Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:angryy: u mnie właśnie zaczęło lać....koooooooooooooszmar!

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][COLOR=olive][B][SIZE=7][COLOR=black]JUTRO ____ MA BYĆ ŁADNIE !!![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roll: szkoda ale jeszcze się z nią spotkamy i mam nadzieję że niedługo bo chcę Puszka wymiziać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Puszek to bardzo chętny do wymiziania, szczególnie przez obcych ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']...ja w dalszym ciągu nie wiem jak u mnie z wolnym w niedzielę ;) gadałam wczoraj z 'menadżerem' i powiedział że mam sobie znaleźć sama zastępstwo :angryy: naściemniałam więc okrutnie i stwierdził że pomyśli nad rozwiązaniem jakimś...ale coś mi się wierzyć w to nie chce. Jutro będę w pracy to pogadam i znów sprzedam tą samą bajkę :evil_lol: Muszę mieć wolne i koniec gadania ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
A JAK SZEF TO PRZECZYTA?:hmmmm:
Słoneczka Wam życzę;-)

Posted

[quote name='Alicja']Od czwartku zapowiadają upał na co najmniej 4-5 dni więc :kciuki: za pogodę za tydzień .....ja w sobotę chcę jechać do znajomych na grilla więc pogoda MUSI być :lol:[/QUOTE]

za mna chodzi taka pyszna karkoweczka z grilla :sabber: moze za tydzien uda sie cos wykombinowac :p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]

Puszek Kłębuszek z dzisiaj :)
[url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03486.jpg?t=1305825681[/url]

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no i wyskubala kuraka :evil_lol:

:thumbs: to tak cobyscie jutro sloneczko mieli ;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Doginka, a niech szef to czyta ;) zarówno on mnie ani ja jego w życiu na oczy nie widziałam :eviltong:

Pusiakowa, całe szczęście że Puszek nie protestuje podczas mizianek bo gdyby tak było to tym gorzej dla niego :diabloti::evil_lol:

Tengusia, dzięki...kciuki się przydadzą :)
za mną chodzi taki szaszłyk z grilla :loveu:

teraz u nas jest dosyć ciepło i pięknie słońce świeci :multi: oby tak więc zostało :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
Pusiakowa, całe szczęście że Puszek nie protestuje podczas mizianek bo gdyby tak było to tym gorzej dla niego :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Zawsze się tyłkiem pcha i potem cały się wpycha żeby go tylko miziać :D

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:multi: świeci!!! i póki co nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić :) chmury są ale niegroźne...ptaki ćwierkają, chyba jeszcze chłodno ale może się to rozwinie ;)
tak czy siak moje groźby poskutkowały :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zatem wygląda na to że pomorze się nasłonecznia :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jeszcze kilka godzin i się widzimy ;)[/B][/COLOR][/FONT]