Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda25']Ale marudzicie :mad::lol:
U nas też masakra na dworze, właśnie wróciłam od zębologa i nie czuję dolnej szczęki, ale odlot :multi::eviltong:

Byście se herbatę zrobiły i Hałsa obejrzały ;D Ja tak zrobię, tyle że bez herbaty, bo pić mi jeszcze nie wolno :mad:

Żonkil, słuchaj no, mam "zmierzch" na dvd, to pewnie najpierw przeczytać książke a potem obejrzeć film nie?[/QUOTE]

ja mam juz herbatke tylko Halsa mi brak :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']ja mam juz herbatke tylko Halsa mi brak :diabloti:[/quote]
To kurdem cyknij sie na TVP 2 :eviltong: ale pewno u was w hameryce tego ni mo :cool1:
To ja ci potem opowiem :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Magda25']To kurdem cyknij sie na TVP 2 :eviltong: ale pewno u was w hameryce tego ni mo :cool1:
To ja ci potem opowiem :roll::evil_lol:[/QUOTE]

tu wogole TV nie ma :diabloti: to czekam na opowiesc :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']ja to musze miec sezon 3 i 4 medium ale na razie dzis sezon 2 mi przyszedl wiec mykam ogladac [/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]miłego oglądania w takim razie :)[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Shel']i deszcz :placz:

[SIZE=2]i lekcje :placz:[/SIZE][/quote]

[FONT=Georgia][B]:shake: [COLOR=Olive]tak o do dupy jest[/COLOR][/B][/FONT]

[quote name='Magda25']Ale marudzicie
U nas też masakra na dworze, właśnie wróciłam od zębologa i nie czuję dolnej szczęki, ale odlot

Byście se herbatę zrobiły i Hałsa obejrzały ;D Ja tak zrobię, tyle że bez herbaty, bo pić mi jeszcze nie wolno

Żonkil, słuchaj no, mam "zmierzch" na dvd, to pewnie najpierw przeczytać książke a potem obejrzeć film nie?[/quote]
[FONT=Georgia][B]
[COLOR=Olive]marudzimy bo mamy na co :eviltong:
Hałsa nie oglądam :shake: herbaty z przyjemnością się napiję, zaraz sobie zrobię :multi:[/COLOR][/B][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a co do "zmierzchu" to ja najpierw przeczytałam ale dopiero po przeczytaniu pierwszej części dowiedziałam się o filmie :eviltong:
jeśli nie jesteś osobą, która po oglądnięciu filmu zniechęci się do czytania bo uzna że to sensu nie ma znając już przebieg wydarzeń i zakończenie to oglądnij :)
ja lubię nie wiedzieć jak się książka skończy
kumpela najpierw oglądała film a i tak książka ją na tyle zafascynowała że przeczytała ją w jeden dzień [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ja mam juz herbatke tylko Halsa mi brak :diabloti:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wszyscy oszaleli na pkt. Hałsa :) a ja nie mam telewizorni w pokoju bo się zepsuła i nie oglądam :shake:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Magda25']To kurdem cyknij sie na TVP 2 :eviltong: ale pewno u was w hameryce tego ni mo :cool1:
To ja ci potem opowiem :roll::evil_lol:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mi też mi też :multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Tengusia']tu wogole TV nie ma :diabloti: to czekam na opowiesc :evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
co to za hameryka jeśli tv nie ma :shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alusia']We Wrocku 10000% jesień :mad::mad::mad: szczerze mówiąc chcę już zimę :loveu:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja chcę już wiosnę, no nawet może być lato :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Bartiśkowa_']Witaaski :loveu:[/quote]
cześć :multi::loveu:

wiaterek rozpizgał nam molo w sopocie :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]Siemankooo...ale sie czytelnie zrobiło :eviltong::eviltong:[/B][/I]
[I][B]jaa czytam akurat Królową Ciemnosci z TRYLOGI KAMIENI ..takie sf :cool3: [/B][/I]

[I][B]a czekam niecierpliwie na listopad 20 i film Ksiezyc w nowiu :diabloti:[/B][/I]

[I][B]u nas lejeee pada snieg znowu leje i wiejeee i tak całyyyyyy dzien :placz:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Siemankooo...ale sie czytelnie zrobiło :eviltong::eviltong:[/B][/I]
[I][B]jaa czytam akurat Królową Ciemnosci z TRYLOGI KAMIENI ..takie sf :cool3: [/B][/I]

[I][B]a czekam niecierpliwie na listopad 20 i film Ksiezyc w nowiu :diabloti:[/B][/I]

[I][B]u nas lejeee pada snieg znowu leje i wiejeee i tak całyyyyyy dzien :placz:[/B][/I][/quote]
nie ma zdjęć to chociaż o ksiażkach pogadamy :evil_lol::evil_lol:
na 20 listopada też czekam, już się ustawiłam z kumpela że jak przyleci to idziemy do kina :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']tu wogole TV nie ma :diabloti: to czekam na opowiesc :evil_lol:[/quote]
Nudny był :obrazic:Nie lubie już tej nowej serii, najfajniejsze były odcinki ze starą załogą... a teraz te odcinki takie jakieś naciągane :shake:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][B]mi też mi też :multi:[/B][/FONT][/quote]
E nie warto, nudy na pudy

Hilfeeee :placz: Znieczulenie puszcza , umielam :placz:

To sobie obejrzę filma. Na czytanie książek bede mieć czas dopiero na emeryturze hihi

Posted

[quote name='Magda25']Nudny był :obrazic:Nie lubie już tej nowej serii, najfajniejsze były odcinki ze starą załogą... a teraz te odcinki takie jakieś naciągane :shake:

E nie warto, nudy na pudy

Hilfeeee :placz: Znieczulenie puszcza , umielam :placz:[/quote]
no skoro nudny to nie musisz zdawać relacji :)
ja miałam sobie herbatkę iść zrobić a dalej siedzę bo wszystkie Wy to gaduły i ciągle mi jakieś pomarańczowe łapki wyskakują przez co odejść od pc nie mogę, to już choroba :placz:

po tym zrobi Ci się lepiej [IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/hoover.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]po tym zrobi Ci się lepiej [IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/hoover.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A ja pić nie mogę :placz: O słomkach nie pomyślałam, bez synsu... Po kija człowiekowi 8-emki? No chore!!!! Tylko kłopoty i nic więcej...

Masz rację... sobie zafunduję taki odlot :loveu:

A gaduły... no wiesz ;D Czasem fajnie jest pogadać

Posted

[I][B]Z dwojga złego to bym juz wolała ten snieg i mrozik...przynajmniej mniej marasu w chaupie[/B][/I] :cool3::cool3:

[I][B]No mogliby od razu nakrecic wszystkie 4 czesci i puszczac do kin co 2 miesiace :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

po tym zrobi Ci się lepiej [IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/hoover.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

w pierwszej chwili nie zalapalam o co chodzi z ta emotka :roflt:

Posted

[quote name='Magda25']A ja pić nie mogę :placz: O słomkach nie pomyślałam, bez synsu... Po kija człowiekowi 8-emki? No chore!!!! Tylko kłopoty i nic więcej...

Masz rację... sobie zafunduję taki odlot :loveu:

A gaduły... no wiesz ;D Czasem fajnie jest pogadać[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie mam 8-ek :multi:
do pana od ząbków nie byłam kupe lat i chyba czas najwyższy iść na jakąś kontrolę ale ja jak większość, pójdę dopiero pewnie jak zacznie boleć :roll: a póki co nie doświadczyłam jeszcze jakiegokolwiek bólu zębów
jak byłam mała to uwielbiałam chodzić do dentysty :stupid: zawsze pytałam mamy kiedy pójdziemy :splat:

jak się zdecydujesz co do odlotu to wiesz gdzie mnie szukać :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Z dwojga złego to bym juz wolała ten snieg i mrozik...przynajmniej mniej marasu w chaupie[/B][/I] :cool3::cool3:

[I][B]No mogliby od razu nakrecic wszystkie 4 czesci i puszczac do kin co 2 miesiace :evil_lol:[/B][/I]:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o tak, to byłoby idealne rozwiązanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote][quote name='Tengusia']w pierwszej chwili nie zalapalam o co chodzi z ta emotka :roflt:[/quote]

[quote name='zuzolandia'][I][B]ja tez :eviltong: myslalam ze to suwaczek :diabloti::diabloti:[/B][/I][/quote]
[/quote][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ciemne masy, ciemne masy lalala :evil_lol::evil_lol:

dzisiaj mnie zaszczyt w pracy kopną, Agata Młynarska przyszła kupić piernika z moich rąk :cool3::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o tak, to byłoby idealne rozwiązanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ciemne masy, ciemne masy lalala :evil_lol::evil_lol:

dzisiaj mnie zaszczyt w pracy kopną, Agata Młynarska przyszła kupić piernika z moich rąk :cool3::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

to teraz musisz raczki w rameczke i na scianie powiesic :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']to teraz musisz raczki w rameczke i na scianie powiesic :diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ekhem jestem pewna że to ona teraz oprawia w ramki swoje ręce i te pierniki :):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]nie ciemna masa tylkoprawie ślepa baba :eviltong:[/B][/I]

[I][B]a fote Ty Młynarskiej zrobiła? hę ?[/B][/I][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a tam od razu ślepa...widząca w innych barwach :eviltong:

ukryłam się za ladą i chciałam jej zrobić z zaskoczenia ale nie wyłączyłam flesza więc się zorientowała i kazała wyrzucić :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ukryłam się za ladą i chciałam jej zrobić z zaskoczenia ale nie wyłączyłam flesza więc się zorientowała i kazała wyrzucić :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie lubie tej baby.
Pewnie nie miała tapeto-tynko-betonu, a wówczas zdjęć sie koleżance Młynarskiej nie robi! Nie wiedziałaś, to takie oczywiste jest. bohshhhh:shake:

Posted

[quote name='Basia&Safi'][B][I]uuu a ja musiałam sprawdzic w googlch kto to ten Twoj zaszczycik:D:D:D[/I][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] no i teraz mnie sprowadziłaś na ziemię :evil_lol: hehe

[/B][/FONT][/COLOR][quote name='Magda25']Nie lubie tej baby.
Pewnie nie miała tapeto-tynko-betonu, a wówczas zdjęć sie koleżance Młynarskiej nie robi! Nie wiedziałaś, to takie oczywiste jest. bohshhhh:shake:[/quote]
a więc dlatego połowę twarzy ukryła pod szalikiem a drugą połowę pod włosami :splat:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a więc dlatego połowę twarzy ukryła pod szalikiem a drugą połowę pod włosami :splat:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No widzisz :eviltong: W przeciwnym razie umarłabyś na zawał jakbyś zobaczyła te zmarszczyszki na twarzy

Posted

[quote name='Magda25']No widzisz :eviltong: W przeciwnym razie umarłabyś na zawał jakbyś zobaczyła te zmarszczyszki na twarzy[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to jednak nie taka głupia baba skoro troszczy się o ludzi chociaż troszkę i nie chce ich straszyć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to jednak nie taka głupia baba skoro troszczy się o ludzi chociaż troszkę i nie chce ich straszyć :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jest goopia. Tylko dobrze sie maskuje... Głodna jestem :(