Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
jestem cała w skowronkach :)
moi ludzie :evil_lol: jutro wylatują :multi: co prawda wieczorem i będą w polsce dopiero w sobotę rano ale i tak już mordka mi się cieszy :)
dokładnie za tydzień już będę bezrobotna i ten fakt także mnie cieszy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

cos za szybko to zlecialo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja za to jestem dalej klasa pracownicza i pomimo podlego stanu zdrowia dalej musze do pracy chodzic masakra :mad: ale zazdroszczam zazdroszczam i pakuj juz te walizeczki bo nie zdazysz i jeszcze aparata zapomnisz :eviltong:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziewczęta nie mam zielonego pojęcia czym sobie załużyłam na to że mi działa opcja zaawansowana odpowiedzi ale działa od początku...jestem wybrańcem? :evil_lol:

[COLOR=Black] ZuzkoFruzka,[/COLOR] Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ile podejść robiłam do tego żeby odpisać Ci na tamten post :evil_lol:
teraz troszkę mniej ludzi ale do godziny 13 to było kongo....myslałam że padnę na ryj :evil_lol:
obecnie też na raty odpisuję :evil_lol::evil_lol:
było 5 podejść :evil_lol:

[COLOR=Black]Tengusia,[/COLOR] aparat jedzie w podręcznym a nie wiem nawet w co wpakuje podręczny bagaż :eviltong:
i jestem pewna że nie zapomnę :) a nawet gdyby to kumpela też ma lustro :p
szybkiego pracowania Ci życzę :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A ja mam niechcieja pisaniowego powiązanego nierozerwanie z nowym image'em Dogo......czytam ale jak mam coś napisać to ogarnia mnie złość i efekt jest takie, ze nie piszę. Ale widziałam Cię u mnie więc przyszłam powiedzieć, że nie znikam ale chwilowo daję sobie off....poczekam i zobaczę co bedzie dalej;)

Posted

[quote name='apple']A ja mam niechcieja pisaniowego powiązanego nierozerwanie z nowym image'em Dogo......czytam ale jak mam coś napisać to ogarnia mnie złość i efekt jest takie, ze nie piszę. Ale widziałam Cię u mnie więc przyszłam powiedzieć, że nie znikam ale chwilowo daję sobie off....poczekam i zobaczę co bedzie dalej;)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no dobra skoro tak chcesz to niech sobie tak będzie :)
po prostu przestraszyłam się że znikniesz i będę skazana na samotną egzystencję :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no dobra skoro tak chcesz to niech sobie tak będzie :)
po prostu przestraszyłam się że znikniesz i będę skazana na samotną egzystencję :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No co ty....wrócę jak tu wszystko zacznie dziłac jak należy i jak zmienią te kolory bo mi oczy lazwią od patrzenia na tą biel:angryy:

Posted

[quote name='apple']No co ty....wrócę jak tu wszystko zacznie dziłac jak należy i jak zmienią te kolory bo mi oczy lazwią od patrzenia na tą biel:angryy:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to nie biel, to jasny błękit :evil_lol::evil_lol: hehe...fakt mogłoby być ciut ciemniejszy ten kolor [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']No wlasnie masz ta stabilizacje ze rachunkow nie placisz i masz dom nad glowa w razie co ;) nam tego brakuje..[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale mieszkanie na swoim ma swoje ogromne plusy
chciałabym bardzo mieszkać sama ale nie jest to możliwe...wynajem kawalerki w Gdańsku (na zadupiu) to kwestia ok. 1000zł + dodatkowo opłaty więc mojej teraźniejszej wypłaty by zabrakło :roll:
poza tym obecnie mieszkam w centrum miasta i byłabym niepoważna gdybym wyprowadziła się na ubocze, płaciła kupe kasy i musiała dojeżdżać zapewne codziennie do pracy do centrum :shake:
ostatnio szukałam pokoju do wynajęcia dla kumpla (w mojej okolicy), ceny powalające...za jeden pokój dwie ulice ode mnie chcą 700zł :crazyeye: no litości i to przecież główny zamysł jest żeby student wynajął ten pokój, a którego na coś takiego stać?
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Shel']http://i.demotywatory.pl/uploads/1258408667_by_wiewioraozw_500.jpg
Zastanawiałam się czy to nie Wy :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie to nie my ale 100% racji ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][SIZE=1][COLOR=White]ps. ja mam większą dupe a Salsa mniej białego na pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale mieszkanie na swoim ma swoje ogromne plusy
chciałabym bardzo mieszkać sama ale nie jest to możliwe...wynajem kawalerki w Gdańsku (na zadupiu) to kwestia ok. 1000zł + dodatkowo opłaty więc mojej teraźniejszej wypłaty by zabrakło :roll:
poza tym obecnie mieszkam w centrum miasta i byłabym niepoważna gdybym wyprowadziła się na ubocze, płaciła kupe kasy i musiała dojeżdżać zapewne codziennie do pracy do centrum :shake:
ostatnio szukałam pokoju do wynajęcia dla kumpla (w mojej okolicy), ceny powalające...za jeden pokój dwie ulice ode mnie chcą 700zł :crazyeye: no litości i to przecież główny zamysł jest żeby student wynajął ten pokój, a którego na coś takiego stać?
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
No na pewno mieszkanie na swoim na plusy bo jednak sama decydujesz ale tez minusy bo trzeba miec ciagle prace by moc czyns i inne rachunki zaplacic i stresujace jak sie pracy nie ma..

Powodzenia we wszystkim ale najpierw sobie odpocznij ze znajomymi ;) a potem mam nadzieje ze cos ruszy! zdaje sie ze z pl latwiej o prace w supermarkecie i takie inne "latwiejsze". tylko idziesz i cie biora, tu musisz miec doswiadczenie i szkole skonczona dla kasjerek :/ bo nie naucza sie obslugi roznych kas w sklepie tylko musisz to umiec..

Posted

[quote name='Mqrtynq']Hej. :hand:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']No na pewno mieszkanie na swoim na plusy bo jednak sama decydujesz ale tez minusy bo trzeba miec ciagle prace by moc czyns i inne rachunki zaplacic i stresujace jak sie pracy nie ma..

Powodzenia we wszystkim ale najpierw sobie odpocznij ze znajomymi ;) a potem mam nadzieje ze cos ruszy! zdaje sie ze z pl latwiej o prace w supermarkecie i takie inne "latwiejsze". tylko idziesz i cie biora, tu musisz miec doswiadczenie i szkole skonczona dla kasjerek :/ bo nie naucza sie obslugi roznych kas w sklepie tylko musisz to umiec..[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]taki mam zamiar, odpoczywać i nie myśleć o tym co dalej bo zamartwianie się i tak nic nie da :) będzie co ma być
a o samodzielnym mieszkaniu mogę póki co pomarzyć :)
tylko że w polsce na kasach w supermarkecie ludzie są traktowani jak maszyny, nawet na chwilę do toalety nie można im odejść :shake:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]oo przynajmniej Twój banner działa normalnie bo u mnie podlinkowało się to co nie miało [/B][/I]:evil_lol:[/QUOTE]
bo ja zmieniłam, też mi się coś innego podlinkowało [/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:

u Ciebie jakiś fryzjer....może to aluzja jakaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ile ja mam stron przekopywać, żeby znaleźć tu jakiekolwiek zdjęcie, co? :mad:
Nie mam cierpliwości do tego... :eviltong:

Ale Salsa z pewnością, jak zwykle śliczna! ;)
Pozdrawiamy.

A jak zdrówko? :):)

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Ile ja mam stron przekopywać, żeby znaleźć tu jakiekolwiek zdjęcie, co? :mad:
Nie mam cierpliwości do tego... :eviltong:

Ale Salsa z pewnością, jak zwykle śliczna! ;)
Pozdrawiamy.

A jak zdrówko? :):)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szukanie zdjeć tutaj jest bezcelowe bo ostatnimi czasy mało ich robię :eviltong:
zdrowie dobrze zarówno moje jak i Salsy :)

również pozdrawiam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]szukanie zdjeć tutaj jest bezcelowe bo ostatnimi czasy mało ich robię :eviltong:
zdrowie dobrze zarówno moje jak i Salsy :)

również pozdrawiam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Też tak właśnie myślałam.[U][B] [/B][/U][URL="http://www.dogomania.pl/../members/89563-wiki4"][/URL]:eviltong:

A mnie chyba zaczyna brać jakieś choróbsko, bo głowa mnie boli, kasze i kręci mnie cały czas w nosie... :(

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Też tak właśnie myślałam.:eviltong:

A mnie chyba zaczyna brać jakieś choróbsko, bo głowa mnie boli, kasze i kręci mnie cały czas w nosie... :([/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to dbaj o siebie coby nie przerodziło się w coś gorszego :)
wracaj szybko do pełni sił :):calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to dbaj o siebie coby nie przerodziło się w coś gorszego :)
wracaj szybko do pełni sił :):calus:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Kochana, ja już całą aptekę wykupiłam! :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Kochana, ja już całą aptekę wykupiłam! :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to jestem pełna podziwu że jeszcze nie zbankrutowałaś :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to jestem pełna podziwu że jeszcze nie zbankrutowałaś :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Też się trochę dziwię, ale jakoś daję radę. :eviltong:
Tylko teraz muszę pić jakieś świństwa! Ble- ohyda!

A najlepsze jest to, że mam duży apetyt. Może skutek uboczny? ... :evil_lol:

Posted

ja mam sie o tyle dobrze ze mama pracuje w szpitalu i dzwonie, mowie co mi trzeba a ona mi z pracy przynosi :diabloti: ...

apetytu chyba zazdroszcze bo ja od dluzszego czasu apetytu wogole nie mam i czasem zapominam jesc i przypominam sobie np dzien pozniej ze poprzedniego dnia jadlam tylko sniadanie :roll:

Posted

[quote name='Aga&Ganja'][B]Tengusia[/B], zazdroszczę otrzymywania darmowych leków... ;)

A co do apetytu, to kiepsko z Tobą... Pewnie masz niedowagę, co?...[/QUOTE]

warze jakies 45kg na 160 wzrostu nie wiem czy to zbyt malo czy nie :hmmmm: