jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Magda25']Dziętophryy :evil_lol: Przyszłam na kawusię :cool3: ? Pijemy?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]kawy nie pijam ale z przyjemnością dla towarzystwa wypiję :):razz: skombinuje piernika do tego bo mam akurat dziwnym trafem troszkę w zasięgu ręki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]skombinuje piernika do tego bo mam akurat dziwnym trafem troszkę w zasięgu ręki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] O to to to :multi: No okej, możemy golnąć sobie po herbatuni truskawkowej :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Magda25']O to to to :multi: No okej, możemy golnąć sobie po herbatuni truskawkowej :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale ja jestem dziwna i pijam jedynie zwykłą herbatę...nie lubię smakowych :oops: mam w pracy jakąś z hibiskusa, migdałów i czegoś tam jeszcze super pachnie i zapewne dobra jeśli ktoś lubi takowe więc Ci zaparzę jeśli chcesz [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Padłam przy tym filmiku :lol::lol::jumpie: najlepsze ten murzyn i laska :evil_lol::evil_lol: Quote
Estowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hah xD Failmik booski xD Spadłam ze krzesła xD Witamy się weekendowo! ;* Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale ja jestem dziwna i pijam jedynie zwykłą herbatę...nie lubię smakowych :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] To przyniosłam Ci taką [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/7442/funmobileanimation96730.gif[/IMG] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus: nie mam zamiaru zostawać na obczyźnie bez mojego piesa i bez Was :)[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] [I][B]no bys spróbowala ino :mad::mad::mad:[/B][/I] [I][B]filmik bowskiii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]a ten facio wyskakujacy ze szklonki łobrzydliwy :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][/B] [B][I]popołudniowe buziolee ..juzem po robocie ufff :multi:[/I][/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]a ten facio wyskakujacy ze szklonki łobrzydliwy :diabloti::diabloti:[/B][/I] [/QUOTE] Skoro tak to przyniosłam coś innego :cool3: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5759/u10087289.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Shel']Padłam przy tym filmiku :lol::jumpie: najlepsze ten murzyn i laska :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol: fakt[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Anetka83']dzień dobry :oops::oops::oops:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry wstydzioszku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Estowa']Hah xD Failmik booski xD Spadłam ze krzesła xD Witamy się weekendowo! ;*[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to teraz jak będziesz miała siniaki to będzie na mnie :placz: cześć :) :loveu: mi się weekendzik zacznie za godzinę i 38 minut :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']To przyniosłam Ci taką [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/7442/funmobileanimation96730.gif[/IMG][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mmm, wygląda smacznie :loveu::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]no bys spróbowala ino :mad::mad:[/B][/I] [I][B]filmik bowskiii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]a ten facio wyskakujacy ze szklonki łobrzydliwy :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][I]popołudniowe buziolee ..juzem po robocie ufff :multi:[/I][/B][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie strasz mnie tymi pałkami bo czkawkę będę miała :eviltong: i komu tu dobrze :) ale ja też niedługo do domku :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Skoro tak to przyniosłam coś innego :cool3: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5759/u10087289.jpg[/IMG][/QUOTE] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]taki mały kawałek dla nas wszystkich? :crazyeye:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=olive][B][FONT=Georgia]taki mały kawałek dla nas wszystkich? :crazyeye:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] Fakt, nie popisałam się :evil_lol: Następnym razem przyniosę więcej :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Ania!']Fakt, nie popisałam się :evil_lol: Następnym razem przyniosę więcej :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dużo więcej * :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dużo więcej * :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [I][B]nooooooooooooooo ja tez lubieee słodkosci :eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja jestem dobra i pamiętam o wszystkich, nie to co zua Ania, która oBszukuje :eviltong: [IMG]http://mazusy.blox.pl/resource/Pierniczki.jpg[/IMG] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Shel']Ja jestem dobra i pamiętam o wszystkich, nie to co zua Ania, która oBszukuje :eviltong: [/QUOTE] Że niby ja? :angryy: Ooooo ..... dawaj ciastko :mdrmed: Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Ania!']Że niby ja? :angryy: Ooooo ..... dawaj ciastko :mdrmed:[/QUOTE] Nie, ja :lol::lol: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [URL]http://mazusy.blox.pl/resource/Pierniczki.jpg[/URL] [I][B]ooooooooooooooooo jakie smakołyki hmmmmm:cool3:[/B][/I]:cool3: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]nooooooooooooooo ja tez lubieee słodkosci :eviltong::eviltong:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to kiedyś podaruję Ci fabrykę słodkości :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Ja jestem dobra i pamiętam o wszystkich, nie to co zua Ania, która oBszukuje :eviltong: [URL]http://mazusy.blox.pl/resource/Pierniczki.jpg[/URL] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no masz Ci los...nie dość że w pracy na pierniki się napatrzę to jeszcze tutaj :evil_lol::evil_lol: dzięki...smacznego wszystkim :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']eh brakuje mi zdjec..[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] zdjecia słodkości były przecież :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Że niby ja? :angryy: Ooooo ..... dawaj ciastko :mdrmed:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie piekl się tylko zajadaj ciasteczka :)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][URL]http://mazusy.blox.pl/resource/Pierniczki.jpg[/URL] [I][B]ooooooooooooooooo jakie smakołyki hmmmmm:cool3:[/B][/I]:cool3:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]pękniemy :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Shel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja już pękłam :evil_lol: właśnie następuje mój zgon i żegnam się z Wami :eviltong: Quote
Migori Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No i czego szczujecie tymi słodkościami ? A ja na diecie! No i przez was zjadłabym tiramisu! No i napiła sie tej herbatuni migdałowej. Foty! Gdzie są foty :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Shel']Ja już pękłam :evil_lol: właśnie następuje mój zgon i żegnam się z Wami :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tylko jutro się pojaw bez zgonu bo jeszcze się nam przydasz ;) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']No i czego szczujecie tymi słodkościami ? A ja na diecie! No i przez was zjadłabym tiramisu! No i napiła sie tej herbatuni migdałowej. Foty! Gdzie są foty :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to ONI tymi słodyczami kuszą :shake::diabloti: smacznego :evil_lol: jak dobrze pójdzie to jakieś foty może będą jutro ale nic nie obiecuję bo u mnie to nigdy nic nie wiadomo :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tylko jutro się pojaw bez zgonu bo jeszcze się nam przydasz ;) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Racja Kto mi banerek zrobi jak Shel zabraknie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy się :loveu: i zarazem mówimy Dobranoc..Męczący był ten tydzień :roll: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol: Racja Kto mi banerek zrobi jak Shel zabraknie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, nie no pewnie ;) dobry powód [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Witamy się :loveu: i zarazem mówimy Dobranoc..Męczący był ten tydzień :roll:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :loveu::multi: w takim razie dobrej nocy, wyśpij się :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts