Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja też mogę do Gdyni podjechać jeśli Rastowa zarzuci miejsce. Ja Gdyni nie znam, wiem jedynie jak dojść na skwerek od skmki :evil_lol: No i przyznam się szczerze że wolałabym żeby było spoko dojście od SKM na miejsce docelowe gdyż nie chciałabym dodatkowo Rudzielca jeszcze do jakiegoś busa pakować. Rasta daj jakiś pomysł ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Hmn od skmki... do głowy przychodzi mi na razie tylko ciąg plaż i polanka. Najwięcej fajnych miejsc znam koło siebie, ale to trzebaby busem, więc odpada. na razie i tak nie damy rady, więc może popytam gdyniarzy czy coś koło centrum sie fajnego znajdzie. Sa tez kolibki koło Klifu i park koło klifu i za klifem tez były jakies pola, tylko nie wiem jaka to będzie stacja skmki. Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nikt nie mówi że to teraz zaraz :) Można na spokojnie się rozglądnąć za miejscem...dać znać kiedy komu by pasowało, zsynchronizujemy zegarki i wyruszymy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja nawet niewiem kiedy najwcześniej będe mogła. Rasta miała być zdrowa na tydzień temu. Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Pójdziemy kiedyś na zakupy. :D Liczę na jakąś zniżkę -50% :diabloti:[/QUOTE]To wpadamy do Żonkilka na zakupy :D Róbcie ten spacer to się do was wbije ha ha Albo przyjedźcie do Władka tu na plaży mało ludzi i psów jak na razie nie widziałam Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wy tu sobie gadu gadu, a tu zima wróciła:mad: Na ogrzanie foty poproszę:lol: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Może nie będzie tak źle z tym szukaniem po Gdyni :) Iza przemyśl sprawę czy byłabyś w stanie zjechać do Gdyni bo to jednak kawałek jest mimo wszystko ze Swarzewa. Jeśli tak to mów kiedy a ja się dostosuję, mam nadzieję że dziewczyny też będą mogły :) Jaka tam zima ;) u nas sniegu nie ma :evil_lol: a zdjęć nie mam bo nie brałam aparatu na spacer, mam czwartek wolny więc może się coś pojawi ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Być może dam radę z Rastą pod koniec maja ale bez szaleństw. ;) Jestem pewna, ze będzie chciała zjeść rudą więc tak czy siak będziemy zakagańcowane. No ale będziemy. najwyżej pojadę sama gdybym jednak miała jeszcze wątpliwości. No i wydaje mi się, że Gdynia kolibki, niedaleko centrum handlowego Klif byłoby ok. Jest tam las, są łąki, tylko nie wiem, czy psy się tam kręcą... Jak byłam ostatnio tj na psim festynie to wszyscy byli skupieni na torze agility i ogólnie festynowym placyku a tak na codzień to nie wiem. Quote
jonQuilla Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Salsa też pewnie będzie świrować do Rasty także najwyżej będzie to smyczowy spacer :evil_lol: Nie ważne...fajnie byłoby się spotkać :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Salsa też pewnie będzie świrować do Rasty także najwyżej będzie to smyczowy spacer :evil_lol: Nie ważne...fajnie byłoby się spotkać :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Rasta prawdziwą nienawiścią pała jedynie do ONków, do reszty psów sobie poszczeka, bo poszczeka, ale po kilku razach daje się ja uspokoić. :lol: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ok, ja na dworzec PKP mogę przyjechać tylko będziecie musiały po mnie przyjść/przyjechać, bo ja się zgubię ha ha Quote
jonQuilla Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]A ta miejscówka wymaga wysiadki w głównej gdyni czy gdzie? Ja ogólnie byłabym za tym żeby się spotkać gdzieś niedaleko dworca bo tak jak pisałam ja też nie znam Gdyni. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Alicja']Ja poczekam na foty aż się umówicie :grins:[/QUOTE] Ja tak samo:lol: :hand: Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No to nie wiem... wiem, że kolibki sa koło skmki, bliżej w strone sopotu ale od dworca to kawał drogi jednak. W gdyni Gł.to wiem tylko o polance redłowskiej, ale tam spore zapsienie. To by była najprawdopodobniej stacja Gdynia Orłowo. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Uuuuuuu, czekacie na zdjęcia? To czekam razem z Wami :grins:[/FONT] Quote
Doginka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Uuuuuuu, czekacie na zdjęcia? To czekam razem z Wami :grins:[/FONT][/QUOTE] Możemy długo czekać, bo coś się dogadać nie mogą:roflt: Quote
Migori Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Doginka']Możemy długo czekać, bo coś się dogadać nie mogą:roflt:[/QUOTE] Haha też czarno to widzę. Ale czekamy. W końcu foty sie pojawią. Quote
Izabela124. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To zastanówcie się gdzie chcecie się spotkać i dajcie mi znak, w której Gdyni mam wysiąść :) Quote
jonQuilla Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie narzekać baby! ;) Iza a Ty tylko w niedziele którąś możesz czy soboty też wchodzą w grę? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Szczerze mówiąc to jesszcze nie wiem, ale chyba tylko niedzielę będę miała wolną Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Tylko nie wiem jak z tej stacji orłowo dojść do Kolibek, tzn gdzie ona dokładnie jest i czy bliżej nie będzie sopot kamienny potok. Chyba się przejade i to ogarnę jakoś. EDIT: Dogadałam się z Martyną głupią i może być polanka, bez kombinowania. ;) Czyli spod dworca gł kawałek drogi, spory co prawda, ale da się dojść. :P Quote
jonQuilla Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to jeszcze pozostaje zapytanie w którą niedzielę Wam pasuje :cool3: za dużego wyboru nie ma bo albo 15 albo 22 ;) dla mnie nie ma różnicy tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby zaklepać dzień wolny w pracy[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]to jeszcze pozostaje zapytanie w którą niedzielę Wam pasuje :cool3: za dużego wyboru nie ma bo albo 15 albo 22 ;) dla mnie nie ma różnicy tylko muszę wiedzieć wcześniej żeby zaklepać dzień wolny w pracy[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mi pasuje bardziej 22, wiadomo, ale Martyna 23 wyjeżdża więc nie wiem jak ona. Quote
Pusiakowa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sama jesteś głupia. :mad: Ja się taty zapytam, w którą niedzielę mógłby mnie podwieźć. To ja se mogę podjechać pod Batorego? :razz: Quote
Recommended Posts