Alicja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='fioneczka']heh coś wspólnego mamy ;) wczoraj pocisnęłam do fryzjera ścięłam włosy które zapuszczałam 3 lata ... jednakowa długość była tek za ramiona ... wystrzępiłam poważnie, spiąć ich już nie ma opcji chciałam żeby moja fryzka zrobiła mi kolor (miałam jasne pasemka na burych włosach) taki rudo-czerwony (miała być taka młoda wiewióra :diabloti:) ... to co mam teraz na głowie przeszło moje najśmielsze oczekiwania ... wyglądam jak stary wyliniały wiewiór :roll: ... nie zapłaciłam i chyba moja miłość z panią fryzjerką się skończyła niestety :roll: ale Twoja fryzurka mi się podoba i kolorek pasuje [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03052640x480.jpg?t=1302950402[/url] super ![/QUOTE] [B] poka starego wiewióra :modla:[/B] Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Witamy :loveu: piękny zwierzyniec :D będziemy wpadać;) Quote
fioneczka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja'][B] poka starego wiewióra :modla:[/B][/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Rasta reaguje tak tylko na "jedzenie? spacer?" i gdy widzi psy w TV.[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]:evil_lol: na to akurat moja nie reaguje....pfff co ja gadam ona na jedzenie w ogóle nie reaguje :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Basia&Safi']strasznie mi sie podoba ten kolor :) super Ci w nim :)[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Dziękuję. Kolor rewelacyjny z tym że nie byłam przekonana czy akurat dla mnie.[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='zuzolandia'][I][B][url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03010640x480.jpg?t=1302950090[/url] Teodor jak zwykle powalający ...hihih ..wsadz go do wielkanocnego koszyka i idż poświęcić hihihihihi ładnyyy kolor kudłów ...taki dostosowany do reszty towarzystwa czworołapowego hihih Buziam Kochaniutka;-)[/B][/I][/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Jak wszyscy rudzi to wszyscy :evil_lol: Teodor w tym czasie będzie przerabiany na pasztet...mama już obmyśla plan działania[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Kaja10014']Świetnie wyglądasz :)[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Dzięki :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicja']wow , moja Córcia się podkolorowała :multi:[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]troszeńkę tylko ;)[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='fioneczka']heh coś wspólnego mamy ;) wczoraj pocisnęłam do fryzjera ścięłam włosy które zapuszczałam 3 lata ... jednakowa długość była tek za ramiona ... wystrzępiłam poważnie, spiąć ich już nie ma opcji chciałam żeby moja fryzka zrobiła mi kolor (miałam jasne pasemka na burych włosach) taki rudo-czerwony (miała być taka młoda wiewióra :diabloti:) ... to co mam teraz na głowie przeszło moje najśmielsze oczekiwania ... wyglądam jak stary wyliniały wiewiór :roll: ... nie zapłaciłam i chyba moja miłość z panią fryzjerką się skończyła niestety :roll: ale Twoja fryzurka mi się podoba i kolorek pasuje [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03052640x480.jpg?t=1302950402[/url] super ![/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]A nie masz tak że jak zmienisz kolor włosów to musisz do niego się przyzwyczaić? Ogólnie to mi włosy farbowała koleżanka, wcześniej miałam swój naturalny a jeszcze wcześniej ciemny kasztan, który też nakładała kumpela albo sama działałam. Obcinać włosy obcinam raz na ruski rok...sobie rosną jak chcą. Moja kuzynka, która jest fryzjerką i zawsze mnie tnie wyjechała do anglii więc widujemy się rzadko, wtedy jedynie podcina końcówki. W listopadzie ścięłam włosy z takich za ramiona na króciutkie a teraz są takie jak widać i póki co nic z nimi nie robię. [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Doginka'] Uwielbiam takie oczojebne kolorki włosów A to jest rewelacyjna fota, szkoda, że ostrość poszła na łapy [url]http://i687.photobucket.com/albums/v...g?t=1302950402[/url] A qqliczka zjadłabym z pieczonymi pyrkami i jarzynka z buraczków[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]:cool3: ja chciałam żeby był mniej oczojebny ale jest jaki jest, już mi się podoba...przyzwyczaiłam się :evil_lol: szkoda, też wolałabym żeby była na pysku i żeby nosek nie był ucięty no ja jedynie na pasztet mogę zaprosić :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='fioneczka']ja myślę że to zamierzone było :cool3:[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Nie było :eviltong: nie widziałam kompletnie co 'widzi' aparat...trzymałam aparat przy samej podłodze a poza tym on nie ma podglądu na ekraniku. [/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicja'][B] poka starego wiewióra :modla:[/B][/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Też chcę zobaczyć :)[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='klaudusia0219']Witamy :loveu: piękny zwierzyniec :D będziemy wpadać;)[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Witam :) Dziękujemy i oczywiście zapraszamy :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"][COLOR="olive"]*** Przyszło mi pracować z idiotami :roll: Dzisiaj skończyłam pracę o 17 ale prawie do 18 czekałam bo jedna z kierowniczek szukała grafiku dla osób z agencji :roll: Robią grafik z tygodnia na tydzień a teraz zapomnieli...jak można zapomnieć o grafiku? :mdleje: Tak więc po 45 minutach oczekiwania zostałam powiadomiona że grafik nie istnieje i poproszona o to żebym jutro przyszła na rano bo nie mają ludzi w tym wypadku do pracy...no żenada :splat: Mają tam taki burdel że to się w pale nie mieści po prostu.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03052640x480.jpg?t=1302950402[/url] [FONT="Comic Sans MS"]Rekinek jest super :grins:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Teodor w tym czasie będzie przerabiany na pasztet...mama już obmyśla plan działania[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"]Zaczyna się dla niego ten ciężki okres :evil_lol:[/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]Kolorek super :-)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Ania!'][url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03052640x480.jpg?t=1302950402[/url] [FONT="Comic Sans MS"]Rekinek jest super :grins:[/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]Zaczyna się dla niego ten ciężki okres :evil_lol:[/FONT] [FONT="Comic Sans MS"]Kolorek super :-)[/FONT][/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Nie można całe życie być darmozjadem...trzeba się też śpieszyć bo potem łykowaty będzie ;) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Eeeej noo, zostawić mi Teodora w spokoju:mad: Jak mama chce pasztet, to niech sobie upoluje w lesie;-) Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Doginka']Eeeej noo, zostawić mi Teodora w spokoju:mad: Jak mama chce pasztet, to niech sobie upoluje w lesie;-)[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]e tam...nie potrzebny wysiłek skoro jest całkiem dorodna sztuka pod ręką :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Nie można całe życie być darmozjadem...trzeba się też śpieszyć bo potem łykowaty będzie ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]W sumie to racja. Nażył się już wystarczająco, nie ma co przeciągać :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jak to dobrze, że jeszcze nie pracuję :loveu: bo bym chyba powybijała za takie marnotractwo czasu. Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 bosh ...to faktycznie masz w tej pracy przerąbane ;/ Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nie wiem o co caman z ta pracą, ale poproszę o foty "obiadu":lol: Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]W sumie to racja. Nażył się już wystarczająco, nie ma co przeciągać :evil_lol: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE] [quote name='Onomato-Peja']Jak to dobrze, że jeszcze nie pracuję :loveu: bo bym chyba powybijała za takie marnotractwo czasu.[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]też mam ochotę to zrobić[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Alicja']bosh ...to faktycznie masz w tej pracy przerąbane ;/[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]gdyby nie właśnie tego typu akcje to praca ogólnie byłaby nawet więcej niż spoko ale osłabia mnie ich brak organizacji[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Doginka']Nie wiem o co caman z ta pracą, ale poproszę o foty "obiadu":lol:[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]nie mam póki co :) może jutro coś wrzucę jak walnę [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 fajny nowy kolorek włosow ;) a co do pracy.... zostawie to bez komentarza ;/ Quote
fioneczka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 czytając o Twoim miejscu pracy stwierdzam że powinnam iść na pielgrzymkę do Częstochowy na kolanach dziękować za pracę jaką mam ... warunki, wynagrodzenie itd Quote
jonQuilla Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Ja się pocieszam tylko tym że to przejściowa praca i lepsza taka niż żadna :eviltong: Dziś mam wolne a potem do soboty jestem codziennie w robocie...pewnie będzie przed świętami kosmos. Mamy od wczoraj rewelacyjną pogodę...wczoraj były 24*C :crazyeye: Dzisiaj jest chłodniejsze powietrze ale też słońce napierdziela aż miło. Z Rudą byłyśmy na polance ale nie wzięłam lustra bo mi się nie chciało tachać a w kompakcie baterie wysiadły :oops: Ostatnio kupiłam rudej dog chowa karmę bo nie miałam co jej do michy wsypać i dostałam jakąś małą ulotkę żeby wziąć udział w konkursie i wysłać smsa za 50gr :) więc to zrobiłam i wygrałam rzekomo frisbee...mają się ze mną skontaktować w sprawie odebrania także zobaczymy czy się skontaktują, fajnie by było :evil_lol: Chociaż znając moje szczęście będą dzwonić wtedy kiedy będę w pracy. :grin::grin::grin: [url]http://www.joemonster.org/art/16842/Niecodzienna_ulubiona_psia_zabawka[/url][/COLOR][/FONT][/B] Quote
chita Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive] :grin::grin::grin: [URL]http://www.joemonster.org/art/16842/Niecodzienna_ulubiona_psia_zabawka[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Monia* Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive] :grin::grin::grin: [URL="http://www.joemonster.org/art/16842/Niecodzienna_ulubiona_psia_zabawka"]http://www.joemonster.org/art/16842/...a_psia_zabawka[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] że mu zębów nie szkoda :mdleje: Ruda wredna, druga rude wredna, i trzeci rudy nie wredny :evil_lol: Oby się pogoda u Was utrzymała bo za półtora tygodnia tam zawitam :lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zabawka jamniora the best :lol: Aż ciekawa jestem czy frisbee dojdzie do was Quote
jonQuilla Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Jamnik dobry...powalił mnie :) Sąsiad kiedyś miał jamnika, który uwielbiał kamieniami się bawić i zawsze takich wielkich szukał... z tym że on częściej je 'czołem' popychał chociaż w pysk też pakował jak kamień miał dogodny ku temu kształt. Też jestem ciekawa...mam nadzieję że w balona mnie nie robią a jak robią to nie omieszkam do nich napisać :diabloti::evil_lol: Monia a zgubiłaś coś w stolicy nadmorskiej? :evil_lol: Pogodę postaram się zatrzymać jak najdłużej ale 1,5 tygodnia to sporo...nie wiem czy jestem na tyle wpływowa.[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Doginka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ciekawe jakie ten jamnior ma zęby:roflt::hmmmm: Quote
zaba14 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Doginka']Ciekawe jakie ten jamnior ma zęby:roflt::hmmmm:[/QUOTE] albo ich nie ma ... ;) znałam taką suke która bawiła się takimi cegłówkami, niestety zęby miała starte na maksa.. gorzej chyba być nie mogło, ale w jej przypadku to w sumie dobrze, bo wredne psisko bylo i gryzło ;) Quote
*Monia* Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Też jestem ciekawa...mam nadzieję że w balona mnie nie robią a jak robią to nie omieszkam do nich napisać :diabloti::evil_lol: Monia a zgubiłaś coś w stolicy nadmorskiej? :evil_lol: Pogodę postaram się zatrzymać jak najdłużej ale 1,5 tygodnia to sporo...nie wiem czy jestem na tyle wpływowa.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Bardzo możliwe że przyślą. Ale frisbee słabe jest i u nas od razu kilkanaście śladów zębów ma po kilku rzutach, mimo że Hexa delikatna jest. Miałam do wyboru - góry albo morze i wybrałam to drugie bo gór nie lubię. Zmusili mnie do wyjazdu, a ja nie lubię kundli zostawiać :roll:. Trzymaj trzymaj, bo nie lubię marznąć ;) Quote
kajkoowa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 U nas osiedlu też jest jamnik który aportuje cegły, kamienie itd. bardzo przy tym szczeka. Quote
jonQuilla Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Widać jamniki już tak mają :evil_lol: Dzisiaj dzwonił ktoś do mnie 4 razy z kierunkowym warszawskim więc domyślam się że chodziło o dysk. Próbowałam w czasie przerwy oddzwonić ale nie odebrał nikt. Napisałam do nich maila, ciekawe czy odpiszą. Wiem że są byle jakie te dyski ale skoro za darmoszkę :evil_lol: nie licząc 50gr za smsa ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts