olekg89 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 W Pozku w pozku w centrum gdzieś ,nazwa mi chodzi po łbie ,ale za cholere nie moge sobie przypomnieć.W każdym bądź razie był dobry i było w nim dużo mięska ,a nie pół kilo zasranej surówki :P Quote
Migori Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='olekg89']W Pozku w pozku w centrum gdzieś ,nazwa mi chodzi po łbie ,ale za cholere nie moge sobie przypomnieć.W każdym bądź razie był dobry i było w nim dużo mięska ,a nie pół kilo zasranej surówki :P[/QUOTE] To rusz głową! Taki kebab to skarb! O boshhh jakbym teraz zjadła taką malusią tortille. Quote
jonQuilla Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]właśnie wróciłam z piwa i mam straszne ssanie na jakiegoś FF a Wy mi tu dalej o kebabach gadacie :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [COLOR=Navy][B]a tam kebaby czy FF cho córcia na placuchy po węgiersku ;) [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]a tam kebaby czy FF cho córcia na placuchy po węgiersku ;) [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:placz: zlituj się mamcia Jak robisz placki po węgiersku...może któregoś dnia sobie sama zmajstruję. Skoro Ty potrafisz i sądzę że wychodzą Ci zajebiaszcze to ja jako Twój klon też nie powinnam mieć z tym problemu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Placuszki węgierskie mmniam.Ale zapiekanka A. to już w ogóle jest cud.Ziemniaczki ,marcheweczka ,salami ,por ,kiełbaska ,w pierona przypraw ,masa tłuszczu i bomba kaloryczna gotowa.Ale za to jaka rozkosz dla podniebienia. Magda-Roti?kurde coś takiego ,nie wiem.Dowiem się to ci powiem :P wiem ,że w centrum heh Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Dzisiaj Fenris napisał z zapytaniem czy jadę z nim i jego znajomymi na Woodstock i jadę :multi: Moja rodzicielka prawie zawału dostała jak powiedziałam jej że chcę jechać, stwierdziła że mnie zabiją i że jestem pojebana :evil_lol: U mnie w rodzinie nigdy nikogo na takie imprezy nie ciągnęło więc moja mama żyje stereotypami niestety. Kolejny raz wychodzi na jaw że jestem wybrykiem w mojej familii...choć nie słucham raczej takowej muzyki to jestem z natury ciekawskim człowiekiem i lubię sprawdzać nowe rzeczy, szczególnie że po koncercie Analogsów przekonałam się do klimatu. Wyruszam 28.07.10 o 21:44 z Gdyni i wrócę 1 albo 2 sierpnia :) Chłopak mojej przyjaciółki jedzie z młodszą siostrą prawdopodobnie w sobotę na dwa dni także miło będzie go zobaczyć bo od kiedy wrócił ponad miesiąc temu do polski widziałam go jedynie przez chwile po odebraniu z lotniska...cały czas albo jest u siebie (w Gorzowie) albo z przyjaciółką na wiosce za Gdańskiem siedzą. Cieszę się :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ale fajnie Ci. Też kiedyś muszę wybrać się na Woodstock. Może za rok :D Quote
olekg89 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Mnie w woodstocku odstrasza tylko brak ŁAZIENKI. Ja takie czyste stworzonko chyba bym tam oszalał. :P Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='deer_1987']Ciesze sie razem z Toba![/QUOTE] :cool3: [quote name='Izabela124.']Ale fajnie Ci. Też kiedyś muszę wybrać się na Woodstock. Może za rok :D[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ja od zawsze chciałam ale moi znajomi to zupełnie nie te klimaty a sama przecież nie pojadę ale tak się fajnie złożyło że dogadaliśmy się tu z Fenrisem i chce mnie zgarnąć więc czemu by nie skorzystać :)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='olekg89']Mnie w woodstocku odstrasza tylko brak ŁAZIENKI. Ja takie czyste stworzonko chyba bym tam oszalał. :P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mnie też to chyba najbardziej odstrasza ale pocieszam się tym że wszyscy będą odczuwać jej brak i jakoś dam radę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ewcia38 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kompletnie nie wiem co na na tym wątku się dzieje,bo wracam z dalekiej podrózy..:eviltong::eviltong::eviltong:..ale witam się serdecznie:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [I][B]wowowow żarcie żarcie żarcie.......... a ze ja ostatnio w sztresie żyje to żrem jak goopia ...niestety ....waga jakos powyzej 50 ani rusz hihihihi ooooo rockowe klimaciki darcie ryjków tanie wino zioła tu i ówdzie ...na woodstoku nie byłam ale kilka poszrpanych imprez w czasach młodości zaliczyłam ;-) buziammm Kffiatuszkuu;-)[/B][/I] Quote
olekg89 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ziółka mmm hehe .Tanie jabole są pyszne jak soczek:) A ja sobie właśnie pije wódzie z colą.Mąż w pracy to się musze jakoś pocieszyć xD Quote
Bartiśkowa_ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witanko :lol: No to miłej zabawy życze już za wczasu :eviltong::loveu: Quote
zuzolandia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='olekg89']Ziółka mmm hehe .Tanie jabole są pyszne jak soczek:) A ja sobie właśnie pije wódzie z colą.Mąż w pracy to się musze jakoś pocieszyć xD[/QUOTE] [I][B]wódzia też dobra...ale z colą to ja wolę rum hihihihi [/B][/I] Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Ewcia38']Kompletnie nie wiem co na na tym wątku się dzieje,bo wracam z dalekiej podrózy..:eviltong::eviltong::eviltong:..ale witam się serdecznie:loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czy Tu się kiedyś coś działo? ;) również pozdrawiam :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][I][B]wowowow żarcie żarcie żarcie.......... a ze ja ostatnio w sztresie żyje to żrem jak goopia ...niestety ....waga jakos powyzej 50 ani rusz hihihihi ooooo rockowe klimaciki darcie ryjków tanie wino zioła tu i ówdzie ...na woodstoku nie byłam ale kilka poszrpanych imprez w czasach młodości zaliczyłam ;-) buziammm Kffiatuszkuu;-)[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] żarłok i chuderlak !!! :) nie lubię Cię za to :eviltong: :oops: ależ ja się brzydzę alkohole tudzież innymi używkami :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']Ziółka mmm hehe .Tanie jabole są pyszne jak soczek:) A ja sobie właśnie pije wódzie z colą.Mąż w pracy to się musze jakoś pocieszyć xD[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Raz w życiu piłam jabola i nigdy więcej tego nie miałam ochoty powtórzyć. Był to Apetit cytrynowy kartonikowy (wrył mi się w pamięć)....smaku co prawda nie pamiętam bo byłam już ogłuszona piwami ale pamiętam że mało brakowało a musiałabym żołądka w rowie szukać. W takim razie Twoje zdrowie :drink1: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witanko :lol: No to miłej zabawy życze już za wczasu :eviltong::loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :):loveu: dziękuję bardzo :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]wódzia też dobra...ale z colą to ja wolę rum hihihihi [/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]z colą najlepsza whisky :loveu: drinków z wódki nie lubię....ewentualnie jakieś wymyślne typu wydrążony arbuz, mniam :loveu: chyba wątpliwe żeby na wood mi coś takiego zaserwowano :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ależ oczywiście alkohol i trawa to ZUOOOOO.:P Ja tam wóde moge i z kielicha ,ale to kończy się zwrotem :P Rumu nienawidze.Ale jabolki np. leśny dzban ,komandos iiii raz w życiu widziałem w sklepie na wsi jabola o wdzięcznej nazwie "Sperma szatana" ,ale nigdy więcej go nie widziałem :( Quote
wejherstaff Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] takich to ze świeca szukac :lol::lol::lol: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='olekg89']Ależ oczywiście alkohol i trawa to ZUOOOOO.:P Ja tam wóde moge i z kielicha ,ale to kończy się zwrotem :P Rumu nienawidze.Ale jabolki np. leśny dzban ,komandos iiii raz w życiu widziałem w sklepie na wsi jabola o wdzięcznej nazwie "Sperma szatana" ,ale nigdy więcej go nie widziałem :([/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Szczerze zazwyczaj piję czyściochy bo nie lubię sączyć drinków gdyż mi nie smakują i dobija mnie to że muszę się nimi "delektować" tak długo :evil_lol: a tu rach ciach, wódki nie ma a i po chwili smak w ustach ginie :evil_lol: Spermy Szatana nie widziałam ale krążą po całej polsce wieści o tym wińsku...takiego bym się napiła bo sama nazwa mnie powala :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='wejherstaff']takich to ze świeca szukac :lol::lol::lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a i świeca musi być jakiś czarodziejskich mocy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja znalazłem pięknego ,młodego i w miare nadzianego :P Więc się da :P Quote
olekg89 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A tą sperme szatana to chyba tylko na zabitych dechami wioskach sprzedają.:placz: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='olekg89']Ja znalazłem pięknego ,młodego i w miare nadzianego :P Więc się da :P[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i gdzie tu sprawiedliwość? podziel się nim z nami :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']A tą sperme szatana to chyba tylko na zabitych dechami wioskach sprzedają.:placz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]trzeba więc zrobić rozeznanie po okolicznych wiochach gdzie ilość mieszkańców nie przekracza 50 osób :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts