mają z ilością ludzi. Jeszcze na morenie jest stary poligon wojskowy...tam byłam raz i bardzo mi się podobało, Salsa też była chyba zadowolona. Jest tam jeziorko takie całkiem spore i ogromny teren do spacerowania, z tym że jeżdżą tam na kładach, motorach i rowerach także trzeba uważać ale i tak bardzo fajna miejscówka.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja najczęściej chodzę do Gaju Gutenberga (koło Topolówki we wrzeczu), tam jest fajna całkiem spora polana...niestety w sezonie mnóstwo tam stonki dlatego pozostaje łażenie po lesie. Super miejsca są na przymorzu na końcu Kołobrzeskiej...jest tam ogromny park, który przechodzi w lasek a potem plażę :) Nie byłam tam jednak nigdy z psem bo mam kijowy długi dojazd tam więc nie wiem jak tam sprawy się mają z ilością ludzi. Jeszcze na morenie jest stary poligon wojskowy...tam byłam raz i bardzo mi się podobało, Salsa też była chyba zadowolona. Jest tam jeziorko takie całkiem spore i ogromny teren do spacerowania, z tym że jeżdżą tam na kładach, motorach i rowerach także trzeba uważać ale i tak bardzo fajna miejscówka.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] od wyboru do koloru ;) kładowcy i krosowcy mnie wykańczają , bo nawet już nam na bezludziu poryli :( i zaczynają płoszyć zwierzęta :( Quote
AgataP Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witamy:) wreszcie trafiłyśmy do Waszej galerii, jest pokaźna:eviltong: nie dam rady przebrnąć przez wszystko, ale na pewno będę stałą bywalczynią:p Salsa jest chyba zadowolona z życia, bo uśmiecha się prawie na każdym zdjęciu :multi: ale i tak szczurkowie są the best :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Alicja']od wyboru do koloru ;) kładowcy i krosowcy mnie wykańczają , bo nawet już nam na bezludziu poryli :( i zaczynają płoszyć zwierzęta :([/QUOTE] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]mnie wkurzali jak jeździli po lesie koło którego mieszkam...głównie popisówy gównarzerii, bałam się że mi psa któryś może przejechać ale w zeszłym roku już było tego mniej a w tym wcale...jestem mile zaskoczona na poligonie niech sobie popylają...szczerze to rewelacyjne miejsce pod takie zabawy i sama też bym tam śmigała gdybym miała taką pasję [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='AgataP']Witamy:) wreszcie trafiłyśmy do Waszej galerii, jest pokaźna:eviltong: nie dam rady przebrnąć przez wszystko, ale na pewno będę stałą bywalczynią:p Salsa jest chyba zadowolona z życia, bo uśmiecha się prawie na każdym zdjęciu :multi: ale i tak szczurkowie są the best :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]O Witamy u nas ;) No sporo tutaj nagadane więc nie zmuszam do przeglądania całości :evil_lol::evil_lol: Szczurki owszem są the best, niestety wszystkie moje pannice odeszły za TM już dawno temu. Jedna odszedła dokładnie w tym samym dniu kiedy pojechałam po Salsę a dwie pozostałe niedługi czas później w dość krótkich odstępach czasu. Jednak sentyment do tych zwierząt mam ogromny, wspaniałe stworzonka :loveu: Teraz mymy z Salsą towarzystwo w postaci królika, ma on troszkę ponad rok dopiero więc mam nadzieję że jeszcze wiele wspólnych lat nas czeka :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AgataP Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ojej no to jak zwykle walnęłam... przepraszam:oops: mogłam doczytać że szczurków już nie ma, eh, wybaczcie :roll: królik też jest świetny:krolik: Quote
jonQuilla Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='AgataP']ojej no to jak zwykle walnęłam... przepraszam:oops: mogłam doczytać że szczurków już nie ma, eh, wybaczcie :roll: królik też jest świetny:krolik:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Spoko, nic się nie stało :) Na początku przewijają się dość często szczury. Królik trafił mi się genialny...jest całkowitym przeciwieństwem mojego wcześniejszego wyobrażenia o tych zwierzętach. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03733640x480.jpg?t=1306502478[/url] ale słodziak. :) Quote
jonQuilla Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]są, są :) chociaż dzisiaj w nocy myślałam że go wyrzucę przez okno....szarpał zębami pręty klatki jak oszalały prawie jak ja :) chcąc Salsę zrzucić z mostku spadłam z mostku bo deska była mokra i śliska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/126812-ubisoft-vs-pirates.gif[/IMG] Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Siedzę i ryję do ekranu z tego filmiku jak goopia:roflt: Quote
Alicja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 filmik filmikiem ........ w sobotę byliśmy na imprezie plenerowej z okazji 20 lecia firmy TZta ...taka imprezka typu :tańce , hulanki , swawole ... przyszliśmy , porozglądaliśmy się , a że nie było jeszcze naszego towarzystwa to postanowiliśmy sobie wziąć piwko i usiąść na ławeczce przy stoliku ..... na rozłożonych ok 50 ław ,jedna miała zepsuty zaczep ....zgadnijcie kto na nią usiadł :diabloti: ..... no dobra napiszę :diabloti: ...Ja :evil_lol: usiadłam a nóżka złożyła się pod ławkę ...oczywiście mój Gingers wessał się moje spodnie i bluzę ...długo schło :lol: ale i tak zabawa była przednia , osuszyłam się i sprałam troszkę w biurowcu i do 23 jak wracaliśmy do domu wyschłam :lol: Quote
jonQuilla Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roflt: hahaha...mamcia teraz wiem po kim ja mam to cholerne szczęście też zawsze przytrafia mi się coś co staje się atrakcją dnia :evil_lol: Tak zupełnie z innej beczki teraz. Wspominałam że moja siostra przyleciała na kilka dni do polski ale nie wspominałam jaką wiadomość nam przywiozła :cool3: Jest w ciąży :multi: Starali się z mężem od dwóch lat o dziecko i jakoś się nie udawało aż tu nagle bęc. Przed przylotem robiła tylko dwa razy test a tutaj poszła do lekarza...w sumie to dzisiaj była i dowiedziała się że to 7 tydzień i że wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Cieszę się bardzo i mam nadzieję że Ona chociaż chłopca będzie miała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Musiałam się pochwalić :)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Doginka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Gratulacje dla siostry;-):thumbs: A z ławeczki też siedzę i się chichram:roflt: Quote
Alicja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roflt: hahaha...mamcia teraz wiem po kim ja mam to cholerne szczęście też zawsze przytrafia mi się coś co staje się atrakcją dnia :evil_lol: [B]no przecie powtarzam ciągle ...żeś się w matkę wrodziła :diabloti: wirtualną :evil_lol:[/B] Tak zupełnie z innej beczki teraz. Wspominałam że moja siostra przyleciała na kilka dni do polski ale nie wspominałam jaką wiadomość nam przywiozła :cool3: Jest w ciąży :multi: Starali się z mężem od dwóch lat o dziecko i jakoś się nie udawało aż tu nagle bęc. Przed przylotem robiła tylko dwa razy test a tutaj poszła do lekarza...w sumie to dzisiaj była i dowiedziała się że to 7 tydzień i że wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Cieszę się bardzo i mam nadzieję że Ona chociaż chłopca będzie miała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Musiałam się pochwalić :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]Gratki dla siostry :) [/B][B]to ja trzymam :kciuki: żeby był chłopak :grins:[/B] [quote name='Doginka']Gratulacje dla siostry;-):thumbs: A z ławeczki też siedzę i się chichram:roflt:[/QUOTE] [B] ciekawe z czego tak się chichrasz :hmmmm: :lol:[/B] Quote
Doginka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Bo widzę jak się ławeczka pod Tobą składa:roflt: Quote
Alicja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Doginka']Bo widzę jak się ławeczka pod Tobą składa:roflt:[/QUOTE] :mad:już wiem kto ja tam postawił :lol: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzięki :) ciocia niestety nie będzie rozpieszczać tak jakby chciała bo daleko będzie miała do nowego członka rodziny :roll: takie jakieś cztery fotki z dzisiejszego plażowania z Zuzką :) [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] tej pannicy też tutaj dawno nie było...troszkę jej się urosło :) we wrześniu skończy 3 latka i będzie już przedszkolakiem :cool3: - Zuzia jak robią piraci? - AHUJ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038511024x768.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038551024x768.jpg?t=1307894797[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03854.jpg[/IMG] Gdynia okiem gdańszczan :) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03858.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 :lol: No jak robią Piraci , no jak ???:lol::lol: kurcze a niedawno to był taki mały człowieczek ale bym wlazła do morza ....... tęsknię Quote
chita Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 widze ze ciocia edukuje Zuzie coby polszczyzne dobrze znała:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Alicja']:lol: No jak robią Piraci , no jak ???:lol::lol: kurcze a niedawno to był taki mały człowieczek ale bym wlazła do morza ....... tęsknię[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B] mnie nikt by teraz nie namówił do kąpieli w morzu....jak dla mnie za zimna woda ;) chociaż dla mnie Bałtyk jest zimny zawsze :eviltong: [/B] [/COLOR][/FONT] [quote name='chita']widze ze ciocia edukuje Zuzie coby polszczyzne dobrze znała:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ależ skąd ;) To akurat sama usłyszała w bajce, tzn. tam mówili ahoj ;) Na szczęście przestała używać słowa k**** :mdleje: Usłyszała kiedyś i potem powtarzała....zawsze w odpowiednim momencie używała.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='chita']widze ze ciocia edukuje Zuzie coby polszczyzne dobrze znała:evil_lol:[/QUOTE] żeby wyrosła na 100%-owego Polaka :D Quote
jonQuilla Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Pusiakowa']żeby wyrosła na 100%-owego Polaka :D[/QUOTE] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]żeby nie miała problemu ze zrozumieniem ludzi jak podrośnie ;) Wczoraj byłam w Chmielnie nad jeziorkiem, niestety bez psa a miałaby tam raj. [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038771024x768.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC038861024x768.jpg[/IMG] Łabędzie były bardzo nerwowe, co chwilę syczały na mnie i mnie odpędzały. Próbowałam wejść do wody żeby zrobić mu od frontu fotę bo się ładnie wyciągał przez dłuższą chwilę ale nie dało rady...wkurzał się. :roll: No i jeszcze dzieciaki ... a co tam niech se będą :) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC039471024x768.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC039501024x768.jpg[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC040451024x768.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts