Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja też mogę do Gdyni podjechać jeśli Rastowa zarzuci miejsce. Ja Gdyni nie znam, wiem jedynie jak dojść na skwerek od skmki :evil_lol:
No i przyznam się szczerze że wolałabym żeby było spoko dojście od SKM na miejsce docelowe gdyż nie chciałabym dodatkowo Rudzielca jeszcze do jakiegoś busa pakować.
Rasta daj jakiś pomysł ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Hmn od skmki... do głowy przychodzi mi na razie tylko ciąg plaż i polanka. Najwięcej fajnych miejsc znam koło siebie, ale to trzebaby busem, więc odpada.
na razie i tak nie damy rady, więc może popytam gdyniarzy czy coś koło centrum sie fajnego znajdzie.
Sa tez kolibki koło Klifu i park koło klifu i za klifem tez były jakies pola, tylko nie wiem jaka to będzie stacja skmki.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nikt nie mówi że to teraz zaraz :)
Można na spokojnie się rozglądnąć za miejscem...dać znać kiedy komu by pasowało, zsynchronizujemy zegarki i wyruszymy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pusiakowa']Pójdziemy kiedyś na zakupy. :D Liczę na jakąś zniżkę -50% :diabloti:[/QUOTE]To wpadamy do Żonkilka na zakupy :D
Róbcie ten spacer to się do was wbije ha ha Albo przyjedźcie do Władka tu na plaży mało ludzi i psów jak na razie nie widziałam

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Może nie będzie tak źle z tym szukaniem po Gdyni :)
Iza przemyśl sprawę czy byłabyś w stanie zjechać do Gdyni bo to jednak kawałek jest mimo wszystko ze Swarzewa. Jeśli tak to mów kiedy a ja się dostosuję, mam nadzieję że dziewczyny też będą mogły :)

Jaka tam zima ;) u nas sniegu nie ma :evil_lol:
a zdjęć nie mam bo nie brałam aparatu na spacer, mam czwartek wolny więc może się coś pojawi ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Być może dam radę z Rastą pod koniec maja ale bez szaleństw. ;)
Jestem pewna, ze będzie chciała zjeść rudą więc tak czy siak będziemy zakagańcowane.
No ale będziemy. najwyżej pojadę sama gdybym jednak miała jeszcze wątpliwości.
No i wydaje mi się, że Gdynia kolibki, niedaleko centrum handlowego Klif byłoby ok.
Jest tam las, są łąki, tylko nie wiem, czy psy się tam kręcą... Jak byłam ostatnio tj na psim festynie to wszyscy byli skupieni na torze agility i ogólnie festynowym placyku a tak na codzień to nie wiem.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Salsa też pewnie będzie świrować do Rasty także najwyżej będzie to smyczowy spacer :evil_lol:
Nie ważne...fajnie byłoby się spotkać :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Salsa też pewnie będzie świrować do Rasty także najwyżej będzie to smyczowy spacer :evil_lol:
Nie ważne...fajnie byłoby się spotkać :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Rasta prawdziwą nienawiścią pała jedynie do ONków, do reszty psów sobie poszczeka, bo poszczeka, ale po kilku razach daje się ja uspokoić. :lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]A ta miejscówka wymaga wysiadki w głównej gdyni czy gdzie?
Ja ogólnie byłabym za tym żeby się spotkać gdzieś niedaleko dworca bo tak jak pisałam ja też nie znam Gdyni. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No to nie wiem... wiem, że kolibki sa koło skmki, bliżej w strone sopotu ale od dworca to kawał drogi jednak.
W gdyni Gł.to wiem tylko o polance redłowskiej, ale tam spore zapsienie.
To by była najprawdopodobniej stacja Gdynia Orłowo.

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Uuuuuuu, czekacie na zdjęcia? To czekam razem z Wami :grins:[/FONT][/QUOTE]
Możemy długo czekać, bo coś się dogadać nie mogą:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Możemy długo czekać, bo coś się dogadać nie mogą:roflt:[/QUOTE]
Haha też czarno to widzę. Ale czekamy. W końcu foty sie pojawią.

Posted

Tylko nie wiem jak z tej stacji orłowo dojść do Kolibek, tzn gdzie ona dokładnie jest i czy bliżej nie będzie sopot kamienny potok. Chyba się przejade i to ogarnę jakoś.

EDIT:
Dogadałam się z Martyną głupią i może być polanka, bez kombinowania. ;)
Czyli spod dworca gł kawałek drogi, spory co prawda, ale da się dojść. :P

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to jeszcze pozostaje zapytanie w którą niedzielę Wam pasuje :cool3:
za dużego wyboru nie ma bo albo 15 albo 22 ;) dla mnie nie ma różnicy tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby zaklepać dzień wolny w pracy[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to jeszcze pozostaje zapytanie w którą niedzielę Wam pasuje :cool3:
za dużego wyboru nie ma bo albo 15 albo 22 ;) dla mnie nie ma różnicy tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby zaklepać dzień wolny w pracy[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Mi pasuje bardziej 22, wiadomo, ale Martyna 23 wyjeżdża więc nie wiem jak ona.