Basia&Safi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [B][I]oooooooooooooooooooo nofiutki banerk fajnisty :):):) [/I][/B] Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Tengusia']dzieki dziewczynki :calus:[/QUOTE] :calus: :calus: [quote name='Ania!']Musi być ktoś kto go będzie do pionu ustawiał. Potem Ci podziękuje[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie ten typ człowieka :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Czeeeść i paaaa :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi: hm :hmmmm: i pa...dobrej nocy :) :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Basia&Safi'][B][I]oooooooooooooooooooo nofiutki banerk fajnisty :):):) [/I][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dzięki :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Banerek taki hym... ciepły, wilgotny, klejący, długi i różowy hahahahaha Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Magda25']Banerek taki hym... ciepły, wilgotny, klejący, długi i różowy hahahahaha[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troszkę też szorstki :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]troszkę też szorstki :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Prawda :evil_lol: i wszędobylski Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Magda25']Prawda :evil_lol: i wszędobylski[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] o tak :evil_lol::evil_lol: żyjący niekiedy własnym życiem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hahaha Właśnie to sobie wyobraziłam :megagrin::turn-l: Foty byś dała :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Magda25']Hahaha Właśnie to sobie wyobraziłam :megagrin::turn-l: Foty byś dała :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie zaczynaj z fotami, wczoraj były :mad::mad: następne pewnie będą w przyszły weekend :) albo może w środe bo wolna ale to się zobaczy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie zaczynaj z fotami, wczoraj były :mad::mad: następne pewnie będą w przyszły weekend :) albo może w środe bo wolna ale to się zobaczy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Sie wymigujesz i tyle! To jakaś kpina, skaaanddaaaal Idem nynać. Branoc Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Magda25']Sie wymigujesz i tyle! To jakaś kpina, skaaanddaaaal Idem nynać. Branoc[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]też Cię kocham :loveu: i życzę kolorowych snów :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska [url]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/url] kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska [URL]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/URL] kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] a ty czemu spac nie idziesz nie za dobrze ci :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:ta jest bowska [URL]http://images8.fotosik.pl/122/e3d7e80227fa6605.jpg[/URL] kurde nagadane u Ciebie jak za starych dobrych czasów ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wiesz przecież że to ONI :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Tengusia']a ty czemu spac nie idziesz nie za dobrze ci :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widać bezsenność może dopaść każdego ;) ja lecę spać bo ledwo już widzę na oczy :) dobranoc :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wiesz przecież że to ONI :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widać bezsenność może dopaść każdego ;) ja lecę spać bo ledwo już widzę na oczy :) dobranoc :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] mi sie tam spac chce ale jakos tak przyjemnie mi na tym gadulcu ze mi sie isc nie chce :evil_lol::diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [I][B]o tej godzinie spac????:crazyeye::crazyeye:[/B][/I] [I][B]toz sie dopiero zycie zaczyna :diabloti:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Tengusia']mi sie tam spac chce ale jakos tak przyjemnie mi na tym gadulcu ze mi sie isc nie chce :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gaduła :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]o tej godzinie spac????:crazyeye::crazyeye:[/B][/I] [I][B]toz sie dopiero zycie zaczyna :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:roll: a no i już musiałam wstać :placz: masakra, znów się nie wyspałam :shake: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gaduła :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][/QUOTE] bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti: Quote
Migori Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Tengusia']bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti:[/QUOTE] w wersji męskiej :cool3::cool3::cool3::cool3: ? Siem cioć Idę zaraz na ćwiczenia, a tak mi sie nie chce. A Wy sobie pewnie w domecku, jecie obiadek i pijecie siorbatkę :eviltong:. W nocy sie nie wyspałam, sucz sie wierciła jak nie wiem co, co chwile właziła na mnie, kazała sie przykryć, potem chciała moją poduszkę! Za dobrze w dupencji ma, dziś bedzie spała na legowichu! O! :evil_lol::diabloti: Niech mnie ktoś przytuli :placz: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Shel']Witanko żonko :) :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj miła ma :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']bo i kompan do gadania wydawal sie milutki ... dzieki czemu nic a nic sie dzis nie wyspalam hihihi :diabloti:[/QUOTE] [B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]wydawał czyli że niby coś się zmieniło? mam nadzieję że nie i nadal jest milutki :) [/FONT][/COLOR][/B] [quote name='Bartiśkowa_']Witamyy :loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']w wersji męskiej :cool3::cool3::cool3::cool3: ? Siem cioć Idę zaraz na ćwiczenia, a tak mi sie nie chce. A Wy sobie pewnie w domecku, jecie obiadek i pijecie siorbatkę :eviltong:. W nocy sie nie wyspałam, sucz sie wierciła jak nie wiem co, co chwile właziła na mnie, kazała sie przykryć, potem chciała moją poduszkę! Za dobrze w dupencji ma, dziś bedzie spała na legowichu! O! :evil_lol::diabloti: Niech mnie ktoś przytuli :placz:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w męskiej bo pisała wcześniej o tajemniczym rozmówcy :cool3: oni może tak ale ja nadal w pracy :eviltong: konczę standardowo o 19 :roll: nie ma ludzi, siedzę i się nudzę...dzień masakrycznie mi się dłuży :mad: Salsa mi nie dałaby zmróżyć oka gdybym nie wpuściła do wyra, siedzi przy łóżku, piszczy i trąca mnie nosem :shake: na szczęście grzecznie śpi zawsze w nogach ale musi być cała pod kołdrą...nawet nosa nie wystawia bo jest zmarźluchem :) :calus: [/B][/FONT][/COLOR][quote name='Mqrtynq']Heejka. :hand:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :multi: hej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dzień dobry........:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [I][B]Doberek :loveu:[/B][/I] [I][B]chociaz pogoda do dooopy to humorek nawet mam :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Recommended Posts