Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']dzieki dziewczynki :calus:[/QUOTE]

:calus:
[quote name='Ania!']Musi być ktoś kto go będzie do pionu ustawiał. Potem Ci podziękuje[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie ten typ człowieka :shake:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Shel']Czeeeść

i paaaa :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi:
hm :hmmmm: i pa...dobrej nocy :) :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Basia&Safi'][B][I]oooooooooooooooooooo nofiutki banerk fajnisty :):):) [/I][/B][/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
dzięki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Magda25']Banerek taki hym... ciepły, wilgotny, klejący, długi i różowy hahahahaha[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troszkę też szorstki :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troszkę też szorstki :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Prawda :evil_lol: i wszędobylski

Posted

[quote name='Magda25']Hahaha
Właśnie to sobie wyobraziłam :megagrin::turn-l:

Foty byś dała :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
nie zaczynaj z fotami, wczoraj były :mad::mad:
następne pewnie będą w przyszły weekend :) albo może w środe bo wolna ale to się zobaczy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie zaczynaj z fotami, wczoraj były :mad::mad:
następne pewnie będą w przyszły weekend :) albo może w środe bo wolna ale to się zobaczy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Sie wymigujesz i tyle! To jakaś kpina, skaaanddaaaal

Idem nynać. Branoc

Posted

[quote name='Magda25']Sie wymigujesz i tyle! To jakaś kpina, skaaanddaaaal

Idem nynać. Branoc[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]też Cię kocham :loveu: i życzę kolorowych snów :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska
[url]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/url]

kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska
[URL]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/URL]

kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

a ty czemu spac nie idziesz nie za dobrze ci :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska
[URL]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/URL]

kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wiesz przecież że to ONI :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Tengusia']a ty czemu spac nie idziesz nie za dobrze ci :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widać bezsenność może dopaść każdego ;)

ja lecę spać bo ledwo już widzę na oczy :)
dobranoc :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wiesz przecież że to ONI :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widać bezsenność może dopaść każdego ;)

ja lecę spać bo ledwo już widzę na oczy :)
dobranoc :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

mi sie tam spac chce ale jakos tak przyjemnie mi na tym gadulcu ze mi sie isc nie chce :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']mi sie tam spac chce ale jakos tak przyjemnie mi na tym gadulcu ze mi sie isc nie chce :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gaduła :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='zuzolandia'][I][B]o tej godzinie spac????:crazyeye::crazyeye:[/B][/I]
[I][B]toz sie dopiero zycie zaczyna :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:roll: a no i już musiałam wstać :placz:
masakra, znów się nie wyspałam :shake:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gaduła :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti:[/QUOTE]
w wersji męskiej :cool3::cool3::cool3::cool3: ?

Siem cioć
Idę zaraz na ćwiczenia, a tak mi sie nie chce. A Wy sobie pewnie w domecku, jecie obiadek i pijecie siorbatkę :eviltong:.

W nocy sie nie wyspałam, sucz sie wierciła jak nie wiem co, co chwile właziła na mnie, kazała sie przykryć, potem chciała moją poduszkę! Za dobrze w dupencji ma, dziś bedzie spała na legowichu! O! :evil_lol::diabloti:

Niech mnie ktoś przytuli :placz:

Posted

[quote name='Shel']Witanko żonko :) :)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj miła ma :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti:[/QUOTE]

[B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]wydawał czyli że niby coś się zmieniło? mam nadzieję że nie i nadal jest milutki :)
[/FONT][/COLOR][/B]
[quote name='Bartiśkowa_']Witamyy :loveu:[/QUOTE]
cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']w wersji męskiej :cool3::cool3::cool3::cool3: ?

Siem cioć
Idę zaraz na ćwiczenia, a tak mi sie nie chce. A Wy sobie pewnie w domecku, jecie obiadek i pijecie siorbatkę :eviltong:.

W nocy sie nie wyspałam, sucz sie wierciła jak nie wiem co, co chwile właziła na mnie, kazała sie przykryć, potem chciała moją poduszkę! Za dobrze w dupencji ma, dziś bedzie spała na legowichu! O! :evil_lol::diabloti:

Niech mnie ktoś przytuli :placz:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w męskiej bo pisała wcześniej o tajemniczym rozmówcy :cool3:

oni może tak ale ja nadal w pracy :eviltong: konczę standardowo o 19 :roll: nie ma ludzi, siedzę i się nudzę...dzień masakrycznie mi się dłuży :mad:

Salsa mi nie dałaby zmróżyć oka gdybym nie wpuściła do wyra, siedzi przy łóżku, piszczy i trąca mnie nosem :shake: na szczęście grzecznie śpi zawsze w nogach ale musi być cała pod kołdrą...nawet nosa nie wystawia bo jest zmarźluchem :)

[/B][/FONT][/COLOR][quote name='Mqrtynq']Heejka. :hand:[/QUOTE]
:multi: hej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]