Basia&Safi Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 wrrrr ciemnoo jak w doopie :/ i jeszcze mgłaa :angryy: jak ja tego nie lubieeee a co do jedzonka kupilismy eldo josere festival [IMG]http://www.zooplus.pl/bilder/josera/emotion/festival/1/400/11377_josera_festival_1.jpg[/IMG]no rewelka trzeba troche zalac woda i robi sie sos jescze nie wd:angryy:iałam zeby eldo az taki miske wylizywał Quote
emdziolek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Ja wolliemu chyba też kupie josery sosik bo ostatnio na royala tupie nóżkami:shake: Hello my sister:loveu: I miss u so much:oops:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']Fazula tez byla taka ekonomiczna dopiero jak Bolus sie do nas wprowadzil to zaczela normalnie jesc ale i tak sa dni ze nie zjada swojej porcji ;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to może ja też powinnam sprawić sobie drugiego psa, który miałby większy apetyt od tej kluski mojej[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Basia&Safi']wrrrr ciemnoo jak w doopie :/ i jeszcze mgłaa :angryy: jak ja tego nie lubieeee a co do jedzonka kupilismy eldo josere festival no rewelka trzeba troche zalac woda i robi sie sos jescze nie wd:angryy:iałam zeby eldo az taki miske wylizywał[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hm, trzeba będzie spróbować chociaż Salsa i tak pewnie będzie tym gardzić :shake: przez jakiś czas kupowałam jej puszki z mokrą karmą...na początku wsuwała jak głupia a po tygodniu to samo co z suchą, mogła pełna miska stać i stać :mad: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ja wolliemu chyba też kupie josery sosik bo ostatnio na royala tupie nóżkami:shake: Hello my sister:loveu: I miss u so much:oops:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć siostra anglojęzyczna :loveu::multi: *** po dzisiejszej nocy wiem że nie mogłabym mieć jeszcze dziecka :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]za bardzo kocham spokojny sen :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zuzia od 2 w nocy budziła się co godzinę :shake: niby nie płakała ale siadała albo wstawała w łóżeczku, musiałam ją kłaść i stać przy łóżeczku aż ponownie zaśnie bo jak tylko odchodziłam to oczy otwierała i się podnosiła :shake: zdjęć Salsy też nie mam, chciałam iść z nią do lasu ale najpierw zajmowałam się Zuzią, po obiedzie mama ją wzięła a ja zasnęłam :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to może ja też powinnam sprawić sobie drugiego psa, który miałby większy apetyt od tej kluski mojej[/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE] i to jest pomysl :p pitbullka rednose se przygarnij :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='Tengusia']i to jest pomysl :p pitbullka rednose se przygarnij :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] moje marzenie :loveu::loveu: ale domownicy nie chcą jakiegokolwiek drugiego psa w domu :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to masz przygotowanie do zycia w rodzinie w domu, wiesz jak ro moze byc... Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] moje marzenie :loveu::loveu: ale domownicy nie chcą jakiegokolwiek drugiego psa w domu :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] nie tylko twoje marzenie :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='deer_1987']No to masz przygotowanie do zycia w rodzinie w domu, wiesz jak ro moze byc...[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ja dziekuje za takie przygotowania, wolę smacznie spać :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']nie tylko twoje marzenie :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bo to takie urocze psiska mi się bardzo ciemno czekoladowe podobają :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Migori Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ceść kfiatuszkuuuu Czytam sobie że za dobrą i kochaną ciocię robiłaś ;) I na pewno było fenomenalnie. Zajechałam wreszcie do roboty, przez tą zmianę czasu nie moge sie ogarnąć. Sucz też ześwirowała i o 3 w nocy kazała sie wyprowadzić na spacer i żądała posiłku... No se puku puku ma główeczce normalnie. Miłego dniaa:) Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciociorzyństwo to ciężka funkcja ;) witaj córuś :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bo to takie urocze psiska mi się bardzo ciemno czekoladowe podobają :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] ech bo czekoladki sa najpiekniejsze i te ciemne i te jasne :loveu::loveu::loveu: jak szlismy ostatnio z obiadu to siedziala para taki punkowcow z dwoma takimi, jeden bezowy a drugi czekoladka alez on mial piekna mordke :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Magda25']Ceść kfiatuszkuuuu Czytam sobie że za dobrą i kochaną ciocię robiłaś ;) I na pewno było fenomenalnie. Zajechałam wreszcie do roboty, przez tą zmianę czasu nie moge sie ogarnąć. Sucz też ześwirowała i o 3 w nocy kazała sie wyprowadzić na spacer i żądała posiłku... No se puku puku ma główeczce normalnie. Miłego dniaa:)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: tak ja zawsze jestem dobra i kochana :loveu: dla wszystkich jest 16 a ciemno za oknem się robi :shake: nie lubię tak, jak będę o 19 wracała do domu z pracy to juz w ogóle będzie jak w pOOpie :angryy: ODDAWAC MI LATO :placz: wzajemnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć Ludu Pracujący :lol:;) A.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej hej hej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciociorzyństwo to ciężka funkcja ;) witaj córuś :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć mamcia :loveu: bardzo ciężka, do tej pory nie zdawałam sobie z tego sprawy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']ech bo czekoladki sa najpiekniejsze i te ciemne i te jasne :loveu::loveu::loveu: jak szlismy ostatnio z obiadu to siedziala para taki punkowcow z dwoma takimi, jeden bezowy a drugi czekoladka alez on mial piekna mordke :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u mnie nikt nie ma takiego cudaka w okolicy, mówiąc szczerze nie widziałam nigdy red noska na żywo :oops: NUDZĘ SIĘ W ROBOCIE !!! :mad: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u mnie nikt nie ma takiego cudaka w okolicy, mówiąc szczerze nie widziałam nigdy red noska na żywo :oops: NUDZĘ SIĘ W ROBOCIE !!! :mad: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] ja widzialam wiele razy ... ach piekne sa te psy piekne ... jak wszystkie ale te sa jeszcze piekniejsze :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Tengusia']ja widzialam wiele razy ... ach piekne sa te psy piekne ... jak wszystkie ale te sa jeszcze piekniejsze :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w ogóle mieszkam niby w takim wielkim mieście gdzie ASTowatych jest na pęczki ale takiego w dobrej formie widziałam raptem kilka razy...wszystkie takie zapasione, powyginane grzbiety od tego sadełka, aż czasami żal patrzeć :shake: Salsa wygląda jak głodzona przy nich [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [I][B]Jak drapieznie teraz wygladasz :evil_lol::evil_lol: ..[/B][/I] [URL="http://szatarasol.w.interii.pl/DSC02697.JPG"][I][B]http://szatarasol.w.interii.pl/DSC02697.JPG[/B][/I][/URL] [I][B]witanko..ja zapuszczam rok ..dokladnie ...i sie zastanawiam czy nie sciac bo juz mi sie te kucyki znudziły :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]ja zdawałam mature z bioli :eviltong: w koncu hodowlana szkola to była :eviltong:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Jak drapieznie teraz wygladasz :evil_lol::evil_lol: ..[/B][/I] [URL="http://szatarasol.w.interii.pl/DSC02697.JPG"][I][B]http://szatarasol.w.interii.pl/DSC02697.JPG[/B][/I][/URL] [I][B]witanko..ja zapuszczam rok ..dokladnie ...i sie zastanawiam czy nie sciac bo juz mi sie te kucyki znudziły :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]ja zdawałam mature z bioli :eviltong: w koncu hodowlana szkola to była :eviltong:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] zostaw te kucyki w spokoju, to Twój znak rozpoznawczy ;) :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mqrtynq']Siemka. :hand:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [I][B]Mowisz coby zostawic? hmmm posłuchAM ..ale moze se walne jeden kolor zobacze jeszcze :evil_lol:[/B][/I] [I][B]a tak wogóleeeee to pijemyy :multi::multi: za kolejny 1000!!!![/B][/I] [B][/B] [IMG]http://i33.tinypic.com/wmjofc.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Mowisz coby zostawic? hmmm posłuchAM ..ale moze se walne jeden kolor zobacze jeszcze :evil_lol:[/B][/I] [I][B]a tak wogóleeeee to pijemyy :multi::multi: za kolejny 1000!!!![/B][/I] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mówię, mówię :) podobają mi się te Twoje kitole :eviltong: faktycznie tysiaczek pękł ;) a dopiero co u Ciebie było opijanie tysiaka :razz: :drink1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chlapnę szybciora przed robotą :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][IMG]http://static.desktopnexus.com/wallpapers/81603-bigthumbnail.jpg[/IMG] no to chlup ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Cavy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gratulujemy 1000 strony! :multi: Ale smakowite napoje. :evil_lol: Quote
Recommended Posts