Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]:oops: nie, tylko udaję...ale ciii nikomu nie mów :)[/FONT]

dobra, nikomu ani słowa :evil_lol:

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]przekupki :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia][FONT=Garamond]psie-kupki :evil_lol:[/FONT]
[/FONT]

no ładnie wyszło....;)

A.

Posted

[FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:

u Nas słońce świeci więc dzisiaj ruszamy na spacerek :) na razie myślę w które miejsce :eviltong:

deer, głowa do góry :calus:
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre58']Słońce :crazyeye::crazyeye: Ja też chcę słońce :eviltong::evil_lol: U nas deszcz, a jeszcze na dobitkę jestem przeziębiona jak nie wiem co ...:angryy:
[FONT=Georgia]
ja wczoraj wieczorem troche podle się czułam i myślałam że dzisiaj jak się obudzę to też będę przeziębiona czy coś ale nie na całe szczęście :multi:

szybkiego powrotu do zdrowia :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:

u Nas słońce świeci więc dzisiaj ruszamy na spacerek :) na razie myślę w które miejsce :eviltong:

deer, głowa do góry :calus:
[/FONT]
Słońce :crazyeye::crazyeye: Ja też chcę słońce :eviltong::evil_lol: U nas deszcz, a jeszcze na dobitkę jestem przeziębiona jak nie wiem co ...:angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
ja wczoraj wieczorem troche podle się czułam i myślałam że dzisiaj jak się obudzę to też będę przeziębiona czy coś ale nie na całe szczęście :multi:

szybkiego powrotu do zdrowia :)
[/FONT]
Dzięki :multi: - oby tak się stało ... :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
:crazyeye::crazyeye: z kim u licha? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

w co Ty znów mnie wplątujesz :shocked!:

Bo jeśli o Fenrisa i Sante chodzi to nie wiem :niewiem:
Z Dorianem ostatnio nie rozmawiałam i nawet nie wiem czy jest już w 3mieście czy nadal studenta struga w Olsztynie. (dodane 1min. później --> po opisie GyGy stwierdzam że chop jeszcze w Olsztynie siedzi)
Jakiś czas temu chęci były wyrażone sesemesastycznie ale póki co termin nieokreślony.....kÓntakt w każdym bądź razie jest i jak tylko nadarzy się okazja to będzie spacer SS ;):eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]oczywiście ze chodziło mi o Sante :oops::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a Hainriś to tak my na niego mówiłyśmy :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oczywiście ze chodziło mi o Sante :oops::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a Hainriś to tak my na niego mówiłyśmy :grins: [/FONT]

[FONT=Georgia]przedwczoraj rozmawialiśmy, Fenris od wczoraj ma wakacje i już jest w 3mieście ale nie wiadomo nadal kiedy spotkanie, w tygodniu ja nie mogę a w weekendy za bardzo mu nie pasuje ale dopiero mamy czerwiec więc jeszcze będzie okazja na spacer przy ładnej pogodzie :)

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przedwczoraj rozmawialiśmy, Fenris od wczoraj ma wakacje i już jest w 3mieście ale nie wiadomo nadal kiedy spotkanie, w tygodniu ja nie mogę a w weekendy za bardzo mu nie pasuje ale dopiero mamy czerwiec więc jeszcze będzie okazja na spacer przy ładnej pogodzie :)

[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye: a to czerwiec mamy a nie listopad :hmmmm: kuwa a u nas pogoda jak w listopadzie :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye: a to czerwiec mamy a nie listopad :hmmmm: kuwa a u nas pogoda jak w listopadzie :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]to zapraszam do nas ;)
dzisiaj wyjątkowo ładnie...może nie za ciepło ale słońce świeci przynajmniej :eviltong:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
mnie najbardziej martwi to że w tym roku jeszcze nie zjadłam dobrej czereśni :mdleje: a ja tak uwielbiam :placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]mnie najbardziej martwi to że w tym roku jeszcze nie zjadłam dobrej czereśni :mdleje: a ja tak uwielbiam :placz:[/FONT]

ja też nie jadłam jeszcze, bo na bazarku były takie małe i nieapetyczne :shake:

[quote name='diabelkowa']u nas tez... bez parasola nie warto wychodzic ... eh... ciulata pogoda straaaasznie

[quote name='Aga&Ganja']W Zbrosławicach chyba deszczu nie ma, ale też gorąco nie jest... :roll:

do bani z tą pogodą :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to zapraszam do nas ;)
dzisiaj wyjątkowo ładnie...może nie za ciepło ale słońce świeci przynajmniej :eviltong:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
mnie najbardziej martwi to że w tym roku jeszcze nie zjadłam dobrej czereśni :mdleje: a ja tak uwielbiam :placz:
[/FONT]
Nie chce mi się jechać :shake::evil_lol:
Pogoda pod psem ...:angryy:
Ja tam wolę wiśnie ... :mdrmed:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mnie najbardziej martwi to że w tym roku jeszcze nie zjadłam dobrej czereśni :mdleje: a ja tak uwielbiam :placz:[/FONT]

Matko! Ja też kocham czereśnie! :placz::loveu:

Posted

[quote name='Maks i Spark']ja też nie jadłam jeszcze, bo na bazarku były takie małe i nieapetyczne :shake:
[quote name='Aga&Ganja']Matko! Ja też kocham czereśnie! :placz::loveu:

[FONT=Georgia]od wczoraj stoją u mnie czereśnie i nawet nie chce mi się na nie patrzeć :roll:
to nie do pomyślenia :placz:
[/FONT]
[quote name='halgre58']Nie chce mi się jechać :shake::evil_lol:
Pogoda pod psem ...:angryy:
Ja tam wolę wiśnie ... :mdrmed:

[FONT=Georgia]
i dobrze że Ci się nie chciało bo rano było ładnie, później padało i teraz znów ładnie :niewiem: więc też za ciekawie to nie jest
znów zaczynasz bluźnić :mad::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]***
no ale dość tego gderania, proponuję rozsiąść się wygodnie bo foty mam :eviltong::eviltong: :evil_lol:
zaczynam !!! :)

[/FONT]